Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já HA beru a také mám tyto problémy… ráno celkem dobrý, ale během dne se to začne zhoršovat a večer jsem jak balón…je teda pravda, že v jídle se nijak nehlídám a málo piju…Asi budu muset vše změnit…:-( Také jsem často hodně utahaná a přemýšlím o něj. doplňku stravy, např. Guaraně. Nemáte s ní někdo zkušenosti???
Já jsem měla taky dost nafouklé břicho. Četla jsem něco o odvodnění, tak jsem zkusila jeden doplněk stravy a fakt to hooodně pomohlo. Břicho splasklo. Asi je to fakt důležité se odvodnovat pravidelně. Ted o tom načítám víc a víc. A doporučuje se odovodnovat každé 3 měsíce.
Janajancaa: můžu se zeptat, co jsi na to měla? Já mám poslední dobou děsně nafouklé bžicho, už nevím co s tím
a čím to je, tak bych mohla zkusit todle možná. Jestli to je teda tím :/
Jmenuje se to H2Out. Mrkni na odvodneni-organismu.cz, tam uvidíš jak to vypadá, kolik to stojí, potřebné info a dá se to tam taky objednat. Prodávají menší a větší balení, dvojbalení atd. No tak uvidíš, jestli se ti to bude taky hodit.
Já konečně obleču kalhoty, co jsem nemohla dopnout ![]()
Moc děkuji za doporučení, už jsem si to objednala. Tak jsem hodně na to zvědavá teda. Snad mě to taky pomůže ![]()