Pomóóóóc blechy!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
wiki čiki
12.10.15 18:16

@panicka jak říkám. koupila jsem chlupaté odpočívadlo z druhé ruky..bylo prý dlouho v garáži. umyla jsem ho pouze běžnými prostředky…je dost pravděpodobné že jsme si to přitahli v tom :( :( tet bych si nafackovala…už jsem dala tak 2000 za vsechny ty odblesujici pripravky. to jsem mohla koupit odpočívadlo nové a ještě bych ušetřila. :zed:

• Citovat
  • Upravit
398
14.10.15 14:56

No to je teda pech. Já jsem kdysi dostala pro psa pelíšek a taky v něm něco lezlo, raději jsem ho vyhodila. Příště už budeme chytřejší :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
5.1.16 21:02

@wiki čiki Ahoj, zajímá mě jestli se podařilo blech zbavit?

Je to asi tři týdny co jsme zjistili že náš miláček má blechy, momentálně je čistej ( vydrhnut v ortosanu, zakápnutý pipetou frontline combo. Barák jsme vystříkali bio killem, vše co šlo vypráno, vždy pár dní klid a zas najdeme novou blechu, třeba jen jednu nebo dvě většinou na sedačce nebo v posteli kde pes tráví čas. Máme dvě malé děti ( mladší 8 měsíců ) bojím se tu neustále něco stříkat, nevím jestli můžeme postříkat i hračky které se nadají vyprat když to malá pak cucá :( Poštípaný nejsme.
Uvažujeme i o dezinsekci, máte někdo zkušenost? Kolik to stojí, jak to probíhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
5.1.16 21:05

@mamartina

A zkoušela jsi taky už ten obojek proti blechám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
5.1.16 21:08

@minoe nam se nikdy obojek neosvedcil..zadnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
5.1.16 21:10

@Dojcanis

A byl to opravdu ten proti blechám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
5.1.16 21:13

@minoe ne,byl proti krysám :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
5.1.16 21:14

@minoe obojek ne, slyšela jsem že když je pes s náma v posteli tak by to mít neměl. Ale momentálně je pes čistej, teď potřebuju spíš vyřešit dům, sem tam se nějaká mrcha objeví, většinou v posteli, nebo sedačce, i u malé v postýlce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
5.1.16 21:24

Hmm, já mám zkušenost, ale blbou. Ex měl kočky, které chytly blechy (ale kde, když byly jen doma? :think: ), ale ne a ne se jich zbavit. Stále dokola jsme kočky umývali, stříkali, vybírali blechy ručně, stříkali celý byt. Ale blech se ne a ne zbavit :roll: Ty potvory asi byly zalezlý ve spárech v parketách nebo v koberci nebo v sedačce, no asi všude :zed: Taky bylo na pár dní klid a potom všechno nanovo :zed: Pomohlo, až se koček zbavil. Ale je mi jasné, že vy pejska kvůli blechám pryč nedáte. No asi vám nezbyde nic jiného, než se snažit pořád dokola, dokud všechny blechy u vás nepojdou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
5.1.16 21:30

Tim biokilem to chce vystrikat jeste alespon 2×, pak to pomuze. A samozrejme pravidelne odblesovat psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
5.1.16 21:34

@Dojcanis

Tak to nebyl ten správný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
5.1.16 21:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
5.1.16 21:37

@Dojcanis

Blešky tančí? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
5.1.16 21:51

@minoe nemame blechy :D jak je zima. Tak nemame jednu jedinou.Asi vymrzly :nevim: ale bylo jich tu taky pozehnane..co u vas, mate nejakou tu breberku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
5.1.16 22:01

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat. Měla jsem u sebe kamarádku a ta mi asi po hodině řekla, že mají doma blechy je možné, že by se mohli objevit i u nás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný