Kde sehnat kvalitní punčocháče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8927
20.9.12 15:26

Podvlíkačky bych volila název pro kluka a pro holku legínky :-)… lepší je to v tom, že nejsou na jeden den, protože nejvíc špinavé u punčoch jsou vždy šlapky a tady vyměníte jen ponožky ;-).. tyhle jsou na holčičku hezké http://www.hm.com/…roduct/02325?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
20.9.12 15:29

Kupuji v tchibu, punčucháče i termolegíny, veliká spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
20.9.12 16:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
20.9.12 19:26

Tak ja jsem spokojena s Treponem Trebic. Da se objednat primo na strankach vyrobce, poslou normalne na dobirku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
20.9.12 20:40
@29 píše:
Já si nějak nedokážu představit dát holce podvlíkačky a na to sukýnku do školky :think:.

Moje holka sice sukynku nenosi ale to co ji kupuju si k te sukynce predstavit dokazu. Mame proste normalni jakoby puncochace, obepnute jen nemaji ty slapky. Bohuzel nem foto ale kupovala jsem normalne v ochode s puncochovym zbozim. Klukovi se chystam letos koupit ty HM podvlikacky. Normalni puncochace uz nechci ani videt :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
23.9.12 20:39

@Aliik můžu se zeptat jestli jsi nekdy objednávala i ponožky a další, co tam nabízejí a jestli je to dobré? Jako, že ponožky vydrží více praní - i několik měsíců?

@Aliik píše:
Tak ja jsem spokojena s Treponem Trebic. Da se objednat primo na strankach vyrobce, poslou normalne na dobirku ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
24.9.12 13:07

Ponozky jsem tam objednavala dospelacke pro pulku rodiny a moji mamce drzi uz rok :) Jinak ty velikosti destkych puncochacku jsou malinko vetsi, decra mela tusim 86ky, kdyz merila neco pres 90cm ;) Ted bych ji pri vysce 102cm brala 98ky a nebo pocitala s tim, ze 104ky budou volnejsi a rok vydrzi ;)
Jo jeste postovne maji kolem stovky (posilaji nejakym ochodnim balikem ci PPL, ale byla jsem rada, ze vubec posilaji), tak se vyplati objednavat vice veci najednou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
24.9.12 13:40

@Aliik
díky moc :mavam: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
24.9.12 16:45

Objednala jsem u Treponu, díky moc vsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat