Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ja nevim rekla bych ze to je fakt porad nejisty, rekla bych ze holka ale koulicky jsou deleny taky lehce a hlavne jestli ho ma skriplyho dopredu tak se takhle koulicky rozdelit muzou…mam doma kluka..ikdyz priklanim se podle toho UTz mona na holku ![]()
Vypadá to opravdu jako holčička, myslíte si ale, že když jí viděte jasně vy, že by jí zkušenej porodník nepoznal?
Tady ti může tisíc holek napsat, že je to jasná holka a co budeš po porodu dělat s růžovou výbavou, když se ti narodí kluk? Takže za mě kup pro začátek pár bílých kousků a zbytek dokup po narození. ![]()
Tunisko: a co Ti řekl lékař, zrovna tady k té fotce za pohlaví?
Nechápu, že za celou dobu to gynekolog nebyl schopen určit.. Já už od 4 měsíce vím, že čekám chlapečka.Gynekolog mi to řekl 2× a pak 1× ještě v Gennetu. Byla bych z toho asi na nervy do poslední chvíle nevědět ![]()
Ale určitě to bude ta holčička, přeci jenom varlátka mají trošku jiný tvar a i ten pindík tady chybí.. nebo může být schovanej, ale počítej s holčičkou ![]()
já myslím kluk, pindíka bych tam viděla že je tam schovaný a kousek kouká ![]()
marketm píše:
http://www.mojetehotenstvi.cz/…mage08_0.jpg taky děvče
Tady je to ale jasnejsi, je videt, ze uz se nic nema kam schovat ![]()
to je mi záhada
![]()
také bych se přikláněla k holčičce, ale když si ani lékař není jistý
…dej pak vědět ju? ![]()
Mám doma holčičku a teď čekáme kloučka. Přikláněla bych se k holčičce. Klouček- stejně jako ten náš to nemá takhle zřetelně rozdělěné. Je to jako do osmičky ale toto vypadá že to je rozdělěno na dvě půlky.
Ale jak radí holky. Kup neutrální oblečeníčko a pokud to je tvé první miminko, tak neutrální oblečení užiješ pak u na druhé miminko třeba kloučka- pokud je toto holčička a nebo pro holčičku pokud je toto klouček.
Myslím si však, že je to jasná holčička a tamto schované je jen nějaká skvrnka kterých má na stehýnkách také vidět.
Hodně štěstí a pohody při posledních týdnech těhu.
Páááá