Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Ali-Ali
je nadherny, ten bych brala hned
, ale ta cena je vysoka. Asi te cene bude odpovidat kvalita, ale na ty obcasne vylety se mi do toho nechce vrazet tolik. Asi hledam spis golfky druhe kategorie
za malo penez hodne muziky.. ma nekdo zkusenost s nejakymi levnejsimi, presto hlavne polohovatelnymi a je spokojen?
@figurka6
ja jako prvni golfky prave na cestovani mela Cam Flip (teda jako zalozni je mam doted). Na obcasne pouziti nemely chybu, jsou lehoucke, slozi se „desnikovite“, jdou hodne do lehu, ne do uplneho, ale fakt temer do lehu, pro pulrocni pohoda, maji polohovani nozicek a maji dobrou vybavu v zakladni cene (u golfekm nebyva zvykem) - plastenku, hrazdicku a ty moje mely nanoznik, ale nevim, ejstli je i v nove kolekci.
negativa: jsou to klasicke golfky tzn. trochu kostitras pokud nejsi na hladkem povrchu a ja mam velke deti a kdyz jsem tam nedavno chtela nouzove dat starsiho 2,5r, tak se mi tam nevesel
ale on ma pres metr, takze to vetsinou uz neni treba.
http://www.funbaby.cz/…-2015-col-22
PS: oni ty golfky s malyma inovacema delaji uz nekolik let velmi podobne (ja mam 2012). ty starsi kolekce se daji na netu najit za super cenu. ja kupovala nove za 2200, protoze zrovna vypustili kolekci 2013.