Miluji svého expřítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
4.2.10 11:37

Deniso, já myslím, že bys s tím expřítelem šťastná dlouho nebyla, ani on s tebou. Když je někdo „od přírody“ nevěrnej a má rád obdiv (a tím tě neodsuzuju, každý jsme nějaký) tak se asi těžko jen tak předělá. Sama píšeš, žes mu stejně zahla, přestože jsi do něj byla zamilovaná. Buď ráda, že máš teď partnera, co se k tobě víc hodí. Na volném vztahu není nic špatného, pokud ho oba dokáží akceptovat. Pokud by měl žít věrný s nevěrnou, nebo naopak, tak je to tragédie. Na tom, abys byla šťastná dlouhodobě ve vztahu, na tom se musí tvrdě makat, jen si to můžeš zjednodušit tím, že si vybereš partnera se stejným vkusem a stylem života.
Věřím, že bys toho expřítele svedla na pár nocí, to určitě jo (a nejspíš je to jasné i té jeho šedé myšce) ale dlouho by s tebou nevydržel. U tebe asi nebude nějaký ten sexík jinde problém, ale to jeho manželství určitě rozbiješ (myška bude stejná jak on - věrná a žárlivá a nevěru mu neodpustí), tak si dobře rozmysli jestli ti další měsíc „romantiky“ stojí za to. Držím palce, ať tou emocionální bouří propluješ beze škod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.2.10 11:48
sepishek píše:
mapos píše:
Me je zakladatelky vazne lito!!!
Na jednu stranu ji chapu. Ale na druhou stranu si myslim, ze nebude stastna nikdy a ani s nim by nebyla. Myslim si, ze je to dalsi rozmar a jak by ho dosahla tak by ho odhodila. Navic sama znam tyhle typy zen!!! Hledaji jen zadane muze, ty jsou pro ne atraktivni svobodnych si ve vetsine pripadu ani nevsimnou. Nic proti,ale z me zkusenosti to tak je.
Navic jsem prozila neco podobnyho co by prozila ta"seda myska"
Mela jsem pritele a jak jsem s nim zacala tak asi po roce se o nej zacala pokouset jeho byvala. Pry si az ted uvedomila, ze ji vlastne chybi a miluje ho. A ouha ten muj nyni ex byl tak blby, ze za ni sel. My se rozesli a ja si nasla ted nynejsiho pritele. Ona ho za chvilku odkopla se slovy jsem se spletla a on se chtel vratit zpet ke me. Chvili jsem vahala,ale uvedomila jsem si, ze se na nej nemohu spolehnout.Zustala jsem se svym nynejsim pritelem,protoze jsem si uvedomila, ze kdybych mela byt sama na pusten ostrove a mit tam jen jednoho cloveka tak by to byl prave ON.Clovek, na ktereho se muzu spolehnout,ktereho miluju a muzu verit.
Takze promin,ale ja proste na takove byvalky mam averzi!!!
Je mi lito, co se ti stalo, ale myslim, ze ses rozhodla spravne. Koukam, ze se snazite o miminko. Tak at se brzy zadari!

Mně Sephísku není líto, co se ti stalo. Měla jsi teda pěknou kliku, žes včas odhalila, co je expartner zač, že je nespolehlivej a že si tě neváží. Teď jsi na tom dozajista líp :wink:
Jinak já mám zkušenost z obou břehů. Byla jsem sexy blondýna a teď jsem šedá myš :mrgreen: ale to sebevědomí mi holt zůstalo. :mrgreen: Kdyby šla po přítelovi jiná, jsem v klidu, maximálně by si s ní za… a tím by to haslo. Žádná není taková jako já a neumí a nemá všechno co já, tak si baby věřte taky :wink:

Příspěvek upraven 04.02.10 v 11:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.10 11:48

