pomoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.6.14 14:29

@jdukolem vím a až tolik budu mít nechám to

• Citovat
  • Upravit
26449
8.6.14 14:29
@Anonymní píše:
@neumisa Nepsala jsem sem proto, že chci pomoc. Neuvědomila jsem si, že to tak může být pochopeno a za to se omlouvám, jestli si to někdo takhle vyložil. Myslela jsem to jako pomoc při hubnutí…Poplácat nechci od někoho, koho ani neznám. To mi přijde trochu bezpředmětný, ale tak už jsem si zvykla, že ostatní ví líp než já sama, co chci a co ne. No nic…Hlavně jsem vůbec netušila jakým směrem se to zvrtne a že tady budu označována za nemocnou a podobně.

jenže ty jsi nemocná - nebo velmi brzo budeš. Sama to nevidíš, ostatní jsou ti lhostejní, protože je neznáš - tak proč se vůbec s těmi neznámými bavíš, když tě jejich názory nezajímají? Sama přece víš, co je pro tebe nejlepší, ne? Co na tom, že je tady dost lidí, kteří mají třeba podobnou zkušenost - i jejich názory nemají žádnou váhu? Chtěj si co chceš, od toho Tě nikdo nezrazuje - ale udělej to tak, aby to nebylo škodlivé. Ale co Ti budu povídat, neznáme se a Ty sama přece víš, co je nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.6.14 14:35
@Anonymní píše:
@jdukolem vím a až tolik budu mít nechám to

takže kdy a kolik ještě? zajímala by mě konkrétní čísla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.14 14:41

@jdukolem minimálně ještě dalších 15kg

• Citovat
  • Upravit
49159
8.6.14 14:42
@Anonymní píše:

proč právě 15?
a napadlo mě.. jak to děláš před mužem o víkendu když nejíš přes týden tak chápu, že si nevšimne, ale o víkendu? Není mu nápadné že neobědváš, nesnídáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
8.6.14 14:45
@Anonymní píše:

takže chceš docílit podváhy. při 172cm a 51kg je BMI 17,24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26449
8.6.14 14:48
@Anonymní píše:
minimálně ještě dalších 15kg

minimálně 15? takže klidně třeba… 20? při 172 cm chceš vážit 50 kilo? nebo i míň? a opravdu si myslíš, že na tebe bude hezký pohled? že se za tebe nebudou sytdět? omyl - budou se stydět za tvou vychrtlost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.14 14:51

@jdukolem Porč? Protože chci mít kolem 50kg. Když je doma, tak si dám k snídani nějaké ovoce. Teď, když je venku hezky, tak dělá potřebné práce na zahradě u domu, takže je dopoledne a většinu odpoledne venku, takže mu řeknu, když se mě zeptá, jestli nebudu jíst, že jsem buď už měla než přišel nebo si dám za chvíli a k večeři buď to samé nebo si dám opět nějaké ovoce.

• Citovat
  • Upravit
8.6.14 14:51
@Anonymní píše:
@neumisa Nepsala jsem sem proto, že chci pomoc. Neuvědomila jsem si, že to tak může být pochopeno a za to se omlouvám, jestli si to někdo takhle vyložil. Myslela jsem to jako pomoc při hubnutí…Poplácat nechci od někoho, koho ani neznám. To mi přijde trochu bezpředmětný, ale tak už jsem si zvykla, že ostatní ví líp než já sama, co chci a co ne. No nic…Hlavně jsem vůbec netušila jakým směrem se to zvrtne a že tady budu označována za nemocnou a podobně.

to si ale docela protiřečíš nemyslíš? Myslela jsi to jako pomoc při hubnutí a co tady všechny holky dělají, podle tebe? Radí ti jak na to a co je špatně a co není, to není pomoc? Obrátila jsi se o „pomoc“ na ostatní, ale jejich názory vyvracíš, takže vlastně pomoc nechceš, anebo jak ti měly (holky) tady všichni pomoct jinak než radou a zkušeností? - edit, doplnění kvůli „Y“

Příspěvek upraven 08.06.14 v 14:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.14 14:53

@neumisa Při 50 kilo rozhodně nebudu vychrtlá…

• Citovat
  • Upravit
26449
8.6.14 14:55
@Anonymní píše:

to budeš, má drahá. Taky jsem vážila 50 kilo při své výšce. Neměla jsem prsa, neměla jsem zadek, neměla jsem žádnou energii, žebra se dala spočítat pouhým zrakem a potratila jsem. Dělej, jak myslíš.

Příspěvek upraven 08.06.14 v 14:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.6.14 14:55
@Anonymní píše:
@jdukolem Porč? Protože chci mít kolem 50kg. Když je doma, tak si dám k snídani nějaké ovoce. Teď, když je venku hezky, tak dělá potřebné práce na zahradě u domu, takže je dopoledne a většinu odpoledne venku, takže mu řeknu, když se mě zeptá, jestli nebudu jíst, že jsem buď už měla než přišel nebo si dám za chvíli a k večeři buď to samé nebo si dám opět nějaké ovoce.

aha takže lžeš ohledně jídla.. není to divné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.6.14 14:56
@Anonymní píše:

ne? a jaká budeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.6.14 14:57
@Anonymní píše:
@jdukolem Porč? Protože chci mít kolem 50kg. Když je doma, tak si dám k snídani nějaké ovoce. Teď, když je venku hezky, tak dělá potřebné práce na zahradě u domu, takže je dopoledne a většinu odpoledne venku, takže mu řeknu, když se mě zeptá, jestli nebudu jíst, že jsem buď už měla než přišel nebo si dám za chvíli a k večeři buď to samé nebo si dám opět nějaké ovoce.

můžu se zeptat jak jsi přišla právě na tot číslo?
a kolem znamená co? Klidně i 45 kg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.14 15:01
@jdukolem píše:
ne? a jaká budeš?

Taková jaká být chci. Hubená, ne vychrtlá.

@jdukolem píše:
aha takže lžeš ohledně jídla.. není to divné?

ne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí