Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
BLechy se běžně po vystříkání psa slezou do jiných nosičů. KOberce, postele… Je to hrozně zdlouhavý, ale rozhodně doporučuju vzít hlavně koberce a zkusit psa striktně nechat v jedné místnosti a zaměřit se jak na ty kde není, tak na spa samotného. Není to asi jednoduchý, vím ![]()
Nene psa u nás neměla, ale my máme fenku tak si říkám aby to nechytla třeba z oblečení. Čekáme miminko a už se nám to blíží a ještě blechy do toho asi by mi hráblo.
@Daniela132 píše:
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat. Měla jsem u sebe kamarádku a ta mi asi po hodině řekla, že mají doma blechy je možné, že by se mohli objevit i u nás?
spíš ne..
@DeTer píše:
BLechy se běžně po vystříkání psa slezou do jiných nosičů. KOberce, postele… Je to hrozně zdlouhavý, ale rozhodně doporučuju vzít hlavně koberce a zkusit psa striktně nechat v jedné místnosti a zaměřit se jak na ty kde není, tak na spa samotného. Není to asi jednoduchý, vím
naprd je, že jsme v novostavbě a ještě nemáme dveře, nikde. Takže psa nemůžeme ani nikde zavřít, je všude. No bude to boj na dlouho ![]()
@mamartina píše:
naprd je, že jsme v novostavbě a ještě nemáme dveře, nikde. Takže psa nemůžeme ani nikde zavřít, je všude. No bude to boj na dlouho
Chtěla jsem napsat buď rada že jsi v novostavbě a prd na blechy
ale je mi to jasné chápu tě. Tak to bude hodně zdlouhavý a nebo taky ne.. záleží na vás
Jedině pořádné řešení je si zavolat specializovanou firmu
@D_Horackova kdyby si každý kdo má doma z mazlíčka volal firmu tak by deratizace či kdo to hubí byly na každém kroku. V případě že mazlik není od hlavy po paty zableseny tak to lze i doma
@DeTer no to já jsem v domečku nadšená ale lepší by bylo bez blech
Koupila jsem dnes litr a půl biokillu a až přijde manžel dom z práce, tak to vypukne, maj se mrchy na co těšit ![]()
@Dojcanis super.
@jdukolem Kdyby to aspoň řekla hned. Tak doufám, že je to v pohodě psa jsem vykoupala. A ještě sním skočím na veterinu pro nějaké kapky
@Daniela132 píše:
@Dojcanis super.
@jdukolem Kdyby to aspoň řekla hned. Tak doufám, že je to v pohodě psa jsem vykoupala. A ještě sním skočím na veterinu pro nějaké kapky
nevím no.. i kdyby donesla jednu, tak už o ní dávno víte… čili já bych se až tak nebála
@jdukolem Já se bojím šíleně pes si furt okusuje tlapky. Ale kousance od blech nemá. By mě hráblo a ještě mi kamarádka řekne, že by za to teoreticky nemohla ![]()
@Daniela132 píše:
@jdukolem Já se bojím šíleně pes si furt okusuje tlapky. Ale kousance od blech nemá. By mě hráblo a ještě mi kamarádka řekne, že by za to teoreticky nemohla
Nam je taky donesla k nam kamoska -jeji pes. Pak se zacal skrabat. Vsude. Koupali jsme, pomahalo..vse jsms vycistili a porad se nejaka nasla..ale ted neni vidu ani slechu. Prijdw mi, ze s tim studenym pocasim asi zmrzli. Nevim
@Dojcanis Ona psa neměla, ale já si říkám jestli nemohla mít jednu v oblečení nebo tak
@Daniela132 myslím že je šance malá, pokud k vám nevzala zablešeného psa. Taky jsme s nimi bojovali dlouhou dobu a žádná návštěva, ani námi navštěvovaní lidé si na blechy nestěžovali. Jediní kdo to odnesl byli rodiče co k nám jezdí taky se psem, ale tam nevíme, která fena je měla dřív. Pak jsme museli obě rodiny vše vystříkat, odblešit feny, uklízet a naštěstí jsme vyhráli.