Mám pořád nafouklé břicho

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4706
11.2.11 10:02

pořád nafouklý břicho

ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat, jestli máte, nebo jste měli stejný problém a co s tím???? :zed:

• jsem už 9tý měsíc po císaři, normálně jsem zhubla těch 20kilo co jsem nabrala s malou, ale mam pořád nafouklý břicho.. je pevný, nevysí, ale je nafouklý..
  • v rodině jsme samý hubeňouři, zajímalo by mě, jestli to zmizí samo, třeba až bude malá chodit, nebo jestli mam fakt začít cvičit.. a taky jestli je to vůbec normální..9m po císaři..??

--moc díky za typy… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16557
11.2.11 10:15

:nevim: Tak to by mě taky zajímalo-mám stejný problém,jen s tím rozdílem,že jsem ještě nerodila.Taky mi na břichu nikde nic nevisí,ale mám ho takový nafouklý :poblion: Napadlo mě,jestli třeba nejsem zavodněná :nevim:Holky,poradte,máte s tím taky někdo problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
11.2.11 10:27

Ahoj holky,já teda nemám osobní zkušenost,ale moje kadeřnice byla taky po císaři.máme děti rok od sebe a když jsem k ní přišla po porodu,tak ona měla břicho jak kdyby byla 4-5. měsíc.říkala,že stím jde na nějakou plastickou operaci kterou platí pojištovna :nevim: .Tak až tam ted půjdu v březnu,tak jsem na ní zvědavá :lol: .Takže samo jí to dolu nešlo,ještě měla radost,že ostatní ženský za to platí šílený prachy a ona to má po porodu zadara :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
11.2.11 10:30

jakto?? já chci taky :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
11.2.11 10:31

To je docela běžný problém, na 90% je to chybnou stravou. Pro správnou diagnózu by to chtělo rozbor jídelníčku.
Doporučuji dát do pořádku střevní mikroflóru a zařadit do jídelníčku vlákninu - a to 35g/den. Když dělám rozbory jídelníčku kamarádkám, většina z nich tam nemá ani 2g vlákniny na den.

Předpokládám, že cvičíte, jinak doporučuji pravidelně posilovat - na míči nebo pilates (na hluboko uložené svaly). Na tom míči stačí sedět třeba u pc a už posilujete :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
11.2.11 10:34
No to právě nevím,určitě mi to říkala,ale já v tu dobu měla plnou hlavu mimíska :mrgreen: tak jsem jí moc nevnímala,ale určitě byla u nějakého lékaře,jestli jí to doporučil přímo obvodák nebo byla na plastice se zeptat,nevím.Ale už je holka bez pupku :lol:
mona.k.79 píše:
jakto?? já chci taky :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
11.2.11 10:38
Tak to je něco jiného, pravděpodobně problém s podkožím, visela jí kůže… ?
kamikaa píše:
Ahoj holky,já teda nemám osobní zkušenost,ale moje kadeřnice byla taky po císaři.máme děti rok od sebe a když jsem k ní přišla po porodu,tak ona měla břicho jak kdyby byla 4-5. měsíc.říkala,že stím jde na nějakou plastickou operaci kterou platí pojištovna :nevim: .Tak až tam ted půjdu v březnu,tak jsem na ní zvědavá :lol: .Takže samo jí to dolu nešlo,ještě měla radost,že ostatní ženský za to platí šílený prachy a ona to má po porodu zadara :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
11.2.11 10:39
lumáťa píše:
To je docela běžný problém, na 90% je to chybnou stravou. Pro správnou diagnózu by to chtělo rozbor jídelníčku.
Doporučuji dát do pořádku střevní mikroflóru a zařadit do jídelníčku vlákninu - a to 35g/den. Když dělám rozbory jídelníčku kamarádkám, většina z nich tam nemá ani 2g vlákniny na den.Předpokládám, že cvičíte, jinak doporučuji pravidelně posilovat - na míči nebo pilates (na hluboko uložené svaly). Na tom míči stačí sedět třeba u pc a už posilujete :-D

a jakou vlákninu by jste doporučila??? jinak moc díky ta typ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
11.2.11 10:42

Taky jsem o tom někde na internetu četla,ale to dělají jen když už neplánujete žádný dítě(porod).Já teda začala 4× týdně cvičit a už mám přes břicho asi o 7 cm mín.A taky teda k tomu držím tu redukční dietu,vlákniny mám snad dostatek :think: Tak doufám,že to půjde dolu jen tím cvičením a úpravou jídelníčku,na operaci bych asi nešla-jsem srab 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
11.2.11 10:43

Luštěniny, ovoce, zeleninu, celozrnné pečivo, zeleninové saláty…
Ale nestačí sníst denně jedno jablko a rajče, jeden celozrnný rohlík - to je málo.
Chce to si to spočítat, aby to nebylo málo, ale ani moc. Vlákninu zvedat postupně až na těch 35g/den. Ne víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
11.2.11 10:50
mahdalka píše:
Taky jsem o tom někde na internetu četla,ale to dělají jen když už neplánujete žádný dítě(porod).Já teda začala 4× týdně cvičit a už mám přes břicho asi o 7 cm mín.A taky teda k tomu držím tu redukční dietu,vlákniny mám snad dostatek :think: Tak doufám,že to půjde dolu jen tím cvičením a úpravou jídelníčku,na operaci bych asi nešla-jsem srab 8-o

a to jsi po porodu?? nebo jak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
11.2.11 11:01
já nevím,břicho jsem na vlastní oči neviděla-teda jo,ale přez tričko :nevim:
lumáťa píše:
Tak to je něco jiného, pravděpodobně problém s podkožím, visela jí kůže… ?
kamikaa píše:
Ahoj holky,já teda nemám osobní zkušenost,ale moje kadeřnice byla taky po císaři.máme děti rok od sebe a když jsem k ní přišla po porodu,tak ona měla břicho jak kdyby byla 4-5. měsíc.říkala,že stím jde na nějakou plastickou operaci kterou platí pojištovna :nevim: .Tak až tam ted půjdu v březnu,tak jsem na ní zvědavá :lol: .Takže samo jí to dolu nešlo,ještě měla radost,že ostatní ženský za to platí šílený prachy a ona to má po porodu zadara :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
11.2.11 11:12

Mono,právě že já po porodu nejsem a taky mám břicho.Vypadám jak africký dítě,štíhlý ruce,nohy a k tomu to nafouklý břicho :poblion: Jinak ve Vitalandu se zdravou výživou prodávaj i vlákninu v tabletách,ale ta v ovoci a zelenině je určitě lepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenghuska
23.3.11 22:57

Mam ten samy problem a taky nevim co s tim a jsem uz opravdu zoufala, mam to od te doby kdy jsem prestala brat HA.

• Citovat
  • Upravit
Lenghuska
23.3.11 22:59

myslim jako s mahdalkou taky fur nafoukla

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení