Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já jsem synovi po výkonu, respektive po propuštění, do nosu nic nekapala, ani mi teda nebylo nic doporučeno.
Jsou téměř 2 roky zpět, co byl syn na odstranění nosní mandle.
My byli teď v listopadu. Stříkala jsem Vincentku, ale protože něco chytnul, tak jsem pak stříkala i Nasivin. Když není nemoc, stačí ta vincentka
Měla jsem všechny 3 děti na nosních mandlích, ale ani jednou jsme nic nekapali.
Tak jsem nakonec zavolala a řekla mi, že mám kapat 3krát denně. Pokud se mi zdá, že má sucho v nose, tak stačí vicentka nebo mořská voda. Pokud jdou hleny, tak kapičky
Ahoj. Podstoupili jsme odstranění nosní mandle. Při propuštění nás informovali jak dítě stravovat, jaké by mohl mít komplikace, ale vůbec nemluvil, ani to není ve zprávě jako doporučení, o kapání kapiček do nosu. Občas na to narazím na netu. Zavolala bych si tam, ale oni jsou to takoví… No moc dobře se k mému synovi nechovali, neb se jich bál a vyváděl. Při přijmu jsem se ptala mudry, neb nám měli čistit i uši, zda bude nějaká speciální péče o uši, a ta se zmínila, že o uši ne, jen do nosu kapičky. Ale pak mi nikdo o tom neříkal a já se hlup zapomněla zeptat. Kapali jste nebo ne?