pomoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.6.14 20:11

@jdukolem vedle běžné práce o domácnost a rodinu momentálně ano

• Citovat
  • Upravit
49159
8.6.14 20:13
@Anonymní píše:
@jdukolem vedle běžné práce o domácnost a rodinu momentálně ano

běžná péče o domácnost (pokud nejseš vyloženě typ co miluje být hospodyně) se jako náplň a program nepočítá - beru-li to podle sebe je to nutné zlo a otrava..
nemáš žádné koníčky? cos dělala před MD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.14 20:21

@jdukolem Puntičkář nejsem, ale mám tu ráda uklizeno a ráda pro manžela vařím a peču skoro každý den, takže se aspoň nějak zabavím. Já ani nevím, ráda jsem kreslila, na to ale nemám chuť. Občas jsem si někam vyrazila s kamarádkama.

• Citovat
  • Upravit
49159
8.6.14 21:04
@Anonymní píše:
@jdukolem Puntičkář nejsem, ale mám tu ráda uklizeno a ráda pro manžela vařím a peču skoro každý den, takže se aspoň nějak zabavím. Já ani nevím, ráda jsem kreslila, na to ale nemám chuť. Občas jsem si někam vyrazila s kamarádkama.

už se s kamarádkami nevídáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.14 21:16

@jdukolem moc ne…spis vubec. Bydlime na vesnici a ridicak nemam, takze si jen tak vyrazit do mesta s prckem nemuzu

• Citovat
  • Upravit
49159
8.6.14 21:18
@Anonymní píše:
@jdukolem moc ne…spis vubec. Bydlime na vesnici a ridicak nemam, takze si jen tak vyrazit do mesta s prckem nemuzu

a udělat si řidičák?
a nebo je pozvat já nevím jednou za 14 dní k sobě? ted je hezky jistě byste mohly posedět na zahradě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
8.6.14 21:20

Anonymni ahoj ja jsem mela 50kg/170cm mela jsem propadle tvare a vylejzali mi kosti panev zebra vsichni rikali ze vypadam jak dite a ne jako zenska ja se citila bezvadne nakupovala jsem velikosti 34-36 proste super xs a s trika mikiny pak uz i muj chlap rikal ze jsem desne vychrtla to jsem mela asi 48kg no kdyz jsem otehotnela vazila jsem 52kg vyzrala se na 74kg :mrgreen: ted mam 64kg/170cm tlusta si uplne neprijdu kazdopadne neakej ten tuk na tom tele je :cert: chtela bych se dostat na 57-59 proste aby vaha ukazovala 5 a ne 6 po porodu jsem odchazela s 68kg z porodky hubnout zacala v unoru a jsem na 64kg cvicim kazdy den jill a jim 5 porci denne i sezeru celou cokoladu ja totiz jidlo miluju a ejhle jde to sice pomalu ale aspon vim ze nebudu mit povislou kuzi a neschytam jojo efekt ktery mimo jine jsem diky tehotenstvi kdy jsem se rozezrala schytala v plne pare hubnoutse mi dlouhou dobu nedarilo a to diky memu zpomalenemu metabolismu kterej jsem si svym nezrani zpomalila jako ja jedla ale treba jednou za 3 dny se nacpala vsim moznym a pak nnic. a ver mi je to cesta do pekel anorekticka jsem nebyla ja jen nemela hlad mela jsem ho utlumenej a ver nebyt tohoto mam teduzasnou postavu nekde kolem 57 bez cviceni pac to mam v genech ale to je prave ten jojo efekt takze ani me neminul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
8.6.14 21:42

Promin, nechci te zlobit.Ted jsem se vratila a koukam, ze od patku zadny velky pokrok.Co vyvolava hladoveni? Odpirani potravy beres telu dulezite ziviny, nezbytne mineraly a energii. I kdyz je prekvapujici, jak celkem dlouho muze telo bez zivin fungovat.Ty kila co si zhubla byla voda a svaly.Kdyz hladovis spalujes velmi malo tuku a to co spalis je prevazne svalova hmota.Ted pro info pisu rizika, kterym sve telo vystavujes. Hladoveni vyvolava slabost, nevolnost a bolesti hlavy muze spustit depresi. V nekterych pripadech muze mit hladoveni za nasledek poruchy srdecniho rytmu a…Mozna se uz necitis v kondici, proto si zalozila diskuzi.Mas prcka a vem odpovednost za svuj zivot pevne do rukou.My maminky jsme pro nase deti nejdulezitejsi bytosti na svete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.14 22:05

@jdukolem Na řidičák se nějak necejtim. Bojim se řídit.

• Citovat
  • Upravit
49159
8.6.14 22:33
@Anonymní píše:
@jdukolem Na řidičák se nějak necejtim. Bojim se řídit.
řidičák je svoboda pro tebe.. zkus o něm popřemýšlet
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
8.6.14 22:37
@Anonymní píše:
@jdukolem Na řidičák se nějak necejtim. Bojim se řídit.

Jen se zeptám. Mám 168cm a nějakých 85kg. Ač jsi mě nikdy neviděla, zkus si mě představit. Jsem pro tebe tlustá, nechutná, ošklivá? Já za sebe můžu říct, že ano, jsem tlustá, mám zadel jako kobyla :oops:. A potřebuju zpevnit tělo. Ale chlap mi nic nevyčítá a je na něm vidím, že mě miluje i když jsem po porodu přibrala :). Povídáme si spolu každý den. Co který cítíme, co si myslíme. A to upřímně, bez zamlčování. Prosím, zkus si s mužem popovídat. Řekni mu, že hubneš a jaké váhy chceš docílit. A zeptej se ho na jeho názor. Nehubneš přece jen kvůli sobě, ale chceš se líbit i jemu, ne? ;)
A co se týče řidičáku, taky jsem se bála. Ale ber to tak, že to přimese jen pozitiva, když si ho uděláš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.14 22:53

@jdukolem zatim o tom neuvažuju, možná časem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.14 22:55

@mmuerka Mě to taky nevyčítá, nic mi zatím neřekl…Ale já nevim jak mám o tom mluvit a asi ani nechci. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
49159
8.6.14 23:55
@Anonymní píše:
@mmuerka Mě to taky nevyčítá, nic mi zatím neřekl…Ale já nevim jak mám o tom mluvit a asi ani nechci. :nevim:

bojíš se reakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.14 09:01

@jdukolem nechci, aby mi to zakázal nebo aby to bylo nějak mezi námi

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie