Poraďte někdo prosím - co říká můj graf?

8283
22.6.11 20:54

poradte někdo prosím- graf

ahoj holky…prosím koukněte mi na graf a povězte co si myslíte? už několikátý den mám otevřený čípek, bolí mě břicho, a hlen mám ted taky tahací ten bílkovej, ale ráno jsem měla takovej ten že mi zůstala jen bílá kapička… ale ted zase bílkovej nevím co si myslet ale za chvíli to mám dostat,mám cyklus 23–25 dní, to ovulačka už asi nebude ne? ale zas proč by se čípek otevřel když by neměla přijít :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
708
22.6.11 21:16

Ahoj, podle mě u tebe ovulace teprve proběhla nebo probíhá… podle teplot to tak aspoň vypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.6.11 21:19
maslinnka píše:
Ahoj, podle mě u tebe ovulace teprve proběhla nebo probíhá… podle teplot to tak aspoň vypadá

Taky bych to tak viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
22.6.11 21:21

jééé kéž by… děkuji ale víš co nejde mi do hlavy proč už tolik dní mám otevřený čípek a bílkový hlen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
22.6.11 21:23

ahojky jako ja se v tom moc nevyznam ale nevypada to na to ze bys ovulku mela podle grafu si myslim teda jetli kecam tak promin a hlavne by ti ten graf zezelenal kdyby byla a jak pises ze mas kratky cikli tak by byla nekde na zacatku,koukni na muj ja mam cykli po 25dnech zhruba a moje grafy jsou taky sileny :nevim: http://www.womenzone.cz/…a/grafy.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
22.6.11 21:25

holky a proč soudíte podle teplot?j já se v tom nevyznám

jančo taky to máš hezky divoký 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
22.6.11 21:25

ale toho 21, to mozna vypada to je muj nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
22.6.11 21:26

nejde o teploty ale o poklesy a vzestupy prej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.6.11 21:27
zanetka2712 píše:
holky a proč soudíte podle teplot?j já se v tom nevyznámjančo taky to máš hezky divoký 8-o :mrgreen:

No teploty naznačují ovu.
Většinou pokles. Nevýhodou BT je, že na grafu poznáš ovu až po

• Citovat
  • Upravit
6792
22.6.11 21:29
zanetka2712 píše:
holky a proč soudíte podle teplot?j já se v tom nevyznámjančo taky to máš hezky divoký 8-o :mrgreen:

no mega moc divoky podle meho na womenzone se ukazuje zelene ovulka podle vzestupu a poklesu videla jsi ji u mne? minulej mesic jsem ji asi taky teda nemela a to mam taky vytok a boli mne bricho a vzdycky si rikam jo tak je to tady a graf tomu nenasvedcuje :nevim: pristi mesic zacnu pit ten konryhelovej caj nebo jak se jmenuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
22.6.11 21:31
lokofa píše:
zanetka2712 píše:
Většinou pokles. Nevýhodou BT je, že na grafu poznáš ovu až po

ja to teda nechapu tak jaka ma byt teplota kdyz je ovu????? nejde o teploty ne?? nekdo ma nizky a nekdo vyssi nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.6.11 21:32
janca.markova1984 píše:
lokofa píše:
zanetka2712 píše:
ja to teda nechapu tak jaka ma byt teplota kdyz je ovu????? nejde o teploty ne?? nekdo ma nizky a nekdo vyssi nebo ne?

Jde o ten pokles teploty.
U ovu je pokles teplot a po ovu by měly vystoupit nad ty dosavadní a udržet se tam aspon tři dny.

• Citovat
  • Upravit
6792
22.6.11 21:34
lokofa píše:
janca.markova1984 píše:
lokofa píše:
zanetka2712 píše:
ja to teda nechapu tak jaka ma byt teplota kdyz je ovu????? nejde o teploty ne?? nekdo ma nizky a nekdo vyssi nebo ne?
Jde o ten pokles teploty.
U ovu je pokles teplot a po ovu by měly vystoupit nad ty dosavadní a udržet se tam aspon tři dny.

jo tak jsem to myslela taky :lol: tak dobry uz jsem se to asi naucila :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
22.6.11 21:43

jj ale já myslela že hned po poklesu by měla stoupnout hned a to o hodně a ne jako u mě jen o dva stupínky a další zas třeba o dva… a s tím čípkem myslíte že by se otevřel i kdyby ovulace nebyla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.6.11 21:45
zanetka2712 píše:
jj ale já myslela že hned po poklesu by měla stoupnout hned a to o hodně a ne jako u mě jen o dva stupínky a další zas třeba o dva… a s tím čípkem myslíte že by se otevřel i kdyby ovulace nebyla?

S čípkem nevím, mně se stává že ještě i den po ovu bývá pootevřený.

Jinak teplota někomu prostě nevylítně najednou o pět stupínků.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex