Pomoc! Koušu si nehty :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7205
22.1.18 20:43

Já koušu nehty odmala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
22.1.18 20:46

Mně pomohly gelovky. Jednou za 4tydny 350-, kč mi zas tolik nepřijde. Dělám v kontaktu s lidma tak se alespoň nemusím stydět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
22.1.18 20:51
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 28 a prostě si furt koušu nehty.. mám je hrozný. Gelové nehty jsem zkoušela ale prostě na to nemám peníze.. ale fakt mám hrozný nehty.. co s tím? :think:

asi mám pevnou vůli, mi pomohlo si říct: už ne.
Ale co to nechat trochu povyrůst a nalakovat to? Nebo bys kousala i nalakované?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
22.1.18 20:56
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 28 a prostě si furt koušu nehty.. mám je hrozný. Gelové nehty jsem zkoušela ale prostě na to nemám peníze.. ale fakt mám hrozný nehty.. co s tím? :think:

Já si je kouSala od mala. I tu kůžičku po stranách nehtů, kolikrát do krve :poblion: Mně právě ty gelovky pomohly, nosila jsem je asi dva roky a po odstranění jsem se ke kousání už nevrátila (ten gel mi moc kousat nešel, tak jsem nekousala) Naopak, začala jsem se péči o ruce hodně věnovat a ted pár let před čtyřicítkou mám konečně své pěkné nehty. Škoda, že ty gelovky nevyšly. Pokud je to jen o penězích, tak popátrej, ty ceny se liší. Já zprvu chodila za 600,– a nakonec jsem našla holčinu za 250,– a dělala to skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
22.1.18 20:59

A co zkusit lak, ktery vytvrdne jako gel? Dela se jak v barve, tak bezbarvy. A stoji od 70 kc do 90 kc.
Vyzkousenou mam znacku yves rocher, rimmel a trend it (znacka dm drogerie).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
22.1.18 20:59
@Anonymní píše:

A když jsi gelovky měla, tak sis je nekousala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.18 21:06
@luliana píše:
A když jsi gelovky měla, tak sis je nekousala?

Ne vůbec. A víte o levných nehtech v Praze?

• Citovat
  • Upravit
119
22.1.18 21:09

Já když v Praze žila chodila jsem na nehty za 500. Což levné fakt asi není takže bohužel já nevím :nevim:. Ale gelovky mi taky moc pomohli v tom přestat si kousta nehty :palec: a žádné záděry jsem neměla. Bylo to skvělé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
22.1.18 21:14

Já taky neporadím. Já chodila v Olomouci ke studentce (dělala to doma načerno, proto to bylo levné, ale byla jsem moc spokojená).Vím, že takhle si nejedna holka přivydělávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3084
22.1.18 21:20

Taky si koušu nehty :cert: strašně se za to stydím, ale nemůžu si pomoct. Začala jsem už na základce. Pokračovala jsem celou střední až pak na VŠ mě kamarádka překecala si udělat gelové nehty. Stačilo jednou a už jsem se k tomu nevrátila :dance: vydržela jsem pár let, kdy mě to vůbec nelákalo, než jsem poznala manžela, který si je kouše taky a tak nějak mě zase nakazil :zed: Letos v létě má kamarádka svatbu, tak si chci nechat udělat zase gelovky a doufám, že zase přestanu. Jen už teď mám osypky, že ty svoje ruce budu muset před paní „nehtářkou“ vytáhnout :oops: A jinak k té ceně, byla jsem u vietnamek a platila jsem okolo 400,– což není tak strašná částka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
22.1.18 21:20
@Anonymní píše:

Taky trpim timhle nesvarem, kolikrat si to ani neuvedomuju, ze si je vlastne kousu…navic si jeste zatrhavam zadery az to mam uplne do krve…jsem proste neskutecny tydyt…gelovky taky resi muj problem, ae ty nemuzu mit v praci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2963
22.1.18 22:01

Taky mně to někdy láká, jediné co mně proti tomu pomohlo tak nalakovat si nehty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
23.1.18 10:59

Já jsem si je přestala kousat sama od sebe, teď kdybych to měla udělat tak se asi pozvracím :nevim: Vždycky jsem si to ukousla až úplně do krve a bolelo to… Musíš si říkat, že chceš hezké nehty a to kousání je fakt nechutný! A těch bakterií tam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí