Pomoooooc, mám dítě :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
27.3.15 19:06
@agneszka píše:
@MV313 nám také asi rostou zuby, včera měla Karča z ůst potok a teplotu 38..dneska nic a potok se zmírnil. tak nevím, nemám zkušenosti zda zuby tak zlobí??No a pro změnu ta druhá Laura dostal včera rýmu…ach jo

mojemu synovi rostou zuby nepretrzite od 5 ti mesicu, ted ma rok a pul a ma tak 30 bryndaku (ala tesco) na den a od ledna je nemocny s rymou, nastesti klep klep klep bez teplot a protivny jak opici pr.del. Dnedka jsem se musela jit zavrit do koupelny :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:, kdyz mi vyrazil z ruky odmerku s vitaminama a vzteknul se, ze ne, ten mega lepivy hnus se rozstriknul vsude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
27.3.15 19:07

@MarieOVMUC tak sem tam se k nějaké akci přemluvím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
@MarieOVMUC píše:
Ja uz tak pul roku uvazuju, ze si necham napsat antidecka. D

to nepomůže… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
@Ostružka píše:
@agneszka taky dneska dýchám poněkud zhluboka :mrgreen:

ja uz jsem dneska i nefalsovane brecela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
27.3.15 19:08
@Ostružka píše:
to nepomůže… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sakra.. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
27.3.15 19:10

To je uplne nejhorsi, ze ten rok a pul stary smradoch mlati pestma tu triletou, ona se chouli a necha se mlatit a pak jeci oba..furt se perou ohracky, jedno kdo ji ma nebo chce, proste kdyby si jeden nral s plesnivym ho.vnem, druhy ho musi mit taky.. to same jidlo.. uplne pretekame zradlem vseho druhu, oni se perou i o caj… me uz mrd. ne--- :mrgreen: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
27.3.15 19:18

Je to fajn si poztezovat, hnedka je me lip. D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.3.15 19:19

@Ostružka
jak přes kopírák :D
ale musím říct, že teď už to s ní jde, jak si trochu sama hraje (škrtí peřinu a všechno okusuje). Když jí byly ty 3, tak jsem z ní byla na prášky. Bříško upřímně nenáviděla - řvoucí placka, žádný koně, i když hlavičku držela krásně, když jsem jí nosila.
Když byla úplně nejmenší, tak jsem jí i 2 hod v kuse nosila po bytě v klubíčku, jak jsem jí položila, nebo sebe posadila, tak byl řev :roll: a když hudbu, tak Divokej Bill, prej Mozart, pche :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
27.3.15 19:20
@Ostružka píše:
@agneszka checht, tak to je přesný, taky se mi žehlení nějak do života nevejde :nevim: :)

Navíc žehličky mají docela velký příkon, takže nežehlením člověk přispívá do rodinného rozpočtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.3.15 19:22

@Lenuscha_a
z toho si nic nedělje (i když to jde blbě), naše berucha teď bude mít 4 měsíce a konečně to s ní jde. Ve 2 měsících jsem byla zralá stát se kuřačkou nebo alkoholičkou :mrgreen:
Nechávala jsem jí pak na + - 10 min samotnou v místnosti, jinak bych jí snad něco udělala :| Když ti řve svišť 4 hod dopo, 4 odpo a ještě v noci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.3.15 19:25
@agneszka píše:
@ngauruhoe sem žehlení odstavila na vedlejší kolej..moc mně nebavilo žehlit milion oblečků co byly poblité ještě nevychladly od žehličky :zed:

S oblečkama jsem se vůbec neobtěžovala… Jinak teda seš světice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
27.3.15 19:26
@MarieOVMUC píše:
Je to fajn si poztezovat, hnedka je me lip. D

a já jak se cejtim skvěle, není nad to, založit si téma! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
27.3.15 19:27

@liggy uahahaha, Divokej Bill, to sedí!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.3.15 19:28
@MarieOVMUC píše:
To je uplne nejhorsi, ze ten rok a pul stary smradoch mlati pestma tu triletou, ona se chouli a necha se mlatit a pak jeci oba..furt se perou ohracky, jedno kdo ji ma nebo chce, proste kdyby si jeden nral s plesnivym ho.vnem, druhy ho musi mit taky.. to same jidlo.. uplne pretekame zradlem vseho druhu, oni se perou i o caj… me uz mrd. ne--- :mrgreen: :zed: :zed: :zed:

a to nemáš psa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.3.15 19:29
@Ostružka píše:
a já jak se cejtim skvěle, není nad to, založit si téma! :P

sis polechtala ego, co? :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit