Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já si dnes dala trochu štrůdlu, půl rohlíku a mám výčitkyNaštěstí vůbec nemám hlad, ale ty chutěMya
Tak to vyblij at si v klidu
@Anonymní píše:
Já nejsem zakladatelka, Mya se mi připojila k poslednímu slovu, abych nás nějak rozdělila…Já hubnu poslední 2 dny, takže mi fakt blbě nebylo
Mya
Jasné, už jsem to pochopila. ![]()
Blbě Ti nebylo, což je super.
Sice příjem taky nic moc, ale alespoň něco a předpokládám, že to nepojedeš dlouhodobě. I ta mléčná dieta má totiž daleko víc kj, než co požívá denně zakladatelka a dle Tvých slov předpokládám, že si nechceš zhuntovat tělo. ![]()
@neumisa píše:
jsi opravdu tak natvrdlá nebo to jen hraješ? [ciitace]To uz by pochopil i ten kdo ma iq houpajiciho kone tato dama mi pripomina @kratomir z diskuze mam maly penis tak si nikdy nesmocim diskuze trvala rok a pan asi zustane anicem se svym 13.5cm penisem
@aspagi píše:@neumisa píše:
jsi opravdu tak natvrdlá nebo to jen hraješ? [ciitace]To uz by pochopil i ten kdo ma iq houpajiciho kone tato dama mi pripomina @kratomir z diskuze mam maly penis tak si nikdy nesmocim diskuze trvala rok a pan asi zustane anicem se svym 13.5cm penisem
A takto dlouhý/krátký ho měl v „mrtvém“ nebo „živém“ stavu???
![]()
@Anonymní píše:
@aspagi a není to jedno?
Takze jis jen tu kedlubnu a broskev ci jina kombinace 1× ovoce 1× zelenina aspon ij proteinak jsou tam bilkoviny a vitaminy kdyz uz nejsi schopna se nazrat
@neumisa píše:
pak se ale nediv, že pořád mluvíme o broskvi a kedlubně, nic jiného z tebe zatím nevypadlo. tedy krom rohlíku se šunkou.
Po kterym ji navic bylo blbe ![]()
@Anonymní píše:
@aspagi no vidiš, ale kouříš i když víš, že je to nebezpečný
Jo kourim ale omezuju to navic ty 2 cigarety denne jsou mensim zlem nez tva draaticka dieta
@Anonymní píše: Žerou zvířata…nevim jak ty, ale já jim a né žeru
jenže ty ani nejíš… tak co vlastně jsi? rostlina?
@aspagi píše:
Po kterym ji navic bylo blbe
Ale až zhubné dalších 15 kg, tak si ho v klidu sní.
@ZItu píše:A takto dlouhý/krátký ho měl v „mrtvém“ nebo „živém“ stavu???
![]()
Tak to nevim jen vim ze ho premeril strycum tatovi a ze otcuv penis byl jak jeho stoporeny
@Anonymní píše:
@aspagi Žerou zvířata…nevim jak ty, ale já jim a né žeru
Ze bych mela pocit ze jis to fakt ne teda pokud nemyslis tu kedlubnu a broskev to by nestacilo ani mymu 16m prckovi na den
@aspagi píše:Šmarjá, to musí být familie, když si ho vzájemně měří.
Tak to nevim jen vim ze ho premeril strycum tatovi a ze otcuv penis byl jak jeho stoporeny
Já nejsem zakladatelka, Mya se mi připojila k poslednímu slovu, abych nás nějak rozdělila…
Já hubnu poslední 2 dny, takže mi fakt blbě nebylo 
Mya