Pomóóóóc blechy!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3635
12.1.16 11:20

@mamartina
A co striktně zakázat psovi postel, sedačku apod. Já měla dřív psa doma (černýho kokra) a taky jsme bojovali s blechama. Zabralo až vykoupat, pipetu a hned i obojek. co jsem je tímhle způsobem porazila, kupuju obojek kiltix a už 6 let jsem neviděla ani blechu. A to je pes venku, setkává se s jinýma psama a dokonce i kocour, který je taky venku a nic proti blechám nemá, ještě žádnou nedonesl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
12.1.16 11:27

@mamartina
Pohyb psa po domě není o dveřích, ale o výchově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
14.1.16 17:26

Já mám osvědčenou pipetu Strongholt, je sice dražší, ale funguje. Ven chodí jen kocourek a kočička je doma, ale tu pro jistotu taky zakapávám a i v zimě, když je takhle teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.19 22:26

Ahoj, chtěla bych se zeptat, sousedovy děti přinesly zablešený ho kocoura. Z spal mi v dětském kočárku… tak jsem jej vystříkala sprejem na klíšťata a komáry ale nevím co dál? ( Dá se ten kočárek vyčistit praním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
6.8.19 22:30
@Manuela-Adam píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, sousedovy děti přinesly zablešený ho kocoura. Z spal mi v dětském kočárku… tak jsem jej vystříkala sprejem na klíšťata a komáry ale nevím co dál? ( Dá se ten kočárek vyčistit praním?
To je málo. Vše, co lze, vyprat, kočár vysat, vystříkat spec. prostředkem proti blecham a znovu vysat ještě alespoň dvakrát. Pak vymyt nacisto. Podobně dětské oblečení a vše, s čím přišel kocour do styku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.19 22:34

@MP Krista Dobře děkuji, Mám z toho hrůzu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný