Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky…prosím koukněte mi na graf a povězte co si myslíte? už několikátý den mám otevřený čípek, bolí mě břicho, a hlen mám ted taky tahací ten bílkovej, ale ráno jsem měla takovej ten že mi zůstala jen bílá kapička… ale ted zase bílkovej nevím co si myslet ale za chvíli to mám dostat,mám cyklus 23–25 dní, to ovulačka už asi nebude ne? ale zas proč by se čípek otevřel když by neměla přijít ![]()
Ahoj, podle mě u tebe ovulace teprve proběhla nebo probíhá… podle teplot to tak aspoň vypadá
maslinnka píše:
Ahoj, podle mě u tebe ovulace teprve proběhla nebo probíhá… podle teplot to tak aspoň vypadá
Taky bych to tak viděla.
jééé kéž by… děkuji ale víš co nejde mi do hlavy proč už tolik dní mám otevřený čípek a bílkový hlen
ahojky jako ja se v tom moc nevyznam ale nevypada to na to ze bys ovulku mela podle grafu si myslim teda jetli kecam tak promin a hlavne by ti ten graf zezelenal kdyby byla a jak pises ze mas kratky cikli tak by byla nekde na zacatku,koukni na muj ja mam cykli po 25dnech zhruba a moje grafy jsou taky sileny
http://www.womenzone.cz/…a/grafy.aspx?…
holky a proč soudíte podle teplot?j já se v tom nevyznám
jančo taky to máš hezky divoký
![]()
zanetka2712 píše:
holky a proč soudíte podle teplot?j já se v tom nevyznámjančo taky to máš hezky divoký![]()
No teploty naznačují ovu.
Většinou pokles. Nevýhodou BT je, že na grafu poznáš ovu až po
zanetka2712 píše:
holky a proč soudíte podle teplot?j já se v tom nevyznámjančo taky to máš hezky divoký![]()
no mega moc divoky podle meho na womenzone se ukazuje zelene ovulka podle vzestupu a poklesu videla jsi ji u mne? minulej mesic jsem ji asi taky teda nemela a to mam taky vytok a boli mne bricho a vzdycky si rikam jo tak je to tady a graf tomu nenasvedcuje
pristi mesic zacnu pit ten konryhelovej caj nebo jak se jmenuje ![]()
lokofa píše:zanetka2712 píše:No teploty naznačují ovu.
ja to teda nechapu tak jaka ma byt teplota kdyz je ovu????? nejde o teploty ne?? nekdo ma nizky a nekdo vyssi nebo ne?
janca.markova1984 píše:lokofa píše:ja to teda nechapu tak jaka ma byt teplota kdyz je ovu????? nejde o teploty ne?? nekdo ma nizky a nekdo vyssi nebo ne?zanetka2712 píše:No teploty naznačují ovu.
Jde o ten pokles teploty.
U ovu je pokles teplot a po ovu by měly vystoupit nad ty dosavadní a udržet se tam aspon tři dny.
lokofa píše:janca.markova1984 píše:Jde o ten pokles teploty.lokofa píše:ja to teda nechapu tak jaka ma byt teplota kdyz je ovu????? nejde o teploty ne?? nekdo ma nizky a nekdo vyssi nebo ne?zanetka2712 píše:No teploty naznačují ovu.
U ovu je pokles teplot a po ovu by měly vystoupit nad ty dosavadní a udržet se tam aspon tři dny.
jo tak jsem to myslela taky
tak dobry uz jsem se to asi naucila ![]()
jj ale já myslela že hned po poklesu by měla stoupnout hned a to o hodně a ne jako u mě jen o dva stupínky a další zas třeba o dva… a s tím čípkem myslíte že by se otevřel i kdyby ovulace nebyla?
zanetka2712 píše:
jj ale já myslela že hned po poklesu by měla stoupnout hned a to o hodně a ne jako u mě jen o dva stupínky a další zas třeba o dva… a s tím čípkem myslíte že by se otevřel i kdyby ovulace nebyla?
S čípkem nevím, mně se stává že ještě i den po ovu bývá pootevřený.
Jinak teplota někomu prostě nevylítně najednou o pět stupínků.