Pomoooooc, mám dítě :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1510
27.3.15 21:36

Divokého billa moje děti poslouchaly už před početím :-)to mám moooc rád…jsem ráda, že jsem na vás baby narazila..sem se zasmála a odpočala si..mé dvojky spí jedna od 16 hodin, protože dnes byla protivuš protivný celý den skorem a druhá spí od 18 a já pořád čekám na řev kdyže se bude krmit…naštestí tatínek dorazil brzy s hospůdky tak at si ještě dáchne, protože on mívá víkendové krmící noční služby…a já pak půjdu hajat..pomůžu mu ty dračice přebalit a nakrmit a do rána už bude krmit sám… :lol: ale aby to nebylo jak minulý pátek, on je probere ve dvě ráno nešetrným krmením a pak sme si do rána vykládaly všici :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
28.3.15 08:32

@liggy si piš, když tělo padá na tlamku tak aspoň ego ať si užije :lol:, mi připomínáš, že si musim udělat další kafe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
28.3.15 08:38

@Ostružka
Naše trapicka v 5 otevřela oči a pusu, takže já si dám nejspíš mokrej hadr na hlavu…
Začínám se zeleným čajem a budu pokračovat přes další 2, kávu a nejspíš si koupím maté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
28.3.15 08:45

@liggy přemýšlím, nedalo by se to kafe nitrožilně? Drákula se vzbudil včera v 11 večer a myslel si, že je ráno. Pak pokračoval každou hodinu s dotazy, kdy teda už to ráno bude, že on už by celkem vstával. V půl šestý ráno už jsem své pozice neobhájila. Od té doby si sypu kafe do krku a mateřská láska mě dělí od ztráty vědomí :mrgreen: krááásnou sobotu! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
28.3.15 19:46

@Ostružka a co na povzbuzení pro kojící?? kafe asi ve větších dávkách nebude dobré pro děti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
28.3.15 20:11

@agneszka Tak tam už zbývá jen pozitivní myšlení! :mrgreen: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.3.15 20:28

Holky Vy jste fakt vtipne!!! Dlouho jsem se pri cteni diskuzi takhle nepobavila! Vetsinou nereaguji, ale tady proste musim! Jak se tak koukam, tak mam zlate ditko! Drzte se! Ja jdu spat :-P dokud chrni maly…budicek ma v 4.30 kazdy den…pak to sice jeste na hodku zalomi, ale i tak ta spankova deprivace se holt neda skryt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
29.3.15 10:36

JEDNO MOJE DÉTĚ DNEŠNÍ NOC SPALO PRVNĚ OD 18,30 DO 6,30..JEŠTĚ KDYBY TAK SPALA I OTESÁNEK TO BYCH BYLA MOOOC RÁDA :lol: :lol: :lol: :lol: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí