Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Připadá mi, že neví co chce… Na jednu stranu chce Tebe, ale na druhou si najde jinou holku a nejraději by měl Tebe, ale zároveň i jiné…
Mám obdobný problém byli jsme spolu 2 roky a pak jsme se rozešli ale v podstatě spolu jsme stále i když mě nahradila jiná slečna ale se mnou spí a za mnou jezdí a vídáme se a celé 4 roky co jsme od sebe mi připadá že spolu stále jsme jen spolu holt nebydlíme, rady z okolí přetlumočím i Tobě najdi si někoho a zapomeň
Vím že je to těžké, ale já bych teda nečekala až si pán doužívá, a jistotu že už má fakt dost bych taky neměla..
Myslím, že chce jen slyšet, že s ním budeš a budeš mu tolerovat nějaké jeho úlety - což samozřejmě neuděláš, pokud si chceš zachovat svoji důstojnost ![]()
Mě to připadá že si u tebe akorát nechává otevřené zadní vrátka, že se chce bavit užívat si s jinýma a kdyby mu to náhodou nevyšlo tak šup šup za ní ona na mě přece čeká, já bych ho teda poslala do háje a raději se poohlídla po někom komu bude na tobě záležet a kdo bude stát jen o tebe…já nevím ale nedokázala bych už nikdy 100% věřit někomu kdo si se mnou jen zahrával a pokaždé když by šel někam pryč bych se bála že někde loví novou „oběť“ a to by mi za to nestálo…
@kolik popravdě jsem si asi zvykla a vyhovuje mi to dneska už o nikoho nestojím a do vztahu bych šla jen pokud bych věděla že zabezpečí mě a mého sedmiměsíčního syna. Vím že to vyzní jako že jsem zlatokopka, ale v podstatě ano z lásky už bych dneska radši do ničeho nešla srdíčko mám jen na jednom místě a to se nezmění a tak radši budu s někým proto aby moje dítě mělo všechno a nebo sama jinak to nevidím
každopádně držím všem holkám palečky aby byly statečné a jednou konečně byly šťastné a nic jim nechybělo
Ahojte, pred 3 tyzdnami som sa rozisla s priatelom. Dovod rozchodu bol, ze mi posledne mesiace vztahu vedel aj kvoli uplnej blbostiv hadke velmi skaredo vynadat typu…ty k, p, nauc sa drzat chrap ked treba, ludská stoka a podobne…neskor mu to bolo luto a ospravedlnoval sa mi…po rozchode prisli aj vyhrazky typu ze ma zmaluje, neskor zase ospravedlnenia…ja som spoznala niekoho noveho, stretavam sa s nim…je ku mne mily a je vidiet ze ma ma rad. Problem je ze stale milujem expriatela aj napriek vsetkym zlym veciam co sa stali medzi nami a najradsej by som sa k nemu vratila…zatial sa drzim, nepisem mu, nestretavame sa, ale stale nanho myslim…v podstate viem co mam robit, len by som rada pocula aj vas nazor. Velmi dakujem
@Dharma píše:
Ahojte, pred 3 tyzdnami som sa rozisla s priatelom. Dovod rozchodu bol, ze mi posledne mesiace vztahu vedel aj kvoli uplnej blbostiv hadke velmi skaredo vynadat typu…ty k, p, nauc sa drzat chrap ked treba, ludská stoka a podobne…neskor mu to bolo luto a ospravedlnoval sa mi…po rozchode prisli aj vyhrazky typu ze ma zmaluje, neskor zase ospravedlnenia…ja som spoznala niekoho noveho, stretavam sa s nim…je ku mne mily a je vidiet ze ma ma rad. Problem je ze stale milujem expriatela aj napriek vsetkym zlym veciam co sa stali medzi nami a najradsej by som sa k nemu vratila…zatial sa drzim, nepisem mu, nestretavame sa, ale stale nanho myslim…v podstate viem co mam robit, len by som rada pocula aj vas nazor. Velmi dakujem
Já bych se na něco z vysoka vysr.la. Kdyby mi přítel řekl, že jsem lidská stoka letěl by tak, že by se nestačil ani otočit. Co přítel, kdyby mi tohle řekl jenom třeba kamarád, tak s ním končím. Tohle se prostě neříká a říkají to jenom chudáci nebo magoři. Zapomeň na něj a najdi si normálního chlapa.
Buď ráda, že sis našla někoho hodného a k ex se nevracej. Za chvíli by to bylo to samé.
Dharma: Chce to změnit způsob myšlení, naučit se mít ráda sama sebe, přijmout se. Jistě to neumíš, jinak bys nemohla „milovat“ člověka, který si tě neváží ani za mák a ponižuje tě, manipuluje.
Vyhledej pomoc psychoterapeuta, dříve než bude pozdě.
Niekedy rozmyslam ci som si to mozno aj nezasluzila…pred rozchodom som bola pi, ku, obcas ma poslal do pi…chudera…raz som sa ho spytala ci ma ma rad, a on mi na to odpisal ze sa mu chce zo mna zvracat…no ked to tak po sebe citam tak si fakt uvedomujem, ze sa asi nemam rada ked som mu to dovolila
vzdy som mu dala pocitit ze sa ku mne takto spravat nesmie, ale nakoniec som aj tak vzdy odpustila a vzdy sa to zopakovalo o nejaky cas…Po rozchode ked som mu napisala ze som stretla niekoho ineho, tak mi napisal ze som ludska stoka…jeho otec kedysi bil jeho maminu, tak to ma asi ako vzor z detstva
Nad psychoterapeutom som rozmyslala uz dlhsie, urcite pojdem…Musim so sebou nieco robit. Dakujem za kazdu jednu reakciu
@Dharma píše:
Niekedy rozmyslam ci som si to mozno aj nezasluzila…pred rozchodom som bola pi, ku, obcas ma poslal do pi…chudera…raz som sa ho spytala ci ma ma rad, a on mi na to odpisal ze sa mu chce zo mna zvracat…no ked to tak po sebe citam tak si fakt uvedomujem, ze sa asi nemam rada ked som mu to dovolilavzdy som mu dala pocitit ze sa ku mne takto spravat nesmie, ale nakoniec som aj tak vzdy odpustila a vzdy sa to zopakovalo o nejaky cas…Po rozchode ked som mu napisala ze som stretla niekoho ineho, tak mi napisal ze som ludska stoka…jeho otec kedysi bil jeho maminu, tak to ma asi ako vzor z detstva
Nad psychoterapeutom som rozmyslala uz dlhsie, urcite pojdem…Musim so sebou nieco robit. Dakujem za kazdu jednu reakciu
Jeho otec byl pravděpodobně psychopat a syn převzal jeho vzor ![]()
Ty bys měla zapracovat na vlastí sebeúctě a sebelásce. Objevit, proč tě přitahuje muž, jež tě totálně shazuje, neváží si tě a nemiluje tě.
A myslíte si, že to bolo odo mna velmi zlé ked som si hned po rozchode našla iného? Alebo sa to dá pochopiť kedže mi ex vulgárne nadával? Začínam mať výčitky ![]()