Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, můj tříměsíční raubíř dnes celý den vykřikuje a stěžuje si, trvá na tom, aby ho někdo bavil už od šesti od rána, v kuchyni je nádobí ještě za včerejšek, koš s prádlem přetéká, na podlaze se válejí chuchvalce bůhví čeho a zítra přijde návštěva na oběd a bylo by dobré jim dát něco k jídlu:). Prosím, kdo jste dnes vyřízená matka, zanechte vzkaz! ![]()
Tak objednej pizzu a navsteve vynadej, proc ti neprinesla megakotel navareneho gulase… ze takhle bez niceho se na navstevu k maminkam nechodi… ![]()
Já dneska 17 dětí od 2 a půl do 3 a půl let…celý den. A jsou asi erupce na slunci, protože jsem z nich K. O. a to je co říct…malovali jsme vajíčka a dělali zápichy kuřátko.
Doma puberťanda, prudí…furt něco po mě chce!!!
![]()
Chci se odstěhovat na Sibiř…
![]()
Naše 4 měsíční tyranka hovoří od 5:30 do 8, od 9 do 10 se musí účastnit snídaně (líbí se jí, jak jíme, ačkoli já jím jednou rukou, protože druhou jí chovám), od 10 do 10: 30 řve, bo chce spát a nemůže usnout, následuje řvaní hlady, asistence u oběda (ad snídaně), venčení psa s procházkou, pak asi hodinka kdy škrtí peřinu a ocucává lvíčka…no, náročné dítko ![]()
Naštěstí existuje káva, víno, čokoláda a antikoncepce ![]()
@Ondrášovka.N píše:
Nositko a makatja mam dve a nejsem vytizena, na vse kaslu
@SIMONA1234 píše:![]()
To potvrzuju…kašle i na mě!!!
Nee to ty kasles na me… a deti i muz maji rymicku
@Ondrášovka.N píše:
Nositko a makatja mam dve a nejsem vytizena, na vse kaslu
Jsem ho ted učila škrábat brambory
, v nosítku nebude, protože prý nemá dobrý rozhled, preferuje lehátko a z něho hypnotizuje lahvičky, které jsou připravené k vyvaření na mikrovlnce…„lahvičky, pojdte ke mně…“ ![]()
@Black Cat píše:
Tak objednej pizzu a navsteve vynadej, proc ti neprinesla megakotel navareneho gulase… ze takhle bez niceho se na navstevu k maminkam nechodi…
Jojo, jsem je varovala, že budou brambory s tvarohem ![]()
@liggy píše:
Naše 4 měsíční tyranka hovoří od 5:30 do 8, od 9 do 10 se musí účastnit snídaně (líbí se jí, jak jíme, ačkoli já jím jednou rukou, protože druhou jí chovám), od 10 do 10: 30 řve, bo chce spát a nemůže usnout, následuje řvaní hlady, asistence u oběda (ad snídaně), venčení psa s procházkou, pak asi hodinka kdy škrtí peřinu a ocucává lvíčka…no, náročné dítko
Naštěstí existuje káva, víno, čokoláda a antikoncepce
@SIMONA1234 píše:
Já dneska 17 dětí od 2 a půl do 3 a půl let…celý den. A jsou asi erupce na slunci, protože jsem z nich K. O. a to je co říct…malovali jsme vajíčka a dělali zápichy kuřátko.
Doma puberťanda, prudí…furt něco po mě chce!!!![]()
![]()
Chci se odstěhovat na Sibiř…
Kamkoli hluboko do lesů…
@Ondrášovka.N píše:
Nee to ty kasles na me… a deti i muz maji rymicku
Tak to k vám nejedu…nejsem sebevrah. ![]()
A to jsem tě opět chtěla poctít svojí přítomností…Bože…
![]()
@Ostružka píše:
Kamkoli hluboko do lesů…
Sibiř je jistota…tam mě nikdo nenajde…!!! ![]()
@SIMONA1234 píše:
Tak to k vám nejedu…nejsem sebevrah.
A to jsem tě opět chtěla poctít svojí přítomností…Bože…![]()
V nedeli mam muze opet nekde v pr… ![]()