Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím maminky, poradte nejaké dobré golfky, nejlépe i do sněhu ikdyž vim že to bude problém
Prosímo názory, rady, fotky, cokoliv ![]()
Do golfek už u druhýho dítěte osobně nejdu, ale pořídíme sporťák baby jogger city elite, je perfektní a skladný, jsem do něj fakt zamilovaná
Po prvním dítěti máme sice fajn golfky i´coo, jsou sice fajn, dobře se s nimi jezdilo, malý v nich rád spinkal, super stříška, ale jsou to prostě golfky
@Lenny0 píše:
Sice předražené, ale maximální spokojenost s BGB bee plus.
S těma kolečkama se dá jezdit ve sněhu?
Já mám golfky Nuna a jsou super! Lehounce ovladatelný jednou rukou, úžasně a snadno skladné a taky lehoučké, i se synem ve fusaku a naloženým košíkem je sama vynesu po schodech nebo do tramvaje ![]()
@Pehule píše:
Já mám golfky Nuna a jsou super! Lehounce ovladatelný jednou rukou, úžasně a snadno skladné a taky lehoučké, i se synem ve fusaku a naloženým košíkem je sama vynesu po schodech nebo do tramvaje
JJ ty se mi libi a moc ale s tema urcite ve snehu nejde jezdit
Nejlepší golfky je slovní spojení, které podle mě nemá smysl. Golfky jsou z principu hůř ovladatelné, už bych do nich nikdy nešla. Pokud to má fungovat, tak to golfky nesmí připomínat ničím jiným než způsobem skládání ![]()
Za mě má smysl jen skladný sporťák, aby měl spojenou rukojeť, nezdvojená kolečka radši větší, atd. My máme Baby Jogger City Mini 4kolku. Miluju ho, jedinou výtkou pro mě je, že hluboký čerstvý sníh kvůli menším kolečkům nedá.
@ncc1701 píše:
S těma kolečkama se dá jezdit ve sněhu?
no jak se to vezme, nějaký sníh to snese, ale do extra hlubokého to opravdu není. Je to vyloženě městský kočárek, skladný do auta a do výtahu s ním vjedeš aniž by jsi ho musela skládat.
S Nunou nejde ve sněhu jezdit stejně jako s jinýma golfáčema
budeš to mít těžký, najít golfky do sněhu..
@kristynakarlova píše:
JJ ty se mi libi a moc ale s tema urcite ve snehu nejde jezdit
mela jsem je a do snehu fakt ne
@Lenny0
No právě.
Autorko, myslím, že jediná správná odpověď je „se* v zimě na golfky“ ![]()
Tak teda asi jo, mame jane slalom pro 2012, tak asi jeste nechame a poridime golfky na jare ![]()
@kristynakarlova píše:
Tak teda asi jo, mame jane slalom pro 2012, tak asi jeste nechame a poridime golfky na jare
jané slalom pro je jednička, se synem jsem v něm projela všlijaký terén i sníh nebyl žádný problém a naše městské uličky s příšernýma chdoníkama to je taky terén, do kterýho s golfkama už nikdy, dcera teď jezdí v korbičce a já si chrochtám blahem jak je jěždění s jané perfektní a syn se rád sveze na surfu, to je taky parádní věc, zvládne i obrubníky, až půjde do sporťáku, pořídíme ten baby jogger city elite
Buggster s nafukovačkama http://www.zbozi.cz/…-s-air-2013/ sníh projel slušně, ale jak je ho víc, tak sporťák je sporťák, čím větší a širší kola, tím líp. Jinak nej kočár, co jsem měla.
Obyčejné golfky jsem měla taky, pořád v autě, ale jen do obchodu, Buggster mi vyhovoval víc, je to něco mezi.