Pomóóóóc blechy!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.1.16 22:05

@Daniela132 myslím že je šance malá, pokud k vám nevzala zablešeného psa. Taky jsme s nimi bojovali dlouhou dobu a žádná návštěva, ani námi navštěvovaní lidé si na blechy nestěžovali. Jediní kdo to odnesl byli rodiče co k nám jezdí taky se psem, ale tam nevíme, která fena je měla dřív. Pak jsme museli obě rodiny vše vystříkat, odblešit feny, uklízet a naštěstí jsme vyhráli.

• Citovat
  • Upravit
4462
5.1.16 22:07

BLechy se běžně po vystříkání psa slezou do jiných nosičů. KOberce, postele… Je to hrozně zdlouhavý, ale rozhodně doporučuju vzít hlavně koberce a zkusit psa striktně nechat v jedné místnosti a zaměřit se jak na ty kde není, tak na spa samotného. Není to asi jednoduchý, vím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
5.1.16 22:10

Nene psa u nás neměla, ale my máme fenku tak si říkám aby to nechytla třeba z oblečení. Čekáme miminko a už se nám to blíží a ještě blechy do toho asi by mi hráblo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
6.1.16 08:32

@Daniela132 jo je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
6.1.16 08:35
@Daniela132 píše:
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat. Měla jsem u sebe kamarádku a ta mi asi po hodině řekla, že mají doma blechy je možné, že by se mohli objevit i u nás?

spíš ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
6.1.16 09:46
@DeTer píše:
BLechy se běžně po vystříkání psa slezou do jiných nosičů. KOberce, postele… Je to hrozně zdlouhavý, ale rozhodně doporučuju vzít hlavně koberce a zkusit psa striktně nechat v jedné místnosti a zaměřit se jak na ty kde není, tak na spa samotného. Není to asi jednoduchý, vím :nevim:

naprd je, že jsme v novostavbě a ještě nemáme dveře, nikde. Takže psa nemůžeme ani nikde zavřít, je všude. No bude to boj na dlouho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
6.1.16 09:55
@mamartina píše:
naprd je, že jsme v novostavbě a ještě nemáme dveře, nikde. Takže psa nemůžeme ani nikde zavřít, je všude. No bude to boj na dlouho :zed:

Chtěla jsem napsat buď rada že jsi v novostavbě a prd na blechy :lol: ale je mi to jasné chápu tě. Tak to bude hodně zdlouhavý a nebo taky ne.. záleží na vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
D_Horackova
6.1.16 10:03

odborník jedině

Jedině pořádné řešení je si zavolat specializovanou firmu

• Citovat
  • Upravit
4462
6.1.16 10:21

@D_Horackova kdyby si každý kdo má doma z mazlíčka volal firmu tak by deratizace či kdo to hubí byly na každém kroku. V případě že mazlik není od hlavy po paty zableseny tak to lze i doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
6.1.16 10:49

@DeTer no to já jsem v domečku nadšená ale lepší by bylo bez blech :D Koupila jsem dnes litr a půl biokillu a až přijde manžel dom z práce, tak to vypukne, maj se mrchy na co těšit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
6.1.16 11:25

@Dojcanis super.
@jdukolem Kdyby to aspoň řekla hned. Tak doufám, že je to v pohodě psa jsem vykoupala. A ještě sním skočím na veterinu pro nějaké kapky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
6.1.16 11:27
@Daniela132 píše:
@Dojcanis super.
@jdukolem Kdyby to aspoň řekla hned. Tak doufám, že je to v pohodě psa jsem vykoupala. A ještě sním skočím na veterinu pro nějaké kapky

nevím no.. i kdyby donesla jednu, tak už o ní dávno víte… čili já bych se až tak nebála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
6.1.16 11:37

@jdukolem Já se bojím šíleně pes si furt okusuje tlapky. Ale kousance od blech nemá. By mě hráblo a ještě mi kamarádka řekne, že by za to teoreticky nemohla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
6.1.16 11:54
@Daniela132 píše:
@jdukolem Já se bojím šíleně pes si furt okusuje tlapky. Ale kousance od blech nemá. By mě hráblo a ještě mi kamarádka řekne, že by za to teoreticky nemohla 8o

Nam je taky donesla k nam kamoska -jeji pes. Pak se zacal skrabat. Vsude. Koupali jsme, pomahalo..vse jsms vycistili a porad se nejaka nasla..ale ted neni vidu ani slechu. Prijdw mi, ze s tim studenym pocasim asi zmrzli. Nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
6.1.16 12:53

@Dojcanis Ona psa neměla, ale já si říkám jestli nemohla mít jednu v oblečení nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný