poraďte s odstavením okolo 1 roku

42
11.1.06 09:37

poraďte s odstavením okolo 1 roku

Ahoj, zdravím všechny a měla bych na Vás jeden dotázek. Malého kojím už jen před spaním a brzo ráno a v nejbližší době plánuju jeho odstavení. jsem z toho docela vyplašená 8O Už teď, pokud si myslí, že nedostane, pořádně vyvádí. Nakoupila jsem Sunar (doufám, že nebudu muset zkoušet všechna možná UM , snad mu zachutná 8O Doteď má kolem 17. hodiny nějakou svačinku (ovoce, přesnídávka,…) a pak pouze před spaním (kolem 19.30) kojíme a vydrží mi spát tak do pěti, šesti. Mám s nástupem UM najet i na kaši k večeři? Nebo máte nějaké jiné tipy? Moc děkuji za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14221
11.1.06 09:46

Ahojky Marlen.
Nevim, zda ti dobre poradim, tento problem me teprve ceka. Ale dr. radila,ze po roce staci jedna davka mleka, obvykle rano a na veceri kase.

Eva a Kubik 10,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
11.1.06 12:20

Ahoj, ja bych tedy na veceri (kolem te 19.30h) zacla davat kasi. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
11.1.06 20:37

Ahoj Marlen,

taky jsem měla v plánu něco podobného, ale asi mi to nevyjde :( Máme skoro rok, přes den Lukášek prso nevyžaduje, ale před večerním spaním a v noci pořád. Má své hodiny - např. ve 23, kdy se vzbudí a je řev, dokud mu mami nedá, co chce. Pokud se probudí dřív, tak ho pohoupu, dám cumlíka apod. a on zase usne, ve 23 hod. ale nic nezabírá. Sice byl včera tak trochu zdařilý pokus :roll: - usnul ve 23 i bez kojení , sice to trvalo trošku dýl, ale vyšlo to. To jsem měla radost, že se snad blýská na lepší časy :lol: Bohužel při přenášení do postýlky se probudil a bylo vymalováno - prso muselo být. Pak ale nějak nemohl usnout, nakonec jsem za ním poslala manžela, ať si můžu alespoň vyčistit zuby, bohužel mu utekl z postele, začal si hrát, probral se a do 00,30 jsem uspávala. Teda jen ležela a Lukášek usínal a usínal........ :? až nakonec usnul, tedy i bez prsa.
Trošku jsem odbočila, promiň. Kaše si myslím bude dle mého názoru nejvhodnější, dokonce by měla pokrýt i jednu mléčnou dávku. Já ji na:,–(ila a myslela si , že se Lukášek přestane budit, ale vůbec nezabrala. Myslím, že pokud nemáte podobný problém, bude to pro vás to nejlepší řešení :D
Přeji klidné spaní .
 Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
11.1.06 21:16

Ahoj Marlen,
já jsem malýho odstavila přesně ve 13 měsících a šlo to celkem v pohodě.Byl zvyklý na kojení jen před spaním a vyřešila jsem to tak,že jsem mu prostě nedala.Sice chvíli kňoural než usnul,něco mu asi chybělo :? ,ale pak usnul.Jinak na noc jsem mu dávala kaši a spal až do rána.On mi od 8měsíců spal celou noc,takže v tom problém nebyl.
Přeji ti ať se ti to odstavení taky povede „bezbolestně“
Ahoj Kelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
11.1.06 21:50

Ahoj Marlen,
já jsem taky přestala kojit skoro nachlup přesně, když měl Tomík rok. Začala jsem mu dávat před spaním kaši, ta mu chutnala, tak se nacpal :lol: Pak jsem ještě dokojila. Postupně už z kojení bylo takovéto pocucávání na dobrou noc a jednou, když se mi zdál hodně ospalý, tak jsem ho šoupla do postýlky bez kojení a … přestali jsme kojit :D

Jinak jednou za noc, někdy nad ránem, se na mlíko budí dodnes, ale napůl spí, takže rafne flašku, zhltne čtvrt litru mlíka a spí dál :wink: Takže u nás bylo poslední kojení to před spaním.

Hodně úspěchů s nekojením :D

Fifík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí