Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Mám termín na 30. Března. ![]()
Jsem těhotná po čtvrté, předchozí těhotenství bohužel skončila všechna špatně. Po čtvrté trpím hyperemesis gravidarum, takže paráda.
Ale mimi je zatím v pořádku. ![]()
Ahoj, mám termín 1.3., čekáme druhé dítko. Já mám i druhé těhotenství v pohodě, akorát špatně snáším hlad, to je mi pak zle od žaludku, když se v noci vzbudím hlady, musím si jít něco malého pojíst, to bych znovu neusla
Jinak dobrý, kromě toho, že už neobleču žádné kalhoty ![]()
@Beata.xy
Tak to jsi na tom podobne jako ja. Take spatne snasim hlad, ale zase jak dny. Dneska jsem nejaka nafoukla a boli me zaludek.
Me zatim vse je, pak planuji nakup nejakych tehu legin apod.😂 👍🏼
Ahoj. Já mám termín 29.3. takže dneska jsem 10+0tt. Je to moje první těhotenství
fotka je z 9+3tt a miminko mělo 2,55cm ![]()
@JířaM Tak to gratuluji! A preji mooc zdravicka.🍀 A jak se citis? ![]()
Zatím to byla docela hrůza. Časté
,neustále jsem unavená. V noci spát nemůžu. Přes den vždycky na chvíli zaberu. Ale připadá mi, že se to začíná lepšit. Uvidíme, třeba pomůže čas
co ty? Jak si daleko? A jak se cítíš? ![]()
@JířaM
Ja take slysen kolem sebe, ze vsichni zvraci. Ja nezvracela ani jednou, tak doufam, ze uz nebudu.
Ja se mam zatim fajn, jsem celkem v pohode. Obcas se mi mota hlava a zacinam byt vice zadychana. A jsem 12+4tt. ![]()
@JířaM Asi uz neee. Noo, nejspis se uz pomalu klube. Tim, ze jsem nemela ploche bricho, tak to nepoznam.
a tobe?
Zatím se mi dost zvětšily prsa a na bříšku mi vylezl trochu ten špek, co je dole
břicho jsem mívala docela plochý. A to mám normální postavu. Ani hubená a ani úplně tlustá
Jinak váhu mám pořád svou původní. Myslím si, že to těhotenství na mne bude vypadat docela vtipně. Měřím jen 159 cm. Jsem prcek. A miminko je neplánovaný takže jsem i dost mladá ![]()
Ahojky předpokládaný termín mám 12.3.2020 těhotenství je to me třetí a také my to dává sakra zabrat 😃do 8tt celodenní nevolnosti, teď se posunuli jen na večerní jinak neskutečná únava
ale vše zatím probíhá v pořádku příští týden nas čeká první screening tak se moc těším až maličké uvidime ![]()
Ahojky předpokládaný termín mám 12.3.2020 těhotenství je to me třetí a také mi to dává sakra zabrat 😃do 8tt celodenní nevolnosti, teď se posunuli jen na večerní jinak neskutečná únava
ale vše zatím probíhá v pořádku příští týden nas čeká první screening tak se moc těším až maličké uvidime ![]()