Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nac popkornovac, staci hrnec, poklice a olej. Tak delame popcorn doma my. Za me vyhozene penize
@Anonymní píše:
Vánoce se blíží tak jsem dneska přemýšlela co budu kupovat a napadlo mě že bych sestře mohla koupit popkornovač. Nemám s tím vůbec žádné zkušenosti jen jsem to našla na internetu tak mne to zaujalo, sestra miluje popcorn tak by to mohl být dobrý dárek ale zajímá mne jak to vůbec funguje? Nebo jestli máte stim nějaké zkušenosti? Myslíte že je to dobrý dárek? Omlouvám se za anonym ale nechci aby z rodiny mně někdo našel
Za mě zbytečné, koupíš popcorn v pytlíku, hodíš do mikrovlnky nebo trouby a je to..
Tak jestli ma sestra zalibu ve sbirani zbytecnych spotrebicu, tak to urcire potěší ![]()
Dárek k ničemu ![]()
Já něco takového dostat, tak to tady bude rok ležet někde hodně hluboko ve skříni a pak to poletí ![]()
Delam v mikrovlnce nebo hrnci. Neurazilo by me to, ale za me je to zbytecnost do domacnosti.
Jako za mě by to byl zbytečnej krám do bytu a to místo mám.
Popcorn občas taky dělám a vystačím si s hrncem, troubou nebo mikrovlnkou. Ale jestli je ségra milovnice popcornu a má místo, tak dělaj i dobře ujetý mašiny na jeho výrobu. ![]()
@jahodova.limonada @Kosopemi @ocean.mama Jeee, jak to děláte v hrnci? ![]()
@Skaiqy A jak v troubě?
Já bych ho chtěl. Vždycky bych pozval kámoše na popkornovou párty. (Jiný kamarád má za tímto účelem párkovač v rohlíku.) Ale samozřejmě záleží na tom, kolik je sestře let a jestli je párty typ…
@Samy píše:
@jahodova.limonada @Kosopemi @ocean.mama Jeee, jak to děláte v hrnci?@Skaiqy A jak v troubě?
Koupíš popcorn v pytlíku, dáš ho tam a je to
na pytlíku je návod:) nevím kolik stupňů, už si nepamatuju..
@Samy píše:
@jahodova.limonada @Kosopemi @ocean.mama Jeee, jak to děláte v hrnci?@Skaiqy A jak v troubě?
Naliješ do hrnce trochu oleje, jak se rozpálí nasypeš zrníčka, přikryješ poklicí a protřepáváš. Pytlík kukuřice stojí v kaufu asi 10 Kč a je toho jednou tolik než z toho sáčku do mikrovlnky ![]()
@Samy píše:
Jak psala @Kvestorka, akorat doporucim vetsi hrnec.
Vánoce se blíží tak jsem dneska přemýšlela co budu kupovat a napadlo mě že bych sestře mohla koupit popkornovač. Nemám s tím vůbec žádné zkušenosti jen jsem to našla na internetu tak mne to zaujalo, sestra miluje popcorn tak by to mohl být dobrý dárek ale zajímá mne jak to vůbec funguje? Nebo jestli máte stim nějaké zkušenosti? Myslíte že je to dobrý dárek? Omlouvám se za anonym ale nechci aby z rodiny mně někdo našel