Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mně toho příjde strašně moc. Také se cházíme v takovém počtu a dle mého by se nesnědla ani polovina
Btw. musela jsem se podívat, co je to kanapka, abych si rozšířila obzory
Nikdy jsem tohle slovo neslyšela, jen jednohubka ![]()
Do doby, než jsem si přečetla že oba s manželem slavíte kulatiny, jsem si říkala, že toho bude strašně moc, i teď si myslím, že je toho strašná spousta, ale na druhou stranu, pokud je to k takové příležitosti, tak se to jednou nezblázní. Akorát bych teda udělala více kusů od jednoho druhu. Myslím, že to je lepší, než mít dvacet druhů po 4 kusech. Takže, jak už tu někdo radil, vyškrtala bych ty podobné věci - lososa nemusíte mít na 4 způsoby
(jen typuji, nemám šanci si ten seznam zapamatovat
).
@neila To my taky, ale ted ja ho nesmím a ostatni babička a spol to nejedí
jen tata a bracha a manzel ![]()
@Meha dekuji za pochvalu
Snad jim bude chutnat
Celkove cely ten seznam vychází na nějakých 7 100,– + tedy jeste bude stat nejake pití.
@Koty Nekteré holky zase říkají, ze to stačí, to množství asi nechám a kdyztak nekdo dostane neco domu, rozhodne vic toho hrat nebudu ![]()
@Gituš Ano, ano souhlasím s touto radou
takže uz to seskrtavam nejak ![]()
@Ginger.Rothstein píše:
@Koty Nekteré holky zase říkají, ze to stačí, to množství asi nechám a kdyztak nekdo dostane neco domu, rozhodne vic toho hrat nebudu
No kdyby ses přecejen rozhodla objednat toho ještě víc, tak já si domů klidně taky něco odnesu
Menu zní velmi lákavě ![]()
@Koty píše:
No kdyby ses přecejen rozhodla objednat toho ještě víc, tak já si domů klidně taky něco odnesuMenu zní velmi lákavě
Já ale byla první, co se chtěla k @Ginger.Rothstein vetřít.
Takže nepředbíhej a čekej co po mém nájezdu na stole zůstane
Ne fakt to zní skvěle, dobře jsi to sesumírovala a každý si tam určitě najde, co mu chutná. Já slintám, jenom to čtu ![]()
@krtek7489 To je pravda, ze jsi byla prvni
takže musíš @Koty počkat
a nebo ktera bude rychleji na Konopišti? ![]()
Mě se to zase tak přehnané nezdá. Většina těch mís jsou 300g, což není nic velkého. Chlebíčky i jednohubky mohou být malinké. Takže méně bych neobjednávala. Přinejhorším to ještě budete dojídat druhý den doma ![]()
@Daduka Hlavne, aby to nebylo malo
protoze kdyz nikam nemohu dojet a dovarit, tak nevim jak bych to řešila ![]()
@krtek7489 píše:
Já ale byla první, co se chtěla k @Ginger.Rothstein vetřít.![]()
Takže nepředbíhej a čekej co po mém nájezdu na stole zůstane
![]()
![]()
Ne fakt to zní skvěle, dobře jsi to sesumírovala a každý si tam určitě najde, co mu chutná. Já slintám, jenom to čtu
Však já se vtírat nechci, ale ok, stoupám si do fronty, tak nééé, že všechno spucneš ![]()
@Ginger.Rothstein no mám to k Tobě přes půl republiky, ale můžu poslat adresu, že by dojel kurýr, coooo? ![]()
@Koty Pres pul republiky, ahááá, tak čast hostů je z Vysočiny
takže by jeli treba okolo? ![]()
@neila Tatarák taky miluju, dobrý nápad