Poplatek za vedení účtu u ČS

1032
2.5.13 09:21

poplatek za vedení účtu u ČS

Ahoj, ještě než se vypravím do banky, třeba poradí někdo tady :think:
Mám účet u ČS a doteď jsem platila poplatek za vedení účtu cca 67Kč. Včera jsem koukla do internet. bankovnictví a 30.4. se mi strhl poplatek za vedené účtu 247Kč, tak jsem dost naštvaná..Nemělo by být třeba rozepsané za co???Nic extra nevyužívám, nevybírám z cizích bankomatů, pouze jsem asi zadávala cca 10domácích plateb přes net, ale to dělám každý měsíc..Nevím si rady, je to normální, takhle mi to najednou osolit??? :think: Můžou mi sami změnit někaké to pásmo standart nebo tak něco??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
2.5.13 09:31

@hanulka nestrhli Ti poplatek za kartu? ten je tuším jednou ročně a kolem 200 kč…ale osobně bych tam zašla, ať mi vysvětlí, za co to je… jinak sami Ti pásmo změnit nemůžou, ale právě můžou zavést nové poplatky, o kterých nebudeš vědět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
2.5.13 09:32

Kdyby to byl poplatek za kartu, tak by to nebylo nazváno poplatek za vedené účtu, nebo ne?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
2.5.13 09:36

@hanulka být tebou, tak tam zajdu a zeptám se jich, za co to bylo. Teď jsem koukala na svůj výpis a poplatek za vedení účtu mám pořád 69kč. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
2.5.13 09:55

Proto jsem z čs odešla, měla jsem poplatek za vedení účtu 109 Kč + různý poplatky za odeslané, přijaté platby atd. měsíčně jsem se dostala na 240Kč :zed: a to jsem taky nevybírala z cizích bankomatů…

mám účet u equabank a vše zdarma :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.13 09:56

Zavolej si na informační linku. Podívají se, jaké služby máš nastavené.
Buď si je měnila nebo máš nastaven Program Výhod a nesplnila si podmínky pro získání procentuální slevy.
Poplatky ČS u Osobního účtu nijak něměnila a ani Ti sama banka nemůže služby přenastavit.
Pracuji v ČS.

• Citovat
  • Upravit
1326
2.5.13 16:36

I já jsem ted akorát odešla od spořky, měsíčně si brali 240,– a to jsem na rodičáku, takže nějaké říkazy atd-minimálně :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
4.5.13 21:09

ČS?

Luc31 má naprostou pravdu. ČS a Era(Poštovní spořitelna) v tomto ohledu velice zneužívají svého postavení v ČR, kdy mají pobočku na každém rohu a všichni je znají. Když se podíváte na nabídky zejména nových bank (Zuno, Air, MBank…) tak narazíte na mnohem zajímavější nabídky. Samozřejmě mají tu nevýhodu, že mají malo bankomatů a poboček. Ale pokud příliš nevybíráte(téměř všude se dá platit kartou) a ani na pobočku nechodíte, tak můžete mít účet zadarmo. Jen je dobré pečlivě číst, protože mnoho služeb je závislých například na tom, jak moc platíte kartou(často je to u výběrů z bankomatu). Ale to je psáno menším písmem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat