Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ostružka píše:
Jsem ho ted učila škrábat brambory, v nosítku nebude, protože prý nemá dobrý rozhled, preferuje lehátko a z něho hypnotizuje lahvičky, které jsou připravené k vyvaření na mikrovlnce…„lahvičky, pojdte ke mně…“
Me dneska decka vsechno nici ![]()
Smraďoška nesnáší šátek i nosítko. Všechno jenom chvilku. Potřebuje střídat způsoby chování, případně je nutno vyrazit na prohlídku bytu, ukázat ledničku (ne, že by tam toho moc bylo), nechat se olíznout psem, do lehátka, z lehátka, maňásek, chrastítko
Pořád nějaká akce. Když se jí nevyhoví, tak ječí a ječí a ječí… ![]()
Už se těšim na období vzdoru ![]()
@liggy jooo, tak to znám: ne, lva ne, žirafu, a pochovat, ne, takhle ne, na bříško chci, a už mě to nebavíííííí uáááááá
![]()
Vymenim urvane mimi za nevyspaleho, vzdoroviteho, zarliveho triletaka. ![]()
Já vyměním za 7mi měsíční ( hodná), 2, 4 a 6 leté, co se do rána perou, hádají, mlátěj aječí… takže dopoledne po nákupu jsem jim koupila prasárnu u mekáče, abych nemusela vařit a byl klid!!!
Vidim ze nejsem sama dne v tom, moje holcina 2 meesice cely den zlobi a uz jsem fakt unavena
@Lenuscha_a černý kruhy pod očima, vyšeptalý hlas a bzučení v hlavě?
znáááám
@Ostružka už jsem uvažovala, jestli mi tady v bazárku nesmažou : prodám 4 zdravý, bílý děti…
![]()
@Ostružka no ono v noci to mame v pohode v noci zaspi o nejake devate - desate a spi do 05-06:00 tak aspon tam to dozenu ale jak sem s ni sama pres ten den tak kolem 16-17 hod. jsem uz k. o ![]()
@SIMONA1234 píše:
Já dneska 17 dětí od 2 a půl do 3 a půl let…celý den. A jsou asi erupce na slunci, protože jsem z nich K. O. a to je co říct…malovali jsme vajíčka a dělali zápichy kuřátko.
Doma puberťanda, prudí…furt něco po mě chce!!!![]()
![]()
Chci se odstěhovat na Sibiř…
Cítím s tebou, kolegyně. ![]()
@merlose píše:
Cítím s tebou, kolegyně.
Děkuji drahá…už, mi trochu hrabe. Ještě že je víkend… ![]()
@Ostružka sem na tom stejně…chtěla sem vysát, vytřít, za dveřma hosté na zítřejší oběd..já nemám ani nakoupeno, tatínek v hospodě..dvojčata konečně spí a já sedím u netu a funím
![]()
No holky, moje roztomily buclaty miminecko si posunulo dobu vstavani ze 3:30 na 2:30,s jednim nocnim krmenim, a kdyz neni vzhuru mimino, pptrebuje v noci triletak nutne curat nebo napit, ja samozdrejme driv jak v 10 vecer neusnu, ale mam uklizeno a uvareno, protoze malej milacek chrape pres den
triletak me teda pres den nenecha skoro sednout, takze sem se posledni dva mesice opravdu nadherne vyspala
ale miluju je, hlave ted, kdyz uz oba spi ![]()