Poradíte jaký mobil?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5593
10.12.14 12:14

Poradíte jaký mobil?

Ahoj Holky a pánové. :kytka: Potrebuji poradit ohledně mobilu. Chystam se ho koupit manželovi k Vánocům. Chtěla bych nějaký max. do 3000 Kč.
Moje představy jsou takove, ze preferujeme Windows ( ale není to podmínkou) ;) Aby mel větší displej, aby byl dotykový.
Samozrejmne možnost WiFi. Líbí se mi Nokia Lumia 530 nebo 520. Nevím jestli s nim mate někdo zkušenost? :think: 530 ma 4 jádra zatímco 520 jen 2 :think: ale víc kladných recenzí ctu na 520 :nevim:
SIM karta tam půjde asi jen micro že? Já mám Nokia Lumia 1320 ale manzel ho z důvodu velikosti a ceny nechce. :nevim: pracuje se mu na něm dobře, ale když jsem navrhla ze po Vánocích ho koupime, tak nechce. Radeji by levnější, méně náročnou verzi.
Budu rada za Vase tipy a ještě lip za konkrétní zkušenosti s Vaším mobilem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35740
10.12.14 12:22

Koukni se mozna po nejakych mene znamych znackach, budes mit za min penez hromadu muziky. Mam Zopo na dve simky a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
10.12.14 12:48

@AndreaS92 brácha má 630 myslím, a má jen micro no :/ ale to není problém nechat udělat (teda našim u T-mobilu to udělali na počkání)

jinak jak psala @pikola, volila bych méně známé značky jako Xaomi, Zopo.. možná Navon… já mám Huawei a maximálně spokojená :pankac:

Táta vždycky prosazoval jedině Nokii a tak koupili bráchovi tu lumii.. Jako není to špatnej mobil, docela našlapanej.. ale moje krevní skupina to není :mrgreen:

je to individuální.. z těch dvou cos jmenovala, bych šla spíš do 520 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
10.12.14 12:51

@pikola no abych rekla pravdu, tak já k takovým značkám nemám úplně důvěru. Zopo, Prestigio, Aligátor, Alcatel, Kazam aj. Nemám dobrou zkušenost ani třeba s huawei po pul roce se sekal, místo toho abych volala máme mi to vytocilo babičku apod.
Navíc jak píšu raději bych Windows. Zopo ma android. Když už android zvolila bych možná spis Samsung :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
10.12.14 12:53

@sallineccka jj taky jsem spis pro 520, i presto, ze ma jen 2 jádra.
Díky za názor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
10.12.14 13:03

@AndreaS92 to je hezký, že jsme se shodly :kytka:
jinak k těm droidům - mě se taky huawei seká, ale zase už ho mám přes 2 roky a mám ho jen na to volání, sms a fb :pankac: bejvalej s nim furt něco dělal, aktualizoval co šlo… na to já jsem lempl :mrgreen:
já zase třeba nesnáším HTCčko a podobný… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
10.12.14 13:07

@sallineccka no já tím, ze jsem s huawei neměla moc dobrou zkušenost a fakt bylo na palici jak se sekal tak mám na něj zlost :lol: :lol: ale samozrejmne ten tvůj už ma po 2 letech nárok :pankac: i presto doufám ze ta Nokia mi vydrží dal než 2 roky. :) proto si i myslím jak bude asi fungovat zopo za pul roku nebo za rok za dva :roll: aby to nebyl pro manžela dárek za trest :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
10.12.14 13:22

@AndreaS92 to je jasný, jak se člověk zklame, je pak opatrný :pankac: já měla předtím nokii N72 a spokojenost, ale po 4 letech jsem chtěla nový.. koupila jsem huawei ascend g300 a nechápala… to je furt aktualizace aplikací a co chvilku nějaká novinka :lol: nemám čas to sledovat žejo :mrgreen: teď mi furt hlásí, že má málo paměti… no ani root nepomohl :lol:

a tak nokie byla vždycky držák, snad si to ponechala i u dotykáčů :) taky by mi bylo líto, kdyby bráchovi odešel za chvilku :D kvůli tátovi.. (fakt na nokii nedá dopustit) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
10.12.14 13:30

@sallineccka tak to je jasný. Já mela ten sami huawei jako ty to je vtipný :lol: a strašně se po pul roce setkal no nevím čím to mohlo byt :nevim: už ho nemám ted už skoro rok tu nokii a šlape dobře mela jsem z ni strach hlavne proto, ze byla celkem dráha a já se bala, aby mi taky za pul roku nepřestala fungovat.
Tak jsem se divala na YouTube a je tam srovnání te Nokie 530 a 520. Taky tam pan doporučuje spis 520 je vzhledově i hezčí. Takže půjdu do ni :palec: manžel ma ted hroznou slupku :roll: bez internetu bez WiFi tlačítkový, no když ho někde vyndá tak se kazdej diví jestli nepriletel z Marsu v dnešní době dotykaců :lol: :lol:
Ten bude koukat.
Ještě bych uvítala někoho tady, kdo ten mobil přesně ma. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
10.12.14 13:38

@AndreaS92 :mrgreen: jééé, tak to je dobrá shoda :lol: :lol: :lol:

no přítel má taky tlačítkovej, chtěla jsem mu koupit k Vánocům taky nějakej dotykáč, ale momentálně nemám za co no… (přítel je od června doma bez práce, od října bez podpory.. a práce mu MOŽNÁ vyjde až od ledna - říkali že od prosince, teď už to šoupli na leden.. já docela počítala s tím prosincem, nevím, z čeho budeme platit za prosinec nájem tímto stylem..)

takže my musíme s mobilem vydržet.. no a mě jak se seká, navíc se mi fest vybíjí baterka.. no utrpení :lol: ale musím vydržet… :D

on se určo někdo ještě ozve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
10.12.14 13:43

@sallineccka no tak koukam ze to teda taky nemáte lehký :roll: no s penězi je to kolikrát boj.
No, tak snad se mi tady někdo ozve někdo kdo ma lumii 520…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
10.12.14 13:44

@AndreaS92 jinak pokud by se ti chtělo číst… tady na těch stránkách hoooodně dám na ty lidi - většinou ty mobily sami odzkouší… http://www.smartforum.cz/viewtopic.php?… to je přímo na Lumii 520… a tady pak 530 http://www.smartforum.cz/viewtopic.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
10.12.14 13:46

@AndreaS92 je to boj skoro vždycky.. ale nestěžujeme si ;) máme co jíst, malej roste jako z vody.. akorát si nic nekoupíme k Vánocům no.. příští rok snad bude líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
10.12.14 14:02

@sallineccka jj díky moc za ty recenze. :palec: něco podobného jsem hledala a nenašla. :-)
No, já jsem ted už delší dobu doma, na rizikovem a manžel se musí otáčet. Do toho hypoška, ale nestezuju si. ;)
Ono jednou je hůř a pak zas lip :) tak je to urcite i u vas. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
10.12.14 14:30

@AndreaS92 Ahoj, také vybírám manželovi tel. jen do 4000.. teď má tlačítkový-je služební…

nejdřív jsem koukala po samsungu, já ho mám také-ale tam se platí především značka..teď koukám po jiných značkách jako Lenovo, Asus, Acer i to LG..dost fuunkcí za méně peněz a rececze nejsou špatné-jen teda nemají windows(to mají v téhle ceně asi jen ty nokie) ale Android..

vidím to na Acer Liquid Z500 nebo Asus Zenfone 4..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák