Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Deenisa píše:
Jednou jsem byla svědkem,že můj ex asi něco řešil se svou ženou ohledně mě,prostě se jí nezdálo,že se zdravíme,asi má strach.
Psala si ,že jseš z malého města, nevím nakolik jseš mimomanželsky aktivní
, ale je pravděpodobné, že už o tobě něco slyšela, tak je logické, že se bojí, taky bych nebyla vydřená, kdyby manžel udržoval vztahy s bejvalkou, o které vím, že je záletná ![]()
Ale on i tvůj ex mohl „něco“ o tobě slyšet a tak je klidně možné, že budeš mít u něj dveře zavřené, i kdybys vypadala jako Taťána Kuchařová, ženským se nevěra /většinou/ neodpouští ![]()
Příspěvek upraven 04.02.10 v 10:53
Ach jo, tak tady je každá rada asi hooooodně drahá. Ty si holt (dle reakce jeho ženy) myslíš, že se Tě jako bojí, že jí HO přebereš? Jenom proto, že Tě zdraví, když se potkáte? Ty vlastně tu svrchovanost vůči nynější patrnerce svého EX vlastně živíš a ráda se v tom babráš. Máš zjevně pocit, že stačí, když jenom pohneš malíčkem a je zase Tvůj.....
No hele, takže Ti nezbývá nic jiného, než to:
1. Zkusit jí ho přebrat
2. Vyklidit definitivně pole
Děvče, děvče,…
.
A co děti? Myslela jsi kapku aspoň na ně? Nejen na svoje, ale i na ty jeho?
A pokud nejsi šťastná se svým mužem, tak se rozveď, když Tě tak moc štve, že máš takovou volnost ve vztahu.
Me je zakladatelky vazne lito!!!
Na jednu stranu ji chapu. Ale na druhou stranu si myslim, ze nebude stastna nikdy a ani s nim by nebyla. Myslim si, ze je to dalsi rozmar a jak by ho dosahla tak by ho odhodila. Navic sama znam tyhle typy zen!!! Hledaji jen zadane muze, ty jsou pro ne atraktivni svobodnych si ve vetsine pripadu ani nevsimnou. Nic proti,ale z me zkusenosti to tak je.
Navic jsem prozila neco podobnyho co by prozila ta"seda myska"
Mela jsem pritele a jak jsem s nim zacala tak asi po roce se o nej zacala pokouset jeho byvala. Pry si az ted uvedomila, ze ji vlastne chybi a miluje ho. A ouha ten muj nyni ex byl tak blby, ze za ni sel. My se rozesli a ja si nasla ted nynejsiho pritele. Ona ho za chvilku odkopla se slovy jsem se spletla a on se chtel vratit zpet ke me. Chvili jsem vahala,ale uvedomila jsem si, ze se na nej nemohu spolehnout.Zustala jsem se svym nynejsim pritelem,protoze jsem si uvedomila, ze kdybych mela byt sama na pusten ostrove a mit tam jen jednoho cloveka tak by to byl prave ON.Clovek, na ktereho se muzu spolehnout,ktereho miluju a muzu verit.
Takze promin,ale ja proste na takove byvalky mam averzi!!!
Alice19761 píše:chuanitka píše:Chuanit,
**Taky doufám, že tvůj ex není můj současný **
PS: Možná jsem trochu ostřejší, ale fakt mě to nadzvedlo.
Ty nezklameš![]()
![]()
Myšlenka je Kadliny, jen podání je moje ![]()
kadlina píše:
Psala si ,že jseš z malého města, nevím nakolik jseš mimomanželsky aktivní, ale je pravděpodobné, že už o tobě něco slyšela, tak je logické, že se bojí, taky bych nebyla vydřená, kdyby manžel udržoval vztahy s bejvalkou, o které vím, že je záletná
mapos píše:
Me je zakladatelky vazne lito!!!
Na jednu stranu ji chapu. Ale na druhou stranu si myslim, ze nebude stastna nikdy a ani s nim by nebyla. Myslim si, ze je to dalsi rozmar a jak by ho dosahla tak by ho odhodila. Navic sama znam tyhle typy zen!!! Hledaji jen zadane muze, ty jsou pro ne atraktivni svobodnych si ve vetsine pripadu ani nevsimnou. Nic proti,ale z me zkusenosti to tak je.
Navic jsem prozila neco podobnyho co by prozila ta"seda myska"
Mela jsem pritele a jak jsem s nim zacala tak asi po roce se o nej zacala pokouset jeho byvala. Pry si az ted uvedomila, ze ji vlastne chybi a miluje ho. A ouha ten muj nyni ex byl tak blby, ze za ni sel. My se rozesli a ja si nasla ted nynejsiho pritele. Ona ho za chvilku odkopla se slovy jsem se spletla a on se chtel vratit zpet ke me. Chvili jsem vahala,ale uvedomila jsem si, ze se na nej nemohu spolehnout.Zustala jsem se svym nynejsim pritelem,protoze jsem si uvedomila, ze kdybych mela byt sama na pusten ostrove a mit tam jen jednoho cloveka tak by to byl prave ON.Clovek, na ktereho se muzu spolehnout,ktereho miluju a muzu verit.
Takze promin,ale ja proste na takove byvalky mam averzi!!!
Je mi lito, co se ti stalo, ale myslim, ze ses rozhodla spravne. Koukam, ze se snazite o miminko. Tak at se brzy zadari!
Ahoj Sepishek,
Ja jsem ted uz i rada, ze se to stalo,rikam si, ze vse zle je pro neco dobre. Ano, jsme spolu jiz neco pres 6 let a snazime se o miminko. Jsem si poprve v zivote naprosto jista, ze je to ten pravy!!!
Taky mame volny vztah,ale ne jako zakladatelka. S mym pritelem jsem poprve v zivote pochopila, ze clovek muze byt ve vztahu a mit i svobodu. Ja chodim za kamaradkama, jezdim na vylety s nim i bez a pritom vim, ze on nic spatneho nedela!!!
Pretim ve vztahu s ex jsem byla porad s nim a kdyz jsem byla sama tak jsem se bala jestli me nahodou nepodvadi. Proste zadny duvera. Ted je to neco naprosto jineho. ![]()
Deeniso,
vse co tady holky pisou je pravda,kazda to ma v jinem podani,ale kdyz si to prectes pozorne,a budes-li chtit,muzes si z toho hodne vzit.
Jdes v zivote spatnou cestou,uvedom si,ze nikdy nikdo nikomu nepatri a patrit nemuze.Nemas pravo prinaset do cizich zivotu nestesti(coz bys udelala,kdybys pokracovala dal v tom,co mas v hlave.Nejen „seda myska“by zazila diky tobe hore,ale i ty ctyri deti,kterym by jsi zkazila detstvi,stejne jako tvuj vyvoleny,ktery je momentalne stastny se zenou sveho srdce) Tve platonicke zamilovani by melo zustat pouze platonickym.Tohle neni ani laska,je to rozmar,dupani male holcicky ze chci a chci a chci.
Opravdu se zamysli nad tim,co ti tady vsichni pisi,protoze, ac ti to muze pripadat jako blbabol,vse na svete co udelame se nam vrati.Ver,ze je to pravda.
Vase cesty jsou daaavno rozdeleny a on si jde tu svou,stastnou,neni spravne,snazit se nasilim zmenit jeji smer.
Radim nechat ho jit dal,vycistit si vlastni zivot,soustredit se na vlastni rodinu a i sebe-dat se dokupy.Nemusis byt cely zivot nestastna,chce to jen jit tim spravnym smerem,pak si te stesti najde.
Any
chuanitka píše:Alice19761 píše:Myšlenka je Kadliny, jen podání je mojechuanitka píše:Chuanit,
**Taky doufám, že tvůj ex není můj současný **
PS: Možná jsem trochu ostřejší, ale fakt mě to nadzvedlo.
Ty nezklameš![]()
![]()
Mně už šla jedna známá po manželovi, jak slepice po flusu, neuspěla, ale nerada bych to opakovala. Možná jsem z toho stresu i potratila ![]()
To je mi líto ![]()
Proti takovým, jako je zakladatelka, se těžko brání, co? ![]()
Když já naivně věřím na ženskou solidaritu a do zadanýho chlapa bych prostě nešla, natož do chlapa s dětma. A to rozhodně nejsem svatoušek ani šedá myška ![]()
mapos, jj je to fajn, kdyz se vybuduje takova obsolutni duvera ve vztahu a je potreba si toho moc vazit. Ja mam taky obrovsky stesti na chlapa a vim, ze by me za zadnou krasnou nestalou blondynu nevymenil. Je taky o par let starsi a ma ty priority srovnany naprosto perfektne. Ja a mala jsme pro nej vsechno. Ikdyz samozrejme clovek nikdy nesmi usnout na vavrinech a porad ten vztah zivit, o coz se snazim ![]()
Myslím, že vše podstatný už bylo řečeno.
Jen bych ještě něco málo připojila k tématu šedých myšek - mám kamaráda, hodně hezkej, umí se oblíkat, zábavnej, umí vydělat peníze a přitom si vybírá holky, který jsou spíš tak šedý myšky, jak to zakladatelka nazvala. S tou poslední jsou skoro 10 let, mají 2 děti, po každém těhu hodně přibrala, snad jsou v tom problémy se štítnou žlázou a kdykoli jsem je potkala, on vypadal skvěle a ona většinou unavená, nevyspalá, sice hezky oblíklá, ale prostě baculka. Kdykoli o ní mluví, tak moc hezky, že je pro něj ta pravá, že se na ní může spolehnout, že ho umí povzbudit, že ho chápe a navíc je s ní sranda a maximálně se věnuje dětem. Kdysi na škole měl krasavici, která dost flirtovala a konkrétně u něj mám pocit, že je to skutečně jeho podvědomá reakce. Najdu si fajn holku a budu s ní šťastnej, bez ohledu na to, jak vypadá. Pracuje na vztahu, věnuje se jí a myslím, že zrovna u něj nehrozí, že tahle ex nebo nějaká jiná „štramanda“ by u něj měla šanci. Což mi příjde super.
Deeniso,
byt tebou tak si osvojim prislovi.
Necinme druhym to co nechceme aby oni cinili nam!!!!
Taky by se Ti nelibilo kdyby ti do manzela delala druha!!! Jako kdyby ho chtela od tebe odtrhnout a ty jsi ho moc milovala!!!
chuanitka píše:
To je mi líto
Proti takovým, jako je zakladatelka, se těžko brání, co?
Když já naivně věřím na ženskou solidaritu a do zadanýho chlapa bych prostě nešla, natož do chlapa s dětma. A to rozhodně nejsem svatoušek ani šedá myška
Už je to pryč a vím já, jestli to opravdu bylo tím ![]()
Já zakladatelku zkraje chápala, mám sestru, která si taky zazdila perspektivní vztah blbinou, takže taky doufala, že třeba se ten její „vyvolený“ jednou rozvede a vrátí se k ní, ale ségra s ním byla léta, takže tam je to výrazně o něčem jiném.
Zakladatelko psala si, že se rozumem přinutíš udělat správnou věc, ale budeš zbytek života nešťastná, ale tak to přece není, že tvůj EX=neskonalé bezbřehé doživotní štěstí. Chlapů na světě je, pokud jseš nešťastná, tak se rozveď a najdi si nějakého bez rodiny, věř mi, že tak je to nejlepší, protože i kdyby o tebe EX ještě stál /což je značně ve hvězdách/, i kdyby kvůli tobě tu svou rodinu opustil, tak vždycky ji mít bude a krom toho, že to ve finále opravdu nemusí být taková idyla, jakou si maluješ, tak opravdu chceš chlapa, který platí dvoje alimenty a obvíkend ti domů nakvartýruje další dvě děti?
Deniso, já myslím, že bys s tím expřítelem šťastná dlouho nebyla, ani on s tebou. Když je někdo „od přírody“ nevěrnej a má rád obdiv (a tím tě neodsuzuju, každý jsme nějaký) tak se asi těžko jen tak předělá. Sama píšeš, žes mu stejně zahla, přestože jsi do něj byla zamilovaná. Buď ráda, že máš teď partnera, co se k tobě víc hodí. Na volném vztahu není nic špatného, pokud ho oba dokáží akceptovat. Pokud by měl žít věrný s nevěrnou, nebo naopak, tak je to tragédie. Na tom, abys byla šťastná dlouhodobě ve vztahu, na tom se musí tvrdě makat, jen si to můžeš zjednodušit tím, že si vybereš partnera se stejným vkusem a stylem života.
Věřím, že bys toho expřítele svedla na pár nocí, to určitě jo (a nejspíš je to jasné i té jeho šedé myšce) ale dlouho by s tebou nevydržel. U tebe asi nebude nějaký ten sexík jinde problém, ale to jeho manželství určitě rozbiješ (myška bude stejná jak on - věrná a žárlivá a nevěru mu neodpustí), tak si dobře rozmysli jestli ti další měsíc „romantiky“ stojí za to. Držím palce, ať tou emocionální bouří propluješ beze škod.
Hanule: jenze to je presne ono. Zakladatelka si zrejme mysli, ze tu „brunetku“ si vzal jakoby z nouze, ale tajne nikdy nezapomel na „blondatou krasavici“ a ted by se o tom proste rada prešsvedcila…