Tak ja nevim…
Mila zakladetelko-barbino :)
to me ted pobavilo :)
Poradila ych Ti,aby jsi nenicila vztah Tveho ex. s „sedou myskou“ maji dite,dalsi na ceste a dle toho ,co pise asi harmonicke a relativne spokojene manzelstvi…Promin,ale ne kazdy potrebuje menit sexualni partnery aby byl spokojeny…I seda myska dokaze byt urcite svudna zenska,dobra matka a manzelka,kdyby ne asi by s ni Tvuj ex nebyl a nemel rodinu…
Dle meho je to jen Tva vzpominka a treba touha mit,to ,co mit nemuzes???Treba jen z principu,ze Ty jsi neodolatelna barbi a ona seda mys???
Jestli jsem se Te dotkla,promin,ale Tve prispevky na me pusobi,jako by jsi byla hvezda ,co musi kazdeho chlapa mit,protoze je svudna :)
Nevim,dle moji zkusenosti (take jsem barbina,spis asi byla jsem,kterou ve finale chteli vsichni chlapi jen do postele) a stastna jsem rozhodne nebyla!!!Spis nestastna!!!Ano delalo mi dobre,ze jsem zadana,ze se po me otaci,atd atd…ale to je pomijive,zivot je o necem jinym!Mam syna,chlapa ktery je dobry tata a to je pro me nejdulezitejsi!
Nechapu jak jako matka dvou deti muzes vubec premyslet ze vuli platonicke mesicni znamosti znicics svym detem zivot a dalsim cizim.To ,ze se mate volne manzelstvi je vase vec,ale pokud jste z maleho mesta a lidi Vas znaji,popripade vedi,stydela bych se.Co deti???Az se jim neco donese?Nevim,nechapu…
Asi jsi opravdu „jen“ barbina!
 N.

• Citovat
  • Upravit
sepishek
4.2.10 11:55
Gina108 píše:
sepishek píše:
mapos píše:
Me je zakladatelky vazne lito!!!
Na jednu stranu ji chapu. Ale na druhou stranu si myslim, ze nebude stastna nikdy a ani s nim by nebyla. Myslim si, ze je to dalsi rozmar a jak by ho dosahla tak by ho odhodila. Navic sama znam tyhle typy zen!!! Hledaji jen zadane muze, ty jsou pro ne atraktivni svobodnych si ve vetsine pripadu ani nevsimnou. Nic proti,ale z me zkusenosti to tak je.
Navic jsem prozila neco podobnyho co by prozila ta"seda myska"
Mela jsem pritele a jak jsem s nim zacala tak asi po roce se o nej zacala pokouset jeho byvala. Pry si az ted uvedomila, ze ji vlastne chybi a miluje ho. A ouha ten muj nyni ex byl tak blby, ze za ni sel. My se rozesli a ja si nasla ted nynejsiho pritele. Ona ho za chvilku odkopla se slovy jsem se spletla a on se chtel vratit zpet ke me. Chvili jsem vahala,ale uvedomila jsem si, ze se na nej nemohu spolehnout.Zustala jsem se svym nynejsim pritelem,protoze jsem si uvedomila, ze kdybych mela byt sama na pusten ostrove a mit tam jen jednoho cloveka tak by to byl prave ON.Clovek, na ktereho se muzu spolehnout,ktereho miluju a muzu verit.
Takze promin,ale ja proste na takove byvalky mam averzi!!!
Je mi lito, co se ti stalo, ale myslim, ze ses rozhodla spravne. Koukam, ze se snazite o miminko. Tak at se brzy zadari!

