Poporodní kalhotky a co vše

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2612
15.10.16 20:26

Nosila v porodnici i doma, u prvního déle kvůli nástřihu, u druhýho už tak dlouho ne…Já teda nosila ty porodní vložky, které nemají žádný igelit a lepítka, takže to fakt větralo - to pro @beruska9 ..když dáš do šíťky klasickou igelitku, tak to smysl nemá…navíc ty šíťovky stačí přemáchnout a za chvli jsou suchý…jinak jsem měla 3 ks, na druhý porod jsem si koupila další troje…strašně to vypadá, o tom žádná, před manželem jsem se styděla a snažila se, aby mě takto neviděl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.10.16 20:45

Tak ja si ty sitovky poridila podle seznamu porodnice, vzala jsem si je hned po porodu a za par hodin letely do kose, jelikoz jsem si v tom pripadala jako mrzak :mrgreen: U druheho uz jsem je ani nekupovala. Normalne jsem si vzala svoje starsi bavlnene, pohodlne. Citila jsem se tak mnohem lepe a vlastne jsem je pak ani nevyhazovala, jak jsem mela v planu, protoze nebyl duvod.
A mimochodem celkem me ty sitovane skrtily-mela jsem tehdy vel. kalhot 42 a Lkove kalhotky a dost nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
15.10.16 21:09

@Adinka_2012 : aha tak to jsou i jine vlozky…ja mela mistni poporodni, nebyly az tak „igelitove“ jako bezne, ale lepitka mely…byly neco jako takove ty co se u nas prodavaly jako normalni pred 20 lety :D V kombinaci s nimi mi prisly ty sitovane kalhotky i zbytecne, ale takhle to chapu vic, diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
15.10.16 21:12

@kikuska987654321 Síťované kalhotky s nohavičkama jsem používala jak v porodnici, tak i doma. Vždy jsem je vytáhla až nad jizvu po císaři a bylo to pohodlné. Nikde netlačily ani nepadaly. Spoluležící mamina cizinka měla svoje (myslím že nějaké umělé, asi to ani bavlna nebyla) a sestra jí vynadala, že jí manžel musel jít koupit ty síťované. Ale určitě to je v každé porodnici jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková