Porod březen 2020❤️

252
30.8.19 13:38

Ahoj. Mám termín na 30. Března. :kytka:
Jsem těhotná po čtvrté, předchozí těhotenství bohužel skončila všechna špatně. Po čtvrté trpím hyperemesis gravidarum, takže paráda. :lol: Ale mimi je zatím v pořádku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
433
30.8.19 14:49

Ahoj, mám termín 1.3., čekáme druhé dítko. Já mám i druhé těhotenství v pohodě, akorát špatně snáším hlad, to je mi pak zle od žaludku, když se v noci vzbudím hlady, musím si jít něco malého pojíst, to bych znovu neusla :) Jinak dobrý, kromě toho, že už neobleču žádné kalhoty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
30.8.19 14:59

@Zusanka Jeee, krasne! Tak to preji hodne zdravicka🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
30.8.19 15:00

@Beata.xy
Tak to jsi na tom podobne jako ja. Take spatne snasim hlad, ale zase jak dny. Dneska jsem nejaka nafoukla a boli me zaludek.
Me zatim vse je, pak planuji nakup nejakych tehu legin apod.😂 👍🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.9.19 18:58

Ahoj. Já mám termín 29.3. takže dneska jsem 10+0tt. Je to moje první těhotenství :) fotka je z 9+3tt a miminko mělo 2,55cm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
2.9.19 06:50

@JířaM Tak to gratuluji! A preji mooc zdravicka.🍀 A jak se citis? :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.9.19 20:42

Zatím to byla docela hrůza. Časté :poblion:,neustále jsem unavená. V noci spát nemůžu. Přes den vždycky na chvíli zaberu. Ale připadá mi, že se to začíná lepšit. Uvidíme, třeba pomůže čas :) co ty? Jak si daleko? A jak se cítíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
3.9.19 07:10

@JířaM
Ja take slysen kolem sebe, ze vsichni zvraci. Ja nezvracela ani jednou, tak doufam, ze uz nebudu.
Ja se mam zatim fajn, jsem celkem v pohode. Obcas se mi mota hlava a zacinam byt vice zadychana. A jsem 12+4tt. :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.9.19 15:08

Tak to už asi ani zvracet nebudeš. A už ti leze bříško? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
3.9.19 19:28

@JířaM Asi uz neee. Noo, nejspis se uz pomalu klube. Tim, ze jsem nemela ploche bricho, tak to nepoznam. :))) a tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.9.19 08:27

Zatím se mi dost zvětšily prsa a na bříšku mi vylezl trochu ten špek, co je dole :D :lol: břicho jsem mívala docela plochý. A to mám normální postavu. Ani hubená a ani úplně tlustá :D Jinak váhu mám pořád svou původní. Myslím si, že to těhotenství na mne bude vypadat docela vtipně. Měřím jen 159 cm. Jsem prcek. A miminko je neplánovaný takže jsem i dost mladá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.19 09:08

Ahojky předpokládaný termín mám 12.3.2020 těhotenství je to me třetí a také my to dává sakra zabrat 😃do 8tt celodenní nevolnosti, teď se posunuli jen na večerní jinak neskutečná únava :lol: ale vše zatím probíhá v pořádku příští týden nas čeká první screening tak se moc těším až maličké uvidime :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.19 09:13

Ahojky předpokládaný termín mám 12.3.2020 těhotenství je to me třetí a také mi to dává sakra zabrat 😃do 8tt celodenní nevolnosti, teď se posunuli jen na večerní jinak neskutečná únava :lol: ale vše zatím probíhá v pořádku příští týden nas čeká první screening tak se moc těším až maličké uvidime :srdce:

• Citovat
  • Upravit
266
4.9.19 10:02

@jirulkaa ja jsem zacala zvracet ve 14tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
4.9.19 10:19

@Holkaholkaa Kazda to ma jinak, ja nemusim treba vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí