pomoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.6.14 21:52
@ZItu píše:
No super! :palec: Výčitky neměj. Spíš mi upřímně řekni - bylo Ti po tom nějak zle nebo to tělo normálně přijalo? ( Tělo, ne Tvoje mysl. )

Edit: omlouvám se, myslela jsem, že to psala zakladatelka.

Příspěvek upraven 13.06.14 v 21:46

Já nejsem zakladatelka, Mya se mi připojila k poslednímu slovu, abych nás nějak rozdělila… :roll: Já hubnu poslední 2 dny, takže mi fakt blbě nebylo :mrgreen:

Mya

• Citovat
  • Upravit
5847
@Anonymní píše:
Já si dnes dala trochu štrůdlu, půl rohlíku a mám výčitky :zed: Naštěstí vůbec nemám hlad, ale ty chutěMya

Tak to vyblij at si v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@aspagi no vidiš, ale kouříš i když víš, že je to nebezpečný

• Citovat
  • Upravit
4341
13.6.14 21:55
@Anonymní píše:
Já nejsem zakladatelka, Mya se mi připojila k poslednímu slovu, abych nás nějak rozdělila… :roll: Já hubnu poslední 2 dny, takže mi fakt blbě nebylo :mrgreen:Mya

Jasné, už jsem to pochopila. :)
Blbě Ti nebylo, což je super. :) Sice příjem taky nic moc, ale alespoň něco a předpokládám, že to nepojedeš dlouhodobě. I ta mléčná dieta má totiž daleko víc kj, než co požívá denně zakladatelka a dle Tvých slov předpokládám, že si nechceš zhuntovat tělo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
13.6.14 21:55
@neumisa píše:
jsi opravdu tak natvrdlá nebo to jen hraješ? [ciitace]

To uz by pochopil i ten kdo ma iq houpajiciho kone tato dama mi pripomina @kratomir z diskuze mam maly penis tak si nikdy nesmocim diskuze trvala rok a pan asi zustane anicem se svym 13.5cm penisem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
13.6.14 21:58
@aspagi píše:
@neumisa píše:
jsi opravdu tak natvrdlá nebo to jen hraješ? [ciitace]To uz by pochopil i ten kdo ma iq houpajiciho kone tato dama mi pripomina @kratomir z diskuze mam maly penis tak si nikdy nesmocim diskuze trvala rok a pan asi zustane anicem se svym 13.5cm penisem

:mrgreen: A takto dlouhý/krátký ho měl v „mrtvém“ nebo „živém“ stavu??? :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
13.6.14 21:58
@Anonymní píše:
@aspagi a není to jedno?

Takze jis jen tu kedlubnu a broskev ci jina kombinace 1× ovoce 1× zelenina aspon ij proteinak jsou tam bilkoviny a vitaminy kdyz uz nejsi schopna se nazrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
13.6.14 22:00
@neumisa píše:
pak se ale nediv, že pořád mluvíme o broskvi a kedlubně, nic jiného z tebe zatím nevypadlo. tedy krom rohlíku se šunkou.

Po kterym ji navic bylo blbe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.14 22:01

@aspagi Žerou zvířata…nevim jak ty, ale já jim a né žeru

• Citovat
  • Upravit
5847
13.6.14 22:02
@Anonymní píše:
@aspagi no vidiš, ale kouříš i když víš, že je to nebezpečný

Jo kourim ale omezuju to navic ty 2 cigarety denne jsou mensim zlem nez tva draaticka dieta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26461
13.6.14 22:02
@Anonymní píše: Žerou zvířata…nevim jak ty, ale já jim a né žeru

jenže ty ani nejíš… tak co vlastně jsi? rostlina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
13.6.14 22:03
@aspagi píše:
Po kterym ji navic bylo blbe :mrgreen:

Ale až zhubné dalších 15 kg, tak si ho v klidu sní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
13.6.14 22:03
@ZItu píše: :mrgreen: A takto dlouhý/krátký ho měl v „mrtvém“ nebo „živém“ stavu??? :lol: :mrgreen:

Tak to nevim jen vim ze ho premeril strycum tatovi a ze otcuv penis byl jak jeho stoporeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
13.6.14 22:05
@Anonymní píše:
@aspagi Žerou zvířata…nevim jak ty, ale já jim a né žeru

Ze bych mela pocit ze jis to fakt ne teda pokud nemyslis tu kedlubnu a broskev to by nestacilo ani mymu 16m prckovi na den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
13.6.14 22:05
@aspagi píše:
Tak to nevim jen vim ze ho premeril strycum tatovi a ze otcuv penis byl jak jeho stoporeny
Šmarjá, to musí být familie, když si ho vzájemně měří. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To ho musím přeměřit svému muži a když nebude dostatečný, tak ho asi vyměním. :P :pankac:
Nebyl otec černoch? :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital