Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,já už mám v tom takovej guláš.Já jsem na RD a manžel si chce odečíst děti a mě.A že k tomu potřebuje čestné prohlášení-to vím,a ještě potvrzení že jsem na mateřské-a to mám vzít kde?Děkuji
Já tam teť taky musela. Oni ti vyjedou papír, kde máš měsíční částky částky rodičovské.
valkil píše:martinka1510 píše:A když na příspěvky není nárok?
Ahoj, no kde žádáš o příspěvky na děti.
No já to napsala blbě co
Já taky na ně nemám nárok. Sociálka je to nebo ne? nevim Já ty úřady nemám zmáklý. Taky se musim ptát
já ted řešila potvrzení kvuli hypotéce, nejednalo se o mateřskou ale o rodičovský příspěvek, ten mi dali na úřadě - tam kde jsi o něj i žádala. Nejdřív mi dali jenom takový výpis kde píšou jednotlivě měsíce a kolik ti poslali, ale to bance nestačilo,tak nakonec jsem tam šla pro duplikát dopisu o přiznání rodičovského příspěvku - pokud jsi ho stejně jako já chytře vyhodila ![]()
Jsem v tom uplný laik.Máme totiž oba životní pojištění a že si múžem odečíst daně z příjmu,tak nějak.A manžel to vzal do práce,máme dvě 20měsíční dvojčata a já jsem na rodičáku,a tam mu řekla účetní,že chce moje čestné prohlašení a potvrzení že jsem na rodičáku.Takže nejlepší bude,když dojdu na sociálku a tam mi to dají,rozumím dobře? ![]()