Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čistě teoreticky bys právě mohla… právě z kapiček, které obsahují spermie…
test ti obvykle ukáže // pokud jsi těhu víc jak 10 dní… jednoduché.. zajdi na gyn. V podstatě je to to první, co bych dělala…šla za dr. s tím,že mám strach,že bych mohla být těhotná proto a proto… a pokud nejsi, měl by ti gyn. pomoct vyřešit ty bolesti…
Já vím … Ale zase si říkám jestli se jenom moc nesleduju, jestli si to nevsugerovávám… Já bych miminko docela chtěla - takže tajně by si prála, abych byla
, ale přítel chce ještě počkat. Ale kdyby to přišlo asi by byl rád. Mám jít na preventivku, tak to pořeším asi rovnou na ni.
Ahoj, tak jedině si udělat test nebo zajít na krev, pokud budou bolesti přetrvávat a nepříjde menzes, tak zajdi k Dr. Podle příuźnaků to tady asi nepoznáme
Přeji ať ti to dopadne podle tvých představ
![]()
Já vím, jen jsem se chtěla s někým poradit a podělit se o své trápení ![]()
elenočko - ono to může a nemusí být těhotenství.. může takhle pozlobit cysta, ale i psychika - u zvířat se tomu říká falešná březost a ono je to možné i u lidí. A to může dojít až do nalitých prsou, rostoucího bříška - ale prázdného… je to fakt fajn
prostě hormony dělají paseku a bez pomoci dr to zvládnout nejde…
Já šla k dr. když se mi objevily slaboučké // a hned jsem utíkala k dr na krev s tím, že vím, že na sonu nic neuvidí, ale kvůli lékům potřebuji mít potvrzené a ono fazolka na sonu byla…
Myslim, ze nejsi - jestli to mas 22.4 dostat, tak jsi tak kratce po ovulaci, ze bys jeste zadne priznaky necitila.
Jinak jak pisou holky - testit a navstivit gyndra
priste doporucuji lepsi nazev diskuse, jako treba „mohu byt tehotna?“
proc jste vysadili antiko?
No uvidíme, už jsem objednaná na prohlídku na 13.5. a mezitím bych to měla dostat…Jo říkám, třeba si to vsugerovávám, jak to hrozně chci
Antikoncepci jsem vysadila, protože jsem mívala šílené migrény, pak jsem zkusila YAZ - ta byla super na ty moje migrény, ale po třech měsících se mi začaly dělat bulky v prsou a šíleně mě bolet prsa, prožila jsem si neuvěřitelný strach, než jsem se dostala na vyšetření prsou a řekla si a dost, už nebudu huntovat svoje tělo. Brala jsem HA asi 8 let a když mám stáleho partnera, se kterým tak nějak plánujem mimčo, tak zase to ani tolik není potřeba a říkám si, že tak nějak rok by mohl být akorát to nebrat a pak se začít snažit
Přítel by si chtěl ještě sehnat lepší práci do té doby, aby nás trochu slušněji uživil, ale taky je to asi z jeho strany ještě trochu obranná reakce - znáte mužský ![]()
Teoreticky může být možné všechno, ale osobně se spíš přikláním k možnosti vsugerování.
S bývalým partnerem jsem několik měsíců anti nebrala a kondomy jsme neužívali, ale nikdy neejakuloval do mě a kolikrát jsem pociťovala tyto falešné pocity jak je sama popisuješ.
S nynějším přítelem stačil sklouznutý kondom a teď nám tu spinká v postýlce náš poklad ![]()
Náhody se stávají …
A jak to vzal přítel, ten sklouznutý kondom a následný poklad ![]()
Hele tak kondom pojistěte ještě pharmatexem (krém nebo globule)
Vzal to tehdá v pohodě, postavil se k tomu víc než zodpovědně a nyní jsme spokojená rodinka ačkoliv se vlastně stále poznáváme. Neříkám, že je to dokonalý (a kde je, že?k), ale prostě když se chce, to jde. Máme se oba moc rádi a dceru zbožňujeme ![]()
Ahoj holky,
prosím potřebuju poradit. Vysadila jsem HA, asi před dvouma měsícema. Teď se s partnerem milujeme s kondomem, ale nasazuje si ho až těsně před vyvrcholením. A teď mě tak 14 dní bolí v podbřišku jako kdybych to měla dostat, jsem unavená, bolí mě bradavky, chodím častěji na malou a jsem taková rozhicovaná jako kdybych měla zvýšenou teplotu - což je také příznak těhotenství. Dostat bych to měla cca 22.4. Myslíte si, že bych mohla být těhotná? Pravděpodobně asi z kapiček lásky?
Test jsem si teda dělala minulý týden a nic.