Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Babišovka pochybuju ze by kvuli petistovce nekdo delal takove kotrmelce… ono to neni zrovna vyhra tam ten pobyt mit… tam si to vetsinou davaj jen problemovi ktere rodice nechcou mit napsany, nebo „podnikatele“ s exekucema atd…
@Babišovka lidi, co jsou na úřadě, tak neplatí
kámoš mi říkal, že jestli nechci platit odpady, tak mi odhlásí z TP
![]()
My nemuseli platit na základě toho, že jsme museli předložit potvrzení, že neplatíme v ČR zdravotní pojištění (manžel měl zahraniční pracovní smlouvu a tudíž cizí pojištění, žili jsme v zahraničí). Toto pro naši obec byl jediný důvod, jak nás osvobodit od poplatku. Kdybychom tam žili, ale pojištění odváděli v ČR neosvobodili by nás.
@martina.se píše:
@Babišovka lidi, co jsou na úřadě, tak neplatíkámoš mi říkal, že jestli nechci platit odpady, tak mi odhlásí z TP
![]()
fakt drsné ![]()
@Babišovka píše:
fakt drsné
je to xicht, no
si ze mě dělal srandu, když jsem minulý rok brblala, kolik s klukem platíme.
@martina.se a třídíš odpad?
jako my máme furt tolik odpadků, že se nedivím, že se platí takové pálky ![]()
@Babišovka píše:
@martina.se a třídíš odpad?jako my máme furt tolik odpadků, že se nedivím, že se platí takové pálky
právě, že jo.. klasický koš - malý sáček - odnášim tak 1× týdně - někdy i míň (tedy pokud tam není něco voňavého
)Proto držkuju, že platím 1000 kč za svoz, když já naplním cca 1 malou popelnici za rok ![]()
@mag @Babišovka fakt třídim - máme pod okny všechny kontejnery, takže doma mam 3 tašky - papír, plast, sklo. Třídí i kluk -oni mají spešl kontejnery i ve škole. Takže můj jediný odpad je většinou bio. U školy je i kontejner na hliník
třídím, ale je mi to prd platné, platit musím tak jak všichni ![]()
Mmchdm, v bývalém bydlišti byl i konťas na bio. V baráku nás bydlelo 6 dospělých, 3 děti, naplnili jsme 10 popelnici za měsíc a s velkými problémy (to byly 2 děcka na plenách)
ale tam byla výhoda, kdo třídil, byl zvýhodněn -platil se počet svozů - my měli 1× měsíčně a díky tomu nás svoz stál cca 50 kč na osobu.
@martina.se No já třídím taky poctivě, ale jeden pytlík týdne fakt nevynesu ![]()