Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@wiki čiki
Doporučuju odbornou firmu. V tomhle rozsahu už to nezvládneš sama.
Kromě toho chemických přípravků proti blechám nesmíš na zvíře naplácat moc, zvířatům to totiž nedělá dobře.
@wiki čiki
Momentálně na kocoura používám toto . Ale aby to mělo efekt, musíš to na zvíře plácat tak každý druhý den (při podezření na blechy), práškem nešetřit a pořádně ho vetřít do srsti (proti srsti).
Kocour není rád, ale blech ho to zbaví.
Chemii už nepoužívám. Blechy sice vychcípaly, ale do té doby zdraví kocouři pak měli sérii zánětů a divných onemocnění.
@Jankap děkuju. je to zvláštní protože kocour nebyl v životě venku a já blechy vidím poprvé v životě až co ho máme. jedině že bych ho s tím už koupila. Nevíš jak to chodí při dezinsekci? to musím vyklidit celý byt? to by asi nemělo význam, přeci to může být i v šatníku atd…
@wiki čiki
Ne, nic nevyklízíš.
Těžko říct, jak se k vám dostali. Kdy jsi kocoura koupila?
@wiki čiki
Jo, pak je možné, že už kocour blechy měl. Blechy prý se drží na zvířeti, dokud jich tam není moc. Když se namnoží, tak vezmou za vděk i člověkem.
@wiki čiki Hele ja bych to tak nehrotila. Zaklad je odblesit zvire. Vystrikat skrine jsem taky nestrikala, ale postrik opakovat!!!A furt vysavat nevytirat
@Lucie66 děkuju i za tento nazor…proc mysliš nevytírat? nebo radsi vysát i lina a potom ještě vytřít? ![]()
@Jankap nebo si prý můžeš přinest vajíčko z venku..ale to nevim.ven chodim porad a blechy jsem nikdy nemela ![]()
My jsme si dovezli nejspíš z dovolené v Thajsku domů štěnice. Také jsme nejdříve používali různé postřiky, ale byli jsme i tak pořád poštípaní. Byl to nekonečný boj, vajíčka byly všude a nedalo se jich zbavit. Pomohlo až vyhození koberců, matrací, dek…a navíc jsme koupili ze zahraničí nějaký přípravek, který používají deratizační firmy. Můžu zjistit název. Jinak…hodně štěstí při hubení. Z blechami jsem se teda ještě nesetkala a to máme psa bez obojku proti blechám, ale jak na to koukám, bude to asi hodně podobné. Je to prostě běh na dlouhou trať. ![]()
@wiki čiki píše:
@Lucie66 děkuju i za tento nazor…proc mysliš nevytírat? nebo radsi vysát i lina a potom ještě vytřít?
Když firma udělá postřik, tak se nějakou dobu nesmí vytírat, aby se postřik nesetřel.
@wiki čiki ne vubec nevytirat ve vlhku se lip mnozi…Rada jeto z veteriny, ale pokazilas to zes to vystrikala jen jednou jinak bys mela uz klid
@Anonymní píše:
My jsme si dovezli nejspíš z dovolené v Thajsku domů štěnice. Také jsme nejdříve používali různé postřiky, ale byli jsme i tak pořád poštípaní. Byl to nekonečný boj, vajíčka byly všude a nedalo se jich zbavit. Pomohlo až vyhození koberců, matrací, dek…a navíc jsme koupili ze zahraničí nějaký přípravek, který používají deratizační firmy. Můžu zjistit název. Jinak…hodně štěstí při hubení. Z blechami jsem se teda ještě nesetkala a to máme psa bez obojku proti blechám, ale jak na to koukám, bude to asi hodně podobné. Je to prostě běh na dlouhou trať.
Stenice jdou horsi…o dost ![]()
@Lucie66 tak jo já letím tedy zas pro bio kill vezmu ho asi kamion
a budu strikat pravidelne..a koupim kočce nový frontline ten se nám asi osvědčil…
@Davima dekuju moc.