Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
veve.m píše:Lucifer22 píše:jj taky mě to zajímáartep88 píše:
Ahojky holky mužu se mezi vás taky vetřítje to moje prvni tehotenství je mi 23 let a snažily jsme se 5 měsicu.Jsem v 6tt a v pátek 11.11 uz jsem videla mimiška
za 14 dni se jdu podívat na srdíčko.Beru utrogestan a stale je me na zvraceni ale jinak jsem nejstatnejší zatim slečna na svetě
Zatím slečno,
vítám tě tu, a kategorizuju se také jako zatím slečna
Pověz jaké to bylo na UTZ, mě to teprve čeká, a ostatní to určitě také zajímá, co po tobě Dr. chtěl/a? na co se ptal/a? Jak to probíhalo?a moc gratuluju k těhotenství.
Holky tak já už jsem vdaná paní, termín porodu mi právě vychází dva roky po svatbě
jee dostanete k vyroci ten nejhezci darek ![]()
jinak taky jsme zatim slecna
veve.m
To ti moc gratuluju, je to asi osud! ![]()
Jinak s -zatím přítelem- jsem 3.11. oslavili 4 roky výročí, skoro 2 roky spolu žijeme ve svém, máme pejska a už brzo budeme kompletní rodina
![]()
veve.m píše:
jj tak pejska máme taky, je to zlobivec
No jo Jack Russel ![]()
To chápu, že ho nazýváš zlobivcem, našla bych ještě jiný jména jako: hyperaktiv, apod. ![]()
To my máme angl. buldoka, a to je pohodářka, mazlík a princeznička ![]()
veve.m píše:
taky mame jacka russella, 9ti mesicni fenku
zlobi poradne ale taky si rada pospi ![]()
dencina píše:veve.m píše:taky mame jacka russella, 9ti mesicni fenku
