Kde získat potvrzení / čestné prohlášení, že jsem na MD

488
7.2.11 20:23

Poradte prosím

Ahoj holky,já už mám v tom takovej guláš.Já jsem na RD a manžel si chce odečíst děti a mě.A že k tomu potřebuje čestné prohlášení-to vím,a ještě potvrzení že jsem na mateřské-a to mám vzít kde?Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1317
7.2.11 20:26

Ahoj, no kde žádáš o příspěvky na děti. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
7.2.11 20:30

Já tam teť taky musela. Oni ti vyjedou papír, kde máš měsíční částky částky rodičovské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
7.2.11 20:30

Zašla bych na sociálku, kde jsi žádala o porodný a RD :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
7.2.11 20:31
valkil píše:
martinka1510 píše:
Ahoj, no kde žádáš o příspěvky na děti. :-)
A když na příspěvky není nárok?

No já to napsala blbě co :lol: Já taky na ně nemám nárok. Sociálka je to nebo ne? nevim Já ty úřady nemám zmáklý. Taky se musim ptát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
7.2.11 20:32

já ted řešila potvrzení kvuli hypotéce, nejednalo se o mateřskou ale o rodičovský příspěvek, ten mi dali na úřadě - tam kde jsi o něj i žádala. Nejdřív mi dali jenom takový výpis kde píšou jednotlivě měsíce a kolik ti poslali, ale to bance nestačilo,tak nakonec jsem tam šla pro duplikát dopisu o přiznání rodičovského příspěvku - pokud jsi ho stejně jako já chytře vyhodila :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
7.2.11 20:42

Jsem v tom uplný laik.Máme totiž oba životní pojištění a že si múžem odečíst daně z příjmu,tak nějak.A manžel to vzal do práce,máme dvě 20měsíční dvojčata a já jsem na rodičáku,a tam mu řekla účetní,že chce moje čestné prohlašení a potvrzení že jsem na rodičáku.Takže nejlepší bude,když dojdu na sociálku a tam mi to dají,rozumím dobře? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák