Poplatek za vedení účtu u ČS
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
poplatek za vedení účtu u ČS
Ahoj, ještě než se vypravím do banky, třeba poradí někdo tady ![]()
Mám účet u ČS a doteď jsem platila poplatek za vedení účtu cca 67Kč. Včera jsem koukla do internet. bankovnictví a 30.4. se mi strhl poplatek za vedené účtu 247Kč, tak jsem dost naštvaná..Nemělo by být třeba rozepsané za co???Nic extra nevyužívám, nevybírám z cizích bankomatů, pouze jsem asi zadávala cca 10domácích plateb přes net, ale to dělám každý měsíc..Nevím si rady, je to normální, takhle mi to najednou osolit???
Můžou mi sami změnit někaké to pásmo standart nebo tak něco??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@hanulka nestrhli Ti poplatek za kartu? ten je tuším jednou ročně a kolem 200 kč…ale osobně bych tam zašla, ať mi vysvětlí, za co to je… jinak sami Ti pásmo změnit nemůžou, ale právě můžou zavést nové poplatky, o kterých nebudeš vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby to byl poplatek za kartu, tak by to nebylo nazváno poplatek za vedené účtu, nebo ne?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanulka být tebou, tak tam zajdu a zeptám se jich, za co to bylo. Teď jsem koukala na svůj výpis a poplatek za vedení účtu mám pořád 69kč. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proto jsem z čs odešla, měla jsem poplatek za vedení účtu 109 Kč + různý poplatky za odeslané, přijaté platby atd. měsíčně jsem se dostala na 240Kč
a to jsem taky nevybírala z cizích bankomatů…
mám účet u equabank a vše zdarma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zavolej si na informační linku. Podívají se, jaké služby máš nastavené.
Buď si je měnila nebo máš nastaven Program Výhod a nesplnila si podmínky pro získání procentuální slevy.
Poplatky ČS u Osobního účtu nijak něměnila a ani Ti sama banka nemůže služby přenastavit.
Pracuji v ČS.
- Citovat
- Upravit
I já jsem ted akorát odešla od spořky, měsíčně si brali 240,– a to jsem na rodičáku, takže nějaké říkazy atd-minimálně
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ČS?
Luc31 má naprostou pravdu. ČS a Era(Poštovní spořitelna) v tomto ohledu velice zneužívají svého postavení v ČR, kdy mají pobočku na každém rohu a všichni je znají. Když se podíváte na nabídky zejména nových bank (Zuno, Air, MBank…) tak narazíte na mnohem zajímavější nabídky. Samozřejmě mají tu nevýhodu, že mají malo bankomatů a poboček. Ale pokud příliš nevybíráte(téměř všude se dá platit kartou) a ani na pobočku nechodíte, tak můžete mít účet zadarmo. Jen je dobré pečlivě číst, protože mnoho služeb je závislých například na tom, jak moc platíte kartou(často je to u výběrů z bankomatu). Ale to je psáno menším písmem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit