Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Poradíte mi antinu? Mimo prášku prosim Dekuji moc Je mi 23 let
No, řekla bych, že než anonymní fórum, hodí se na tohle použít gynekologa, nejlépe vlastního…
Co je na dotazu podivného, že se všichni tak podivně chovají ![]()
Mně by tedy téma také zajímalo, byť
je mi přes 40 a dá se tedy předpokládat, že nějaké zkušenosti s antikoncepcí mám, zajímali by mě osobní zkušenosti. A ano, chápu, že je individuální, já se s tím už nějak poperu. Za příspěvky typu „k věci“ mé poděkování ![]()
Tak asi chce poradit zlusenosti ostatnich ne? Ja moc zkusena nejsem teda, v 15ti jsem zacala zobat tablety pak chvilku nic pak jedno tehu, druhy tehu a po druhym porodu jsem si nechala dat telisko mirena. Je tam vysoka porizovaci cena 6-7tisic na 5 let. Ja jsem spokojena. Jiny zkusenosti nemam. Slysela jsem o naplasti ta se udajne casto odlepuje a injekce a to byla za mejch mladejch let silena palba hormonu, mozna dnes uz je to jinak. Dalsi formy anti osobne neznam a ani nikoho od koho bych slysela. Dobry jsou stranky antikoncepce.cz tam se docela neco doctes.
Moc jsem asi neporadila no ![]()
Kazdopadne preju hodne zdaru pri hledani vhodne anti ![]()
Já mám vaginální kroužek - zatím půl roku - a jsem spokojená. Nemusí se myslet na pravidelné zobání pilulek a i dle gynekologa je lepší než prášky. Mám Crohna a jak gynekolog tak i gastroeterolog se domluvili, že je to pro mě nejlepší volba. Zatím nemám žádné problémy. Tělísko nechci - plánuji těhotenství. Co se týče injekcí, bylo mi řečeno, že pokud chci ještě dítě, tak mi je rozhodně gynekolog nedoporučuje - více to nerozváděl. Náplasti se dle ohlasů žen hodně odlepují… jinak zeptat se gynekologa bude nejlepší volba ![]()
Způsobů ochrany je víc - podkožní tělíska, injekce, kondomy, spermicidní gely, pesar, počítání plodných dnů, tělíska z kovů, tělíska s hormony, náplasti. Každému vyhovuje něco jiného- obecně je asi nejlepší probrat s lékařem. http://antikoncepce-druhy-ceny.xf.cz/
@truelly teď nově ho můžou mít i ženy před porodem, někde jsem to četla. Zeptat se u doktora, ale já jsem s nim naprosto spokojená