Pooperační péče po odstranění nosní mandle

Anonymní
17.1.14 16:53

Pooperační péče po odstranění nosní mandle

Ahoj. Podstoupili jsme odstranění nosní mandle. Při propuštění nás informovali jak dítě stravovat, jaké by mohl mít komplikace, ale vůbec nemluvil, ani to není ve zprávě jako doporučení, o kapání kapiček do nosu. Občas na to narazím na netu. Zavolala bych si tam, ale oni jsou to takoví… No moc dobře se k mému synovi nechovali, neb se jich bál a vyváděl. Při přijmu jsem se ptala mudry, neb nám měli čistit i uši, zda bude nějaká speciální péče o uši, a ta se zmínila, že o uši ne, jen do nosu kapičky. Ale pak mi nikdo o tom neříkal a já se hlup zapomněla zeptat. Kapali jste nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10665
17.1.14 16:58

Já jsem synovi po výkonu, respektive po propuštění, do nosu nic nekapala, ani mi teda nebylo nic doporučeno. :nevim: Jsou téměř 2 roky zpět, co byl syn na odstranění nosní mandle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
17.1.14 17:01

My byli teď v listopadu. Stříkala jsem Vincentku, ale protože něco chytnul, tak jsem pak stříkala i Nasivin. Když není nemoc, stačí ta vincentka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
17.1.14 17:11

Nic jsem nekapala ani nestříkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
17.1.14 18:11

Taky jsem nic nekapala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
17.1.14 19:09

Měla jsem všechny 3 děti na nosních mandlích, ale ani jednou jsme nic nekapali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.14 21:12

Tak jsem nakonec zavolala a řekla mi, že mám kapat 3krát denně. Pokud se mi zdá, že má sucho v nose, tak stačí vicentka nebo mořská voda. Pokud jdou hleny, tak kapičky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA