Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No to je teda pech. Já jsem kdysi dostala pro psa pelíšek a taky v něm něco lezlo, raději jsem ho vyhodila. Příště už budeme chytřejší ![]()
@wiki čiki Ahoj, zajímá mě jestli se podařilo blech zbavit?
Je to asi tři týdny co jsme zjistili že náš miláček má blechy, momentálně je čistej ( vydrhnut v ortosanu, zakápnutý pipetou frontline combo. Barák jsme vystříkali bio killem, vše co šlo vypráno, vždy pár dní klid a zas najdeme novou blechu, třeba jen jednu nebo dvě většinou na sedačce nebo v posteli kde pes tráví čas. Máme dvě malé děti ( mladší 8 měsíců ) bojím se tu neustále něco stříkat, nevím jestli můžeme postříkat i hračky které se nadají vyprat když to malá pak cucá
Poštípaný nejsme.
Uvažujeme i o dezinsekci, máte někdo zkušenost? Kolik to stojí, jak to probíhá?
@minoe obojek ne, slyšela jsem že když je pes s náma v posteli tak by to mít neměl. Ale momentálně je pes čistej, teď potřebuju spíš vyřešit dům, sem tam se nějaká mrcha objeví, většinou v posteli, nebo sedačce, i u malé v postýlce ![]()
Hmm, já mám zkušenost, ale blbou. Ex měl kočky, které chytly blechy (ale kde, když byly jen doma?
), ale ne a ne se jich zbavit. Stále dokola jsme kočky umývali, stříkali, vybírali blechy ručně, stříkali celý byt. Ale blech se ne a ne zbavit
Ty potvory asi byly zalezlý ve spárech v parketách nebo v koberci nebo v sedačce, no asi všude
Taky bylo na pár dní klid a potom všechno nanovo
Pomohlo, až se koček zbavil. Ale je mi jasné, že vy pejska kvůli blechám pryč nedáte. No asi vám nezbyde nic jiného, než se snažit pořád dokola, dokud všechny blechy u vás nepojdou ![]()
Tim biokilem to chce vystrikat jeste alespon 2×, pak to pomuze. A samozrejme pravidelne odblesovat psa.
@minoe nemame blechy
jak je zima. Tak nemame jednu jedinou.Asi vymrzly
ale bylo jich tu taky pozehnane..co u vas, mate nejakou tu breberku?
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat. Měla jsem u sebe kamarádku a ta mi asi po hodině řekla, že mají doma blechy je možné, že by se mohli objevit i u nás?
@panicka jak říkám. koupila jsem chlupaté odpočívadlo z druhé ruky..bylo prý dlouho v garáži. umyla jsem ho pouze běžnými prostředky…je dost pravděpodobné že jsme si to přitahli v tom
tet bych si nafackovala…už jsem dala tak 2000 za vsechny ty odblesujici pripravky. to jsem mohla koupit odpočívadlo nové a ještě bych ušetřila.