Poradíte s odhadem množství jídla na oslavu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meha
11.10.14 15:30

@neila Tatarák taky miluju, dobrý nápad ;)

• Citovat
  • Upravit
4346
11.10.14 15:34

Mně toho příjde strašně moc. Také se cházíme v takovém počtu a dle mého by se nesnědla ani polovina :think: Btw. musela jsem se podívat, co je to kanapka, abych si rozšířila obzory :P Nikdy jsem tohle slovo neslyšela, jen jednohubka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
11.10.14 15:41

Do doby, než jsem si přečetla že oba s manželem slavíte kulatiny, jsem si říkala, že toho bude strašně moc, i teď si myslím, že je toho strašná spousta, ale na druhou stranu, pokud je to k takové příležitosti, tak se to jednou nezblázní. Akorát bych teda udělala více kusů od jednoho druhu. Myslím, že to je lepší, než mít dvacet druhů po 4 kusech. Takže, jak už tu někdo radil, vyškrtala bych ty podobné věci - lososa nemusíte mít na 4 způsoby ;) (jen typuji, nemám šanci si ten seznam zapamatovat :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 15:44

@neila To my taky, ale ted ja ho nesmím a ostatni babička a spol to nejedí :nevim: jen tata a bracha a manzel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 15:46

@Meha dekuji za pochvalu :hug: Snad jim bude chutnat :palec: Celkove cely ten seznam vychází na nějakých 7 100,– + tedy jeste bude stat nejake pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 15:47

@Koty Nekteré holky zase říkají, ze to stačí, to množství asi nechám a kdyztak nekdo dostane neco domu, rozhodne vic toho hrat nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 15:49

@Gituš Ano, ano souhlasím s touto radou :hug: takže uz to seskrtavam nejak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
11.10.14 15:51
@Ginger.Rothstein píše:
@Koty Nekteré holky zase říkají, ze to stačí, to množství asi nechám a kdyztak nekdo dostane neco domu, rozhodne vic toho hrat nebudu :lol:

No kdyby ses přecejen rozhodla objednat toho ještě víc, tak já si domů klidně taky něco odnesu :mrgreen: Menu zní velmi lákavě :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 15:53

@Koty Jo? :mrgreen: a odkud jsi? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
11.10.14 16:00
@Koty píše:
No kdyby ses přecejen rozhodla objednat toho ještě víc, tak já si domů klidně taky něco odnesu :mrgreen: Menu zní velmi lákavě :jazyk:

Já ale byla první, co se chtěla k @Ginger.Rothstein vetřít. :cert: :lol: Takže nepředbíhej a čekej co po mém nájezdu na stole zůstane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ne fakt to zní skvěle, dobře jsi to sesumírovala a každý si tam určitě najde, co mu chutná. Já slintám, jenom to čtu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 16:02

@krtek7489 To je pravda, ze jsi byla prvni :mrgreen: takže musíš @Koty počkat :mrgreen: a nebo ktera bude rychleji na Konopišti? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
11.10.14 16:02

Mě se to zase tak přehnané nezdá. Většina těch mís jsou 300g, což není nic velkého. Chlebíčky i jednohubky mohou být malinké. Takže méně bych neobjednávala. Přinejhorším to ještě budete dojídat druhý den doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 16:03

@Daduka Hlavne, aby to nebylo malo :oops: protoze kdyz nikam nemohu dojet a dovarit, tak nevim jak bych to řešila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
11.10.14 16:25
@krtek7489 píše:
Já ale byla první, co se chtěla k @Ginger.Rothstein vetřít. :cert: :lol: Takže nepředbíhej a čekej co po mém nájezdu na stole zůstane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ne fakt to zní skvěle, dobře jsi to sesumírovala a každý si tam určitě najde, co mu chutná. Já slintám, jenom to čtu :palec:

Však já se vtírat nechci, ale ok, stoupám si do fronty, tak nééé, že všechno spucneš :cert:
@Ginger.Rothstein no mám to k Tobě přes půl republiky, ale můžu poslat adresu, že by dojel kurýr, coooo? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 16:28

@Koty Pres pul republiky, ahááá, tak čast hostů je z Vysočiny :andel: takže by jeli treba okolo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný