Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hanzbl00 jo, příroda ví, jak na nás, nebejt tý totální bezpodmínečný lásky, tak jsou lesy plný odhozených dětí ![]()
@Ostružka jdu do toho. Ale soucasti balicku je i domacnost ve stavajicim stavu a aktualni bolest hlavy od krcni patere. PS: Dite nevracet, dokud nebude vyzehleno. ![]()
@Ostružka no já to tak mám vlastně dnes a denně..já nechápu jak to budu zvládat a stíhat až budou holky potřebovat obědy
já snídám až někdy v poledne až ty dvě dračiče nenažrané nakrmím…podotýkám, že se budí každá jinak a krmíme někdy i co hodinu..normál je co dvě hodky
v noci co tři…sem uplně vyštavená, nekojím, ale stříkám a dávám s láhve a už ted tu odsávačku nenávidím…
![]()
@ngauruhoe sem žehlení odstavila na vedlejší kolej..moc mně nebavilo žehlit milion oblečků co byly poblité ještě nevychladly od žehličky ![]()
@ngauruhoe no, a ted vytuhnul, půl hodiny před večeří, bude hodinu spát a pak místo spaní řádit…jedéééém ![]()
@agneszka checht, tak to je přesný, taky se mi žehlení nějak do života nevejde
![]()
@SIMONA1234 píše:
Děkuji drahá…už, mi trochu hrabe. Ještě že je víkend…
Mluvíš mi z duše. Občas šílím…
K nám ty erupce dorazili dneska taky
(nejen dnes..)..čím to jsme vybavený že tohle přežíváme ženský??
![]()
@agneszka co se malej narodil též NEŽEHLÍM a žijeme ![]()
11m: rostou zuby, ma rymu a separacni uzkost
23m: obdobi vzdoru
POMOOOOOOC ![]()
Ja uz tak pul roku uvazuju, ze si necham napsat antidecka. D
@Ostružka píše:
@ngauruhoe no, a ted vytuhnul, půl hodiny před večeří, bude hodinu spát a pak místo spaní řádit…jedéééém
to je nejlepsi, bud se celou noc co hodinu budi (i casteji), ze chce caj, protoze ma hlad nebo se vzbudí na tvrdo a spat jde nekdy v jednu rano a probudi se svezi v 5 ![]()
@MV313 nám také asi rostou zuby, včera měla Karča z ůst potok a teplotu 38..dneska nic a potok se zmírnil. tak nevím, nemám zkušenosti zda zuby tak zlobí??No a pro změnu ta druhá Laura dostal včera rýmu…ach jo
@agneszka píše:
@ngauruhoe sem žehlení odstavila na vedlejší kolej..moc mně nebavilo žehlit milion oblečků co byly poblité ještě nevychladly od žehličky
ja uz zehlim jen manzelovy kosile do prace a obcas nejake tricko k mudre… a stejne tu mam horu hader…