Mně Sephísku není líto, co se ti stalo. Měla jsi teda pěknou kliku, žes včas odhalila, co je expartner zač, že je nespolehlivej a že si tě neváží. Teď jsi na tom dozajista líp :wink:
Jinak já mám zkušenost z obou břehů. Byla jsem sexy blondýna a teď jsem šedá myš :mrgreen: ale to sebevědomí mi holt zůstalo. :mrgreen: Kdyby šla po přítelovi jiná, jsem v klidu, maximálně by si s ní za… a tím by to haslo. Žádná není taková jako já a neumí a nemá všechno co já, tak si baby věřte taky :wink:

Příspěvek upraven 04.02.10 v 11:50

To se nestalo me, ale mapos. Ale to je vlastne jedno:-)

• Citovat
  • Upravit
23847
4.2.10 11:56

Ježiš promiň, já už blbě vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.10 12:43

Teda, po přečtení téhle diskuse ve mě řádně hrklo, neboť na tento popis bych se hodila i já se svým chotěm :lol: .
Jsme spolu již 11let a čekáme našeho druhého potomka.
Manžel je hezký chlap a je pravda, že se spousta ženských po něm otočí. Na mě však zapracoval „zub času“ a zanechal pár stop po prvním těhu. Ono domácnost, živější dítě a další mimi na cestě dá pěkně zabrat.

Zakladatelka však na mě působí, že nestojí rovnýma nohama pevně na zemi a žije jen ze vpomínek na svého ex. Z čeho usuzuješ, že na Tebe stále myslí a že Tě má rád??? To by mě vážně zajímalo :?: :think: .

Můj manžel kdysi chodil chvilku s dívkou, kterou znali po „postelové stránce“ široko daleko a sám se s ní rozešel. Ještě dneska říká,(když jí vidí jak se dál chová), že je rád -že se jí zbavil.
Jedno vím jistě, i kdyby to znova zkusila, tak u nás nemá šanci!!! Protože víme co těch 11let znamená a že manželství není jen o posteli. Chce to -jak už tu holky napsaly, strašně moc tolerance, dřiny a hlavně ochoty pracovat na vztahu.

Tobě bych radila nemíchat se do šťastné spokojené rodiny a dopřát jim klidu. Nebylo by to od Tebe fér.

• Citovat
  • Upravit
12978
4.2.10 12:46

Tak nečetla jsem všechno, ale..jsi atraktivní, na koho se podíváš, toho zřejmě máš šanci dostat..Až na toho, kdo ti dal kopačky vid???Ach ta ješitnost, ta ti nedá spát.
nevím na čem stavíš svou hypotézu, že bys ho mohla znovu získat- že se ti cosi zdálo, že řešili???Neuvěřitelné.. :twisted: To jen tvé přání je otcem myšlenky.nemůžeš se smířit s tím, že ti někdo kdysi dal kopačky a ten někdo je ted světe div se štastný s někým kdo není hezčí než ty . ŠKANDÁÁÁÁL.. :mrgreen: :mrgreen: :cert:
To že ty nejsi momentálně štastná, to je tvá soutěž a bývalýho do toho netahej, je úplně jinde. na to se rozptýlit ti stačí návštěvy ve tvé instituci..Ale ono to omrzí vid - ty bokovky.. Chtělo by to pravou lásku..Ha Ha..
Jestli se nudíš kup si medvídka mývala.. ne vážně - toto nemá cenu, přestan fantazírovat a zapracuj trochu na dosavadním vztahu , počítám, že jsi se ani o to nepokusila, aby to bylo lepší… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.2.10 12:58

a jeste jak se tady uz parkrat opakovola a sama jsi napsala ze neco resili co kdyz zrovna resili tebe :lol: a treba to ze se neumis chovat ani kdyz mas deti. .Zajimalo by me kolik ti je zakladatelko let.Pocitam tak okolo 30 ale treba se pletu a jsi nejaka nevybourena dvacetileta ale pak teda hodne lituji tve deti :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
4.2.10 13:09
janine24 píše:
Myslím, že vše podstatný už bylo řečeno.Jen bych ještě něco málo připojila k tématu šedých myšek - mám kamaráda, hodně hezkej, umí se oblíkat, zábavnej, umí vydělat peníze a přitom si vybírá holky, který jsou spíš tak šedý myšky, jak to zakladatelka nazvala. S tou poslední jsou skoro 10 let, mají 2 děti, po každém těhu hodně přibrala, snad jsou v tom problémy se štítnou žlázou a kdykoli jsem je potkala, on vypadal skvěle a ona většinou unavená, nevyspalá, sice hezky oblíklá, ale prostě baculka. Kdykoli o ní mluví, tak moc hezky, že je pro něj ta pravá, že se na ní může spolehnout, že ho umí povzbudit, že ho chápe a navíc je s ní sranda a maximálně se věnuje dětem. Kdysi na škole měl krasavici, která dost flirtovala a konkrétně u něj mám pocit, že je to skutečně jeho podvědomá reakce. Najdu si fajn holku a budu s ní šťastnej, bez ohledu na to, jak vypadá. Pracuje na vztahu, věnuje se jí a myslím, že zrovna u něj nehrozí, že tahle ex nebo nějaká jiná „štramanda“ by u něj měla šanci. Což mi příjde super.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
4.2.10 13:14
kadlina píše:
chuanitka píše:
Alice19761 píše:
chuanitka píše:
**Taky doufám, že tvůj ex není můj současný ** 8-)
PS: Možná jsem trochu ostřejší, ale fakt mě to nadzvedlo.
Chuanit,
Ty nezklameš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Myšlenka je Kadliny, jen podání je moje :mrgreen:
Mně už šla jedna známá po manželovi, jak slepice po flusu, neuspěla, ale nerada bych to opakovala. Možná jsem z toho stresu i potratila :-(

Ahoj Kadlinko,
je to věc,jak rozmar může vést k lidskému neštěstí.
Měj se krásně.Ali :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Deenisa
4.2.10 13:25
kattkka píše:
a jeste jak se tady uz parkrat opakovola a sama jsi napsala ze neco resili co kdyz zrovna resili tebe :lol: a treba to ze se neumis chovat ani kdyz mas deti. .Zajimalo by me kolik ti je zakladatelko let.Pocitam tak okolo 30 ale treba se pletu a jsi nejaka nevybourena dvacetileta ale pak teda hodne lituji tve deti :cry: .

Asi máte všechny pravdu.Měla bych jít od toho :-( .Mé děti jsou na tom dobře,snažím se být dobrou matkou.
Asi je pravda,že kdo nezažil sám na svojí kůži,ten nepochopí.Ale jsem ráda za reakce,protože stejné reakce bych mohla čekat u svého okolí pravděpodobně taky.
Katko,je mi 35 let.

• Citovat
  • Upravit
Deenisa
4.2.10 13:29

Ještě jedna myšlenka.
Ono všechno co se děje není jen černobílé.A hrozně mě mrzí,že většina ženských odsuzuje nevěru.Já bych nevěrná nebyla,kdybych ve vztahu měla všechno co k němu patří.Ono mít zdravé děti,zdraví,peníze,dům,vzhled, taky není všechno.
Ale za blbost se platí a já budu pykat možná napořád.
Ale rozhodně to není žádný rozmar a uražená ješitnot.

• Citovat
  • Upravit
sepishek
4.2.10 13:30

Deeniso, pises, ze deti jsou na tom dobre, ze se snazis bejt dobrou mamou.
Tak se snazte s muzem bejt taky dobry partneri, protoze tem detem delate model do budoucna…A nemysli si, ze nevnimaji, ze neco neni mezi vami v poradku.

• Citovat
  • Upravit
sepishek
4.2.10 13:32

A neber to tak, ze nekdo odsuzuje neveru. Jen se ti snazime rict, ze dalsi neverou nic neziskas a naopak hodne pokazis.

• Citovat
  • Upravit
21938
4.2.10 13:33

Takze drive ti v tom vztahu s ex taky neco chybelo,kdyz si byla neverna ne?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí