pomoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26461
13.6.14 21:38
@Anonymní píše:
Ale já to někdy překročim na 700-800 a pak si právě zacvičim, abych toho měla míň. Žiju, takže zas tak nebezpečný to evidentně neni…

jsi opravdu tak natvrdlá nebo to jen hraješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.14 21:40

@neumisa Zbytečný to řikat. Stejně si to myslíš ať už řeknu cokoliv…ostatně už tu stejně padlo jak jsem blbá a podobně.

• Citovat
  • Upravit
5847
13.6.14 21:41
@Anonymní píše:
@aspagi Už toho mám dost. Po několikáté…já nejím každý den jablko a kedlubnu a jen tak mimochodem, když to tu furt melete, tak jsem psala broskev a kedlubnu…

Meleme to je fakt tak kdyz jediny co jsi napsala ze jis je ta broskev je fuk jestli to bylo jablko nebo broskev a pak kedlubnu tak se nediv ze ti to tu furt vsichni onylaji stale dokola ok tak co jsi jedla treba dnes at nemusim omylat broskev a kedlubnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
13.6.14 21:42
@Anonymní píše:
@ZItu Ale já to někdy překročim na 700-800 a pak si právě zacvičim, abych toho měla míň. Žiju, takže zas tak nebezpečný to evidentně neni…

Já Ti rozumím. Tohle je velice rychlé, ale o to víc nebezpečné hubnutí. Ano, zatím žiješ - snad i relativně dobře. Ale jak dlouho? Jak dlouho myslíš, že to srdce, ledviny, játra a další orgány budou moci brát ještě energii ze svalových zásob ( tukové zásoby jim moc „nešmakují“ ). Ono jim za nějakou dobu dojde, že nemají z čeho, tak budou zpomalovat a „odflakovat“ svojí funkci a bude docházet k výpadkům.
Zjednodušeně - každý dle věku, pohlaví, váhy, výšky a denní aktivity máme nastaven minimální příjem kj pro to, aby to tělo bez problémů ( tzn. bez únavy, výpadků, chmurných nálad, atp. ) mohlo normálně fungovat - a to je bazální metabolismus, pod který se bez lékařského dozoru opravdu nemá jít, protože to nevratně poškozuje zdraví ( nepocítíš to hned ten den, může se to projevit po týdnu, po měsíci, po roce - ale věř, že se to projeví ).

Příspěvek upraven 13.06.14 v 21:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
13.6.14 21:43
@Anonymní píše:
Já si dnes dala trochu štrůdlu, půl rohlíku a mám výčitky :zed: Naštěstí vůbec nemám hlad, ale ty chutěMya

No super! :palec: Výčitky neměj. Spíš mi upřímně řekni - bylo Ti po tom nějak zle nebo to tělo normálně přijalo? ( Tělo, ne Tvoje mysl. )

Edit: omlouvám se, myslela jsem, že to psala zakladatelka.

Příspěvek upraven 13.06.14 v 21:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26461
13.6.14 21:43
@Anonymní píše:
@neumisa Zbytečný to řikat. Stejně si to myslíš ať už řeknu cokoliv…ostatně už tu stejně padlo jak jsem blbá a podobně.

ano, teď už si to skoro i myslím. ještě nedávno jsem měla pocit, že jsi jen nešťastná se svým životem, ale ty si nemíníš nechat pomoct. Radši se dál pokoušíš o veřejnou sebevraždu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
13.6.14 21:44
@Anonymní píše:
Ahoj zakladatelko, já ti rozumím. Přibrala jsme za zimu 2 kg, já vím asi nesmysl, ale já se cítím hrozně :? Mám 170 cm a 57 kg..Chci zhubnout na 50 kg.Od včerejška jsem na mléčné dietě, která mi minulý rok dost pomohla :palec:Mya
:roll: mlecna dieta a to si vzala kde z bravicka ne? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.14 21:45

@aspagi a není to jedno?

• Citovat
  • Upravit
4341
13.6.14 21:46

@aspagi Ale jo, já ji znám - ona to snad propagovala i nějaká celebrita. Ale to je pořád to samé - jednostranná dieta, povětšinou s jojoefektem. Navíc, pořád do sebe lámat mléko, i když další dny tam je i něco jiného, ee, nic pro mě. Brrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26461
13.6.14 21:47
@aspagi píše: :roll: mlecna dieta a to si vzala kde z bravicka ne? :mrgreen:

to je Rajko Doleček, už má matka měla jednu jeho knihu v knihovně. Ale myslím, že ji nikdy neotevřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26461
13.6.14 21:48
@Anonymní píše:
@aspagi a není to jedno?

pak se ale nediv, že pořád mluvíme o broskvi a kedlubně, nic jiného z tebe zatím nevypadlo. tedy krom rohlíku se šunkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
13.6.14 21:48

@neumisa Upřímně - ani se jí nedivím. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
13.6.14 21:49
@Anonymní píše:
@ZItu No a pak nic nezhubnu…

Jo a jak si na to prisla to sis jako jen tak usmyslela mila damo x odborniku rozumi strave a hubnuti lip nez ty sama a asi jest pravdou to co ti tady holky pisou ze napr tech 5000kj je minimum a ver ze holky si toto cislo z prstu nevycucali coz se o tvem prijmu 500kj fakt rict neda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.14 21:49
@Anonymní píše:
Ahoj zakladatelko, já ti rozumím. Přibrala jsme za zimu 2 kg, já vím asi nesmysl, ale já se cítím hrozně :? Mám 170 cm a 57 kg..Chci zhubnout na 50 kg.Od včerejška jsem na mléčné dietě, která mi minulý rok dost pomohla :palec:Mya

To by nebylo nic pro mě. Já mlíko zrovna třikrát nemusim natož abych jedla furt něco mléčnýho či pila mlíko.

• Citovat
  • Upravit
5847
13.6.14 21:51
@Anonymní píše:
@ZItu Ale já to někdy překročim na 700-800 a pak si právě zacvičim, abych toho měla míň. Žiju, takže zas tak nebezpečný to evidentně neni…

Jo ja taky kourim a muzu rict ziju tak to asi neni nebezpecny chovas se jak natvedlej pubertak a ne dospela zodpovedna zenska :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí