Pomooooc

Elenočka
12.4.10 09:27

Pomooooc

Ahoj holky,

prosím potřebuju poradit. Vysadila jsem HA, asi před dvouma měsícema. Teď se s partnerem milujeme s kondomem, ale nasazuje si ho až těsně před vyvrcholením. A teď mě tak 14 dní bolí v podbřišku jako kdybych to měla dostat, jsem unavená, bolí mě bradavky, chodím častěji na malou a jsem taková rozhicovaná jako kdybych měla zvýšenou teplotu - což je také příznak těhotenství. Dostat bych to měla cca 22.4. Myslíte si, že bych mohla být těhotná? Pravděpodobně asi z kapiček lásky? :-) Test jsem si teda dělala minulý týden a nic.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14598
12.4.10 09:35

Čistě teoreticky bys právě mohla… právě z kapiček, které obsahují spermie…
test ti obvykle ukáže // pokud jsi těhu víc jak 10 dní… jednoduché.. zajdi na gyn. V podstatě je to to první, co bych dělala…šla za dr. s tím,že mám strach,že bych mohla být těhotná proto a proto… a pokud nejsi, měl by ti gyn. pomoct vyřešit ty bolesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenočka
12.4.10 09:39

Já vím … Ale zase si říkám jestli se jenom moc nesleduju, jestli si to nevsugerovávám… Já bych miminko docela chtěla - takže tajně by si prála, abych byla :-), ale přítel chce ještě počkat. Ale kdyby to přišlo asi by byl rád. Mám jít na preventivku, tak to pořeším asi rovnou na ni.

• Citovat
  • Upravit
16492
12.4.10 09:40

Ahoj, tak jedině si udělat test nebo zajít na krev, pokud budou bolesti přetrvávat a nepříjde menzes, tak zajdi k Dr. Podle příuźnaků to tady asi nepoznáme :-) Přeji ať ti to dopadne podle tvých představ :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenočka
12.4.10 09:45

Já vím, jen jsem se chtěla s někým poradit a podělit se o své trápení :-)

• Citovat
  • Upravit
14598
12.4.10 10:11

elenočko - ono to může a nemusí být těhotenství.. může takhle pozlobit cysta, ale i psychika - u zvířat se tomu říká falešná březost a ono je to možné i u lidí. A to může dojít až do nalitých prsou, rostoucího bříška - ale prázdného… je to fakt fajn :( prostě hormony dělají paseku a bez pomoci dr to zvládnout nejde…
Já šla k dr. když se mi objevily slaboučké // a hned jsem utíkala k dr na krev s tím, že vím, že na sonu nic neuvidí, ale kvůli lékům potřebuji mít potvrzené a ono fazolka na sonu byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
12.4.10 10:11

Myslim, ze nejsi - jestli to mas 22.4 dostat, tak jsi tak kratce po ovulaci, ze bys jeste zadne priznaky necitila.
Jinak jak pisou holky - testit a navstivit gyndra

priste doporucuji lepsi nazev diskuse, jako treba „mohu byt tehotna?“

proc jste vysadili antiko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenočka
12.4.10 10:23

No uvidíme, už jsem objednaná na prohlídku na 13.5. a mezitím bych to měla dostat…Jo říkám, třeba si to vsugerovávám, jak to hrozně chci :twisted: Antikoncepci jsem vysadila, protože jsem mívala šílené migrény, pak jsem zkusila YAZ - ta byla super na ty moje migrény, ale po třech měsících se mi začaly dělat bulky v prsou a šíleně mě bolet prsa, prožila jsem si neuvěřitelný strach, než jsem se dostala na vyšetření prsou a řekla si a dost, už nebudu huntovat svoje tělo. Brala jsem HA asi 8 let a když mám stáleho partnera, se kterým tak nějak plánujem mimčo, tak zase to ani tolik není potřeba a říkám si, že tak nějak rok by mohl být akorát to nebrat a pak se začít snažit :-? Přítel by si chtěl ještě sehnat lepší práci do té doby, aby nás trochu slušněji uživil, ale taky je to asi z jeho strany ještě trochu obranná reakce - znáte mužský :roll:

• Citovat
  • Upravit
3412
12.4.10 10:34

Teoreticky může být možné všechno, ale osobně se spíš přikláním k možnosti vsugerování.
S bývalým partnerem jsem několik měsíců anti nebrala a kondomy jsme neužívali, ale nikdy neejakuloval do mě a kolikrát jsem pociťovala tyto falešné pocity jak je sama popisuješ.
S nynějším přítelem stačil sklouznutý kondom a teď nám tu spinká v postýlce náš poklad :-)
Náhody se stávají …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenočka
12.4.10 10:38

Tak aspoň někdo ví o čem mluvím :dance:

• Citovat
  • Upravit
Elenočka
12.4.10 10:39

A jak to vzal přítel, ten sklouznutý kondom a následný poklad 8-)

• Citovat
  • Upravit
43031
12.4.10 19:45

Hele tak kondom pojistěte ještě pharmatexem (krém nebo globule)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
13.4.10 13:54

Vzal to tehdá v pohodě, postavil se k tomu víc než zodpovědně a nyní jsme spokojená rodinka ačkoliv se vlastně stále poznáváme. Neříkám, že je to dokonalý (a kde je, že?k), ale prostě když se chce, to jde. Máme se oba moc rádi a dceru zbožňujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí