Pomoooooc, mám dítě :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
27.3.15 19:30

@liggy mam dva kocury, dve morcata (bukvice:)) a plno sneku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.3.15 19:33
@MarieOVMUC píše:
@liggy mam dva kocury, dve morcata (bukvice:)) a plno sneku :D

Dost dobrej zvěřinec :D Zkus to všechno vypustit najednou i s dětma a uvidíš, že se sami zabaví a budeš mít spoooouuuustu času :mrgreen: (psa zapůjčím…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
27.3.15 19:34

@liggy psa nechci :) leda s vypinacem :)) hej, vybuchnul by barak, kdybych tu nebyla :) popr. by manzel spachal harakiri a pak by vybuchnul barak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.3.15 19:36

@MarieOVMUC…a mohla bys začít znova a udělat si mnohem hodnější děti :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
27.3.15 19:38

Malymu rostou zuby a cely dny rve a rve a rve. Dneska uz se asi nemohl divat na bordel v kuchyni a byl pul hodiny hodnej a houpal se v lehatku, tak jsem kuchyn vycidila a udelala mu presnidavky. Jinak peklo na zemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
27.3.15 19:41
@liggy píše: @MarieOVMUC…a mohla bys začít znova a udělat si mnohem hodnější děti :mrgreen: :mrgreen:

necham instalovat vypinace :D problem e by nikdo pak nechtel zapinat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.3.15 19:55

@MarieOVMUC :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
fakt mi tu chybí „to se mi líbí“, kolikrát bych to ráda dala, ale nemůžu
takže pro tebe: + 1 - to se mi líbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
27.3.15 20:15
@liggy píše:
@MarieOVMUC :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
fakt mi tu chybí „to se mi líbí“, kolikrát bych to ráda dala, ale nemůžu
takže pro tebe: + 1 - to se mi líbí :lol:

fakt se smeju:F

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
27.3.15 20:20

A syn uz se zase probudil a bude jecet dokud nedostane mliko :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
27.3.15 21:03

Ted mi jeden spoluzak poslal odkazna video „kundolet“ no, tak dlouho uz jsem se nezasmala :)) relax :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
27.3.15 21:06
@SIMONA1234 píše:
Já dneska 17 dětí od 2 a půl do 3 a půl let…celý den. A jsou asi erupce na slunci, protože jsem z nich K. O. a to je co říct…malovali jsme vajíčka a dělali zápichy kuřátko.
Doma puberťanda, prudí…furt něco po mě chce!!! 8o 8o :zed:
Chci se odstěhovat na Sibiř…

Simi, pls - omlouvám se OT - vajíčka. Můžu nejmenší holce místo vyfouknutých dát polystyrenové??Nebo plastové. Prej na ně budou malovat, ale obávám se, že by si ho rozmáčkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
27.3.15 21:10
@carambol píše:
Simi, pls - omlouvám se OT - vajíčka. Můžu nejmenší holce místo vyfouknutých dát polystyrenové??Nebo plastové. Prej na ně budou malovat, ale obávám se, že by si ho rozmáčkla.

Já myslím, že ho učitelky navléknou na špejli, konce zajistí modelínou, aby se neprotáčelo…dcera ho bude držet za špejli, vejce se defakto nedotkne…jen štětcem. U mě to zvládly i ty nejmenší děti…malovaly sami. Dala bych jí třeba o 1-2 vejce víc, pro jistotu…ale dej jí pravá vajíčka a neboj, zvládne to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
27.3.15 21:14
@SIMONA1234 píše:
Já myslím, že ho učitelky navléknou na špejli, konce zajistí modelínou, aby se neprotáčelo…dcera ho bude držet za špejli, vejce se defakto nedotkne…jen štětcem. U mě to zvládly i ty nejmenší děti…malovaly sami. Dala bych jí třeba o 1-2 vejce víc, pro jistotu…ale dej jí pravá vajíčka a neboj, zvládne to…

Určitě jí dámi i pravé. Ale pro sichr, kdyby náááhodou jsem chtěla přibalit i jedno „nerozbitné“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
27.3.15 21:30
@carambol píše:
Určitě jí dámi i pravé. Ale pro sichr, kdyby náááhodou jsem chtěla přibalit i jedno „nerozbitné“

Klidně můžeš…pomaluje všechny…stát se může cokoliv, lepší mít víc variant, aby nebyla zklamaná, kdyby se náhodou rozbili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
27.3.15 21:31
@SIMONA1234 píše:
Klidně můžeš…pomaluje všechny…stát se může cokoliv, lepší mít víc variant, aby nebyla zklamaná, kdyby se náhodou rozbili.

O nic jiného, než o ušetření zklamání, mi nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí