Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ale já to někdy překročim na 700-800 a pak si právě zacvičim, abych toho měla míň. Žiju, takže zas tak nebezpečný to evidentně neni…
jsi opravdu tak natvrdlá nebo to jen hraješ?
@neumisa Zbytečný to řikat. Stejně si to myslíš ať už řeknu cokoliv…ostatně už tu stejně padlo jak jsem blbá a podobně.
@Anonymní píše:
@aspagi Už toho mám dost. Po několikáté…já nejím každý den jablko a kedlubnu a jen tak mimochodem, když to tu furt melete, tak jsem psala broskev a kedlubnu…
Meleme to je fakt tak kdyz jediny co jsi napsala ze jis je ta broskev je fuk jestli to bylo jablko nebo broskev a pak kedlubnu tak se nediv ze ti to tu furt vsichni onylaji stale dokola ok tak co jsi jedla treba dnes at nemusim omylat broskev a kedlubnu
@Anonymní píše:
@ZItu Ale já to někdy překročim na 700-800 a pak si právě zacvičim, abych toho měla míň. Žiju, takže zas tak nebezpečný to evidentně neni…
Já Ti rozumím. Tohle je velice rychlé, ale o to víc nebezpečné hubnutí. Ano, zatím žiješ - snad i relativně dobře. Ale jak dlouho? Jak dlouho myslíš, že to srdce, ledviny, játra a další orgány budou moci brát ještě energii ze svalových zásob ( tukové zásoby jim moc „nešmakují“ ). Ono jim za nějakou dobu dojde, že nemají z čeho, tak budou zpomalovat a „odflakovat“ svojí funkci a bude docházet k výpadkům.
Zjednodušeně - každý dle věku, pohlaví, váhy, výšky a denní aktivity máme nastaven minimální příjem kj pro to, aby to tělo bez problémů ( tzn. bez únavy, výpadků, chmurných nálad, atp. ) mohlo normálně fungovat - a to je bazální metabolismus, pod který se bez lékařského dozoru opravdu nemá jít, protože to nevratně poškozuje zdraví ( nepocítíš to hned ten den, může se to projevit po týdnu, po měsíci, po roce - ale věř, že se to projeví ).
Příspěvek upraven 13.06.14 v 21:44
@Anonymní píše:
Já si dnes dala trochu štrůdlu, půl rohlíku a mám výčitkyNaštěstí vůbec nemám hlad, ale ty chutěMya
No super!
Výčitky neměj. Spíš mi upřímně řekni - bylo Ti po tom nějak zle nebo to tělo normálně přijalo? ( Tělo, ne Tvoje mysl. )
Edit: omlouvám se, myslela jsem, že to psala zakladatelka.
Příspěvek upraven 13.06.14 v 21:46
@Anonymní píše:
@neumisa Zbytečný to řikat. Stejně si to myslíš ať už řeknu cokoliv…ostatně už tu stejně padlo jak jsem blbá a podobně.
ano, teď už si to skoro i myslím. ještě nedávno jsem měla pocit, že jsi jen nešťastná se svým životem, ale ty si nemíníš nechat pomoct. Radši se dál pokoušíš o veřejnou sebevraždu.
@Anonymní píše:
Ahoj zakladatelko, já ti rozumím. Přibrala jsme za zimu 2 kg, já vím asi nesmysl, ale já se cítím hrozněMám 170 cm a 57 kg..Chci zhubnout na 50 kg.Od včerejška jsem na mléčné dietě, která mi minulý rok dost pomohla
Mya
@aspagi Ale jo, já ji znám - ona to snad propagovala i nějaká celebrita. Ale to je pořád to samé - jednostranná dieta, povětšinou s jojoefektem. Navíc, pořád do sebe lámat mléko, i když další dny tam je i něco jiného, ee, nic pro mě. Brrr.
@aspagi píše:mlecna dieta a to si vzala kde z bravicka ne?
to je Rajko Doleček, už má matka měla jednu jeho knihu v knihovně. Ale myslím, že ji nikdy neotevřela.
@Anonymní píše:
@aspagi a není to jedno?
pak se ale nediv, že pořád mluvíme o broskvi a kedlubně, nic jiného z tebe zatím nevypadlo. tedy krom rohlíku se šunkou.
@Anonymní píše:
@ZItu No a pak nic nezhubnu…
Jo a jak si na to prisla to sis jako jen tak usmyslela mila damo x odborniku rozumi strave a hubnuti lip nez ty sama a asi jest pravdou to co ti tady holky pisou ze napr tech 5000kj je minimum a ver ze holky si toto cislo z prstu nevycucali coz se o tvem prijmu 500kj fakt rict neda
@Anonymní píše:
Ahoj zakladatelko, já ti rozumím. Přibrala jsme za zimu 2 kg, já vím asi nesmysl, ale já se cítím hrozněMám 170 cm a 57 kg..Chci zhubnout na 50 kg.Od včerejška jsem na mléčné dietě, která mi minulý rok dost pomohla
Mya
To by nebylo nic pro mě. Já mlíko zrovna třikrát nemusim natož abych jedla furt něco mléčnýho či pila mlíko.
@Anonymní píše:
@ZItu Ale já to někdy překročim na 700-800 a pak si právě zacvičim, abych toho měla míň. Žiju, takže zas tak nebezpečný to evidentně neni…
Jo ja taky kourim a muzu rict ziju tak to asi neni nebezpecny chovas se jak natvedlej pubertak a ne dospela zodpovedna zenska ![]()