Pomstít se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
13.4.18 08:33
@Anonymní píše:
Přesně takhke to bude - ona nic netuší a mysli si co ma za poklad a to me štve ještě víc, ze jsem to cely odnesla jen já :(

Takovíto notoričtí lháři a ku. evníci jsou lidi bez sebevědomí, bez empatie, je dost možné, že tě bude chtít delší dobu opruzovat a hrát si na kamaráda. Napiš mu zprávu s takovým asi textem: Taková nula, jako jsi ty, mě nezajímá, už mi nepiš a neotravuj mě, každou další zprávu budu považovat za stalking a nahlásím na pčr. Věř mi, že tohle zabere a bude to ta nejlepší pomsta. Když mu to napíšeš s webkamerou, tak budeš odměněna ještě pohledem na dementní výraz v obličeji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
13.4.18 08:39
@Tiger-lily píše:
Takovíto notoričtí lháři a ku. evníci jsou lidi bez sebevědomí, bez empatie, je dost možné, že tě bude chtít delší dobu opruzovat a hrát si na kamaráda. Napiš mu zprávu s takovým asi textem: Taková nula, jako jsi ty, mě nezajímá, už mi nepiš a neotravuj mě, každou další zprávu budu považovat za stalking a nahlásím na pčr. Věř mi, že tohle zabere a bude to ta nejlepší pomsta. Když mu to napíšeš s webkamerou, tak budeš odměněna ještě pohledem na dementní výraz v obličeji. ;)

A co když je realita taková že jeho frigidní, záletná, alkoholička, těsně před rozvodem… (doplň si co uznáš za vhodné) si na internetu hraje na super rodinu, ale ta se už dávno rozpadla?
Nevím proč ho hned napadat, a vyvozovat závěry z nějakýho instagramu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24138
13.4.18 08:46
@Anonymní píše:
Holky, prave jsem zjistila díky instagramu, ze typek co me bali nejaky čas a mne se do nej povedlo zamilovat mi lhal a nejen ze není single ale hlavně je zenatej a ma syna! Vedl duchaplny příběh jak je uz 5 let single a ma jen kratší vztahy atd atd. Je mi úplně na zvracení a nemuzu to jen tak nechat. Prý mi to vysvětli a ze se mi moc omlouvá. Jsem blba kráva ze jsem věřila. Ted se chci pomstít ale nevim jak (určitě ne ze bych ji psala, jde o nej). Navíc ma tak krásnou ženu…nechápu

Zakladatelko, vykašlala bych se na pomstu a zkusila bych zapracovat na sobě, abych na něj co nejdříve zapoměla.
Pomsta bude v tobě jen a jen podněcovat nenávist k němu, budeš se neustále „rypat“ v dané bolesti, ublížení a nedovolí ti zapomenout. Co se stane, když se ti to nepodaří? Budeš přemýšlet o nové pomstě? Nebo jak se budeš cítit, když tvoje pomsta se místo na něj, dostane k jeho ženě? Budeš více spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
13.4.18 08:55

Mstou se ti neuleví, spíš se budeš cítit hůř, obzvlášť pokud se pomsta zvrtne jinak, než bys očekávala. Pokud cítíš potřebu nějaké agresivní akce, tak si chlapa namaluj na papír - pak ho můžeš v klidu domova s požitkem roztrhat. Roztrhané kousky hodit do odpadkového koše, a pak vysypat do smradlavé popelnice. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
13.4.18 09:16

No, ja bych si jeste pockala, jak to vysvetli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
13.4.18 09:16
@jakanas píše:
A co když je realita taková že jeho frigidní, záletná, alkoholička, těsně před rozvodem… (doplň si co uznáš za vhodné) si na internetu hraje na super rodinu, ale ta se už dávno rozpadla?

I kdyby byla realita taková, proč si hrál na single? Nebo proč se tedy nerozvedl, pokud jeho frigidní, záletná alkoholička nestojí za nic? Tvoje řešení je velmi málo pravděpodobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.4.18 09:46
@Anonymní píše:
Holky, prave jsem zjistila díky instagramu, ze typek co me bali nejaky čas a mne se do nej povedlo zamilovat mi lhal a nejen ze není single ale hlavně je zenatej a ma syna! Vedl duchaplny příběh jak je uz 5 let single a ma jen kratší vztahy atd atd. Je mi úplně na zvracení a nemuzu to jen tak nechat. Prý mi to vysvětli a ze se mi moc omlouvá. Jsem blba kráva ze jsem věřila. Ted se chci pomstít ale nevim jak (určitě ne ze bych ji psala, jde o nej). Navíc ma tak krásnou ženu…nechápu

dlabej na pomstu, co si pomůžeš? ublížíš tomu dítěti, pokud by to prasklo? uzavři to a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.4.18 09:49
@jakanas píše:

lhal jí? lhal… jaképak hraní na rodinu? to jsou spekulace..jedinej fakt je, že chlap je lhář co se vydával za nezadaného..být zakladatelkou vůbec se s ním nešpiním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.4.18 09:53
@Anonymní píše:
Přesně takhke to bude - ona nic netuší a mysli si co ma za poklad a to me štve ještě víc, ze jsem to cely odnesla jen já :(

ale tys nic neodnesla.. prostě ses zakoukala do lháře, příště si dáš pozor a nebudeš tak naivní.. ber to jako lekci do budoucna až přijde ten pravej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová