Poraďte antikoncepci (ne prášky)

106
16.7.17 17:05

Poraďte antikoncepci (ne prášky)

Poradíte mi antinu? Mimo prášku prosim Dekuji moc Je mi 23 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
elibro
16.7.17 17:10

No, řekla bych, že než anonymní fórum, hodí se na tohle použít gynekologa, nejlépe vlastního…

• Citovat
  • Upravit
5133
16.7.17 17:10

Kondom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
16.7.17 17:12

Zeptej se doktora :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
16.7.17 17:21

Mate zkusenost s pesarem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.17 17:21

Acylpirin mezi kolena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
16.7.17 17:24

Samé lepší rady.Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
16.7.17 17:35

Co je na dotazu podivného, že se všichni tak podivně chovají :nevim:
Mně by tedy téma také zajímalo, byť ;) je mi přes 40 a dá se tedy předpokládat, že nějaké zkušenosti s antikoncepcí mám, zajímali by mě osobní zkušenosti. A ano, chápu, že je individuální, já se s tím už nějak poperu. Za příspěvky typu „k věci“ mé poděkování :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
16.7.17 17:40

Tak asi chce poradit zlusenosti ostatnich ne? Ja moc zkusena nejsem teda, v 15ti jsem zacala zobat tablety pak chvilku nic pak jedno tehu, druhy tehu a po druhym porodu jsem si nechala dat telisko mirena. Je tam vysoka porizovaci cena 6-7tisic na 5 let. Ja jsem spokojena. Jiny zkusenosti nemam. Slysela jsem o naplasti ta se udajne casto odlepuje a injekce a to byla za mejch mladejch let silena palba hormonu, mozna dnes uz je to jinak. Dalsi formy anti osobne neznam a ani nikoho od koho bych slysela. Dobry jsou stranky antikoncepce.cz tam se docela neco doctes.
Moc jsem asi neporadila no :think:
Kazdopadne preju hodne zdaru pri hledani vhodne anti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
16.7.17 17:50

Za me taky kondom :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
16.7.17 17:56

Nehormonální tělísko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
16.7.17 18:14

Tělísko pro ženy či ještě nerodily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
16.7.17 20:08

Já mám vaginální kroužek - zatím půl roku - a jsem spokojená. Nemusí se myslet na pravidelné zobání pilulek a i dle gynekologa je lepší než prášky. Mám Crohna a jak gynekolog tak i gastroeterolog se domluvili, že je to pro mě nejlepší volba. Zatím nemám žádné problémy. Tělísko nechci - plánuji těhotenství. Co se týče injekcí, bylo mi řečeno, že pokud chci ještě dítě, tak mi je rozhodně gynekolog nedoporučuje - více to nerozváděl. Náplasti se dle ohlasů žen hodně odlepují… jinak zeptat se gynekologa bude nejlepší volba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
16.7.17 20:37

Způsobů ochrany je víc - podkožní tělíska, injekce, kondomy, spermicidní gely, pesar, počítání plodných dnů, tělíska z kovů, tělíska s hormony, náplasti. Každému vyhovuje něco jiného- obecně je asi nejlepší probrat s lékařem. http://antikoncepce-druhy-ceny.xf.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
16.7.17 22:28

@truelly teď nově ho můžou mít i ženy před porodem, někde jsem to četla. Zeptat se u doktora, ale já jsem s nim naprosto spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí