Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@mamartina
A co striktně zakázat psovi postel, sedačku apod. Já měla dřív psa doma (černýho kokra) a taky jsme bojovali s blechama. Zabralo až vykoupat, pipetu a hned i obojek. co jsem je tímhle způsobem porazila, kupuju obojek kiltix a už 6 let jsem neviděla ani blechu. A to je pes venku, setkává se s jinýma psama a dokonce i kocour, který je taky venku a nic proti blechám nemá, ještě žádnou nedonesl.
Já mám osvědčenou pipetu Strongholt, je sice dražší, ale funguje. Ven chodí jen kocourek a kočička je doma, ale tu pro jistotu taky zakapávám a i v zimě, když je takhle teplo.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, sousedovy děti přinesly zablešený ho kocoura. Z spal mi v dětském kočárku… tak jsem jej vystříkala sprejem na klíšťata a komáry ale nevím co dál? ( Dá se ten kočárek vyčistit praním?
@Manuela-Adam píše:To je málo. Vše, co lze, vyprat, kočár vysat, vystříkat spec. prostředkem proti blecham a znovu vysat ještě alespoň dvakrát. Pak vymyt nacisto. Podobně dětské oblečení a vše, s čím přišel kocour do styku.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, sousedovy děti přinesly zablešený ho kocoura. Z spal mi v dětském kočárku… tak jsem jej vystříkala sprejem na klíšťata a komáry ale nevím co dál? ( Dá se ten kočárek vyčistit praním?