Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@aspagi Už toho mám dost. Po několikáté…já nejím každý den jablko a kedlubnu a jen tak mimochodem, když to tu furt melete, tak jsem psala broskev a kedlubnu…
Počkej, to jako nemáš každý den, takže to jíš třeba jednou za pár dní? ![]()
@Anonymní píše:
@Janinka07 Znám a díky tomu vím, kdy mám jít cvičit, abych to měla na nule, když něco sním.
V tom případě Ti za chvíli „kiksne“ tělo, protože jedeš pod svůj bazální metabolismus. Z něčeho prostě Tvoje orgány musí brát energii na to, aby správně fungovaly a pokud nemají z čeho, podepíše se to na nich.
@tiffany Ne, vy tady furt píšete, že jím jenom kedlubnu a jablko a já píšu, že tyhle dvě věci nejim každý den furt dokola.
@ZItu Napsala jsem to špatně…myslela jsem to tak, že pokud překročim můj limit, který jsem si dala, tak si zacvičim, abych to měla zase zpátky na něm nebo pod ním.
@Anonymní píše:
@ZItu Napsala jsem to špatně…myslela jsem to tak, že pokud překročim můj limit, který jsem si dala, tak si zacvičim, abych to měla zase zpátky na něm nebo pod ním.
Dobře a jaký máš tedy limit, jestli se mohu zeptat?
Ahoj zakladatelko, já ti rozumím. Přibrala jsme za zimu 2 kg, já vím asi nesmysl, ale já se cítím hrozně
Mám 170 cm a 57 kg..Chci zhubnout na 50 kg.Od včerejška jsem na mléčné dietě, která mi minulý rok dost pomohla ![]()
Mya
@Anonymní píše:
@ZItu 500 kj
Tak to jsi sakra pod bazálním metabolismem ( i bez cvičení )!!! Tohle je hodně drsná hra s ohněm - „popálíš se“, dřív nebo později. Těch 500 kj jedeš jak dlouho - měsíc, dva?
Edit: Nevypadla Ti tam ještě jedna nula - nemělo to být 5000 kj???
Příspěvek upraven 13.06.14 v 21:25
@ZItu Úplně od začátku ne. Nevím, asi cca 4 týdny nebo tak nějak v těch dvou jídlech.
@Anonymní píše:
@ZItu Úplně od začátku ne. Nevím, asi cca 4 týdny nebo tak nějak v těch dvou jídlech.
Kočko, tohle je opravdu hodně drsná „hra“. Nevím, kolik Ti je, ani kolik měříš, ale aby Ti fungovalo tělo, resp. všechny jeho orgány jak mají, tak tam za těch 500 přidej ještě jednu nulu. To by měl být Tvůj minimální příjem.
Jinak těch 500 kj odpovídá hladovce ( na zeleninových šťávách ), která se drží max. několik dní. V delším časovém období pouze pod lékařským dozorem, protože je to životu nebezpečné!!!
@Anonymní píše:
@ZItu No a pak nic nezhubnu…
I při 5000 kj budeš hubnout, protože tohle je minimální množství na to, abys mohla dýchat, chodit, aby Ti pracovalo správě srdce, ledviny, játra,…
@ZItu Ale já to někdy překročim na 700-800 a pak si právě zacvičim, abych toho měla míň. Žiju, takže zas tak nebezpečný to evidentně neni…
@Anonymní píše:
@ZItu Ale já to někdy překročim na 700-800 a pak si právě zacvičim, abych toho měla míň. Žiju, takže zas tak nebezpečný to evidentně neni…
Já si dnes dala trochu štrůdlu, půl rohlíku a mám výčitky
Naštěstí vůbec nemám hlad, ale ty chutě
Mya