Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontar píše:
Zakladatelko sněz chcíplou žábu a pak mu dej pusu…to bude „sladká“ pomsta
@Anonymní píše:
Kasli na pomstu je to cizi blb. Pomsta je desna a nikdy stejne nic neresi. Stejne jako tebe muze oblbovat dalsich 10. Zaslouzil by si aby to jeho zena zjistila. Ja tohle opravdu neuznavam prijde mi to desne detinske a hloupe. Ale nevis jak to je treba maji nejake problemy a tak si to takhle kompenzuje misto toho aby je resil
Jenze tim by tak akorat utrpel jeho syn, kterej se nicim neprovinil
Příspěvek upraven 13.04.18 v 07:29
Jediná rada: At si ho odnese
do horoucích pekel. Že se ti chce z něho ![]()
Ignorovat. To je najlepsia pomsta. Na takomto niecom aj tak nie je co vysvetlovat ![]()
Podle IG jeho ženy mají dokonalý život. A ona je krásná teda. Se mnou nespal ale chtěl a včera než jsem to zjistila uz fakt naléhal ze přijde atd. Od ty doby mi pořad píše ze mi to vysvětli a ze ho omlouvá fakt ze mi nic neudělal ![]()
@MartinaIrena píše:
Jenze tim by tak akorat utrpel jeho syn, kterej se nicim neprovinil
@Anonymní píše:
Podle IG jeho ženy mají dokonalý život. A ona je krásná teda. Se mnou nespal ale chtěl a včera než jsem to zjistila uz fakt naléhal ze přijde atd. Od ty doby mi pořad píše ze mi to vysvětli a ze ho omlouvá fakt ze mi nic neudělal
Jestli je to tak, tak mu opravdu pohroz, že ještě jedna sms a vyklopíš všechno jeho ženě.
@Tiger-lily píše:No právě. Sice se nabízí nějaké filmové scénečky, třeba koupit koloběžku, fantasticky se oháknout a přijít domů za drahým nevěrníkem, když bude doma s celou rodinou s tím, že je to super, že chce, aby malý jel na výlet s nimi… ale realita je jinde, tohle by mohlo dítěti hodně ublížit a neví, jaký má vztah s manželkou, ona může žít klidný život v nevědomosti a on se může doma chovat jako super manžel a otec.
Přesně takhke to bude - ona nic netuší a mysli si co ma za poklad a to me štve ještě víc, ze jsem to cely odnesla jen já ![]()
Kašli na to, jednou jsem zjistila něco podobne a ten blb i po zjištění chtěl pokračovat. Nechápu, měl krásnou ženu (až Tak, že jsem nechápala proč chtěl spat se mnou a to jsem hezká, ale ona nádherná),dítě, peníze ![]()
Ale pomstou bych dokázala co? Zničit rodinu, udělat ze sebe husu? Třeba to manželka vi, ale nevadí ji to
nech to osudu
@Annabela11 píše:
@ontar Dobrá rada…
Nahodou je, zkus se nad ni zamyslet hloubeji…
@Tiger-lily píše:
Jestli je to tak, tak mu opravdu pohroz, že ještě jedna sms a vyklopíš všechno jeho ženě.
Tak na těch soc sítích se každá prezentuje jako naprosto šťastná, dokonalá, úžasná, bohatá, krásná… a realita je obvykle úplně jiná.
Zpackanej, nešťastnej život se za pár fotek dá krásně schovat.
@jakanas píše:
Tak na těch soc sítích se každá prezentuje jako naprosto šťastná, dokonalá, úžasná, bohatá, krásná… a realita je obvykle úplně jiná.
Zpackanej, nešťastnej život se za pár fotek dá krásně schovat.