Poplatky za svoz odpadu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4620
8.3.14 19:38

@Babišovka pochybuju ze by kvuli petistovce nekdo delal takove kotrmelce… ono to neni zrovna vyhra tam ten pobyt mit… tam si to vetsinou davaj jen problemovi ktere rodice nechcou mit napsany, nebo „podnikatele“ s exekucema atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.3.14 19:41

@Babišovka lidi, co jsou na úřadě, tak neplatí :nevim: kámoš mi říkal, že jestli nechci platit odpady, tak mi odhlásí z TP :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
8.3.14 19:48

@Babišovka Záleží na vyhlášce, občas to tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
8.3.14 19:49

My nemuseli platit na základě toho, že jsme museli předložit potvrzení, že neplatíme v ČR zdravotní pojištění (manžel měl zahraniční pracovní smlouvu a tudíž cizí pojištění, žili jsme v zahraničí). Toto pro naši obec byl jediný důvod, jak nás osvobodit od poplatku. Kdybychom tam žili, ale pojištění odváděli v ČR neosvobodili by nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
8.3.14 20:01
@martina.se píše:
@Babišovka lidi, co jsou na úřadě, tak neplatí :nevim: kámoš mi říkal, že jestli nechci platit odpady, tak mi odhlásí z TP :mrgreen: :lol:

fakt drsné :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8959
8.3.14 20:02

Ahoj, bratr má bydliště taky na úřadě a neplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
8.3.14 20:02

Díky všem, je to fakt zajímavé, že to tak je :think:  :kytka:

• Citovat
  • Upravit
72725
8.3.14 20:05
@Babišovka píše:
fakt drsné :mrgreen:

je to xicht, no :lol: si ze mě dělal srandu, když jsem minulý rok brblala, kolik s klukem platíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
8.3.14 20:07

@martina.se a třídíš odpad? :mrgreen: jako my máme furt tolik odpadků, že se nedivím, že se platí takové pálky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
8.3.14 20:12
@Babišovka píše:
@martina.se a třídíš odpad? :mrgreen: jako my máme furt tolik odpadků, že se nedivím, že se platí takové pálky :nevim:

právě, že jo.. klasický koš - malý sáček - odnášim tak 1× týdně - někdy i míň (tedy pokud tam není něco voňavého :mrgreen: )Proto držkuju, že platím 1000 kč za svoz, když já naplním cca 1 malou popelnici za rok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
8.3.14 20:14

@martina.se tak to se ti nedivím :roll:

• Citovat
  • Upravit
mag
12870
8.3.14 20:14

@martina.se To to nosíš k sousedům, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.3.14 20:18

@mag @Babišovka fakt třídim - máme pod okny všechny kontejnery, takže doma mam 3 tašky - papír, plast, sklo. Třídí i kluk -oni mají spešl kontejnery i ve škole. Takže můj jediný odpad je většinou bio. U školy je i kontejner na hliník :mrgreen: třídím, ale je mi to prd platné, platit musím tak jak všichni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.3.14 20:20

Mmchdm, v bývalém bydlišti byl i konťas na bio. V baráku nás bydlelo 6 dospělých, 3 děti, naplnili jsme 10 popelnici za měsíc a s velkými problémy (to byly 2 děcka na plenách) :mrgreen: ale tam byla výhoda, kdo třídil, byl zvýhodněn -platil se počet svozů - my měli 1× měsíčně a díky tomu nás svoz stál cca 50 kč na osobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
8.3.14 20:22

@martina.se No já třídím taky poctivě, ale jeden pytlík týdne fakt nevynesu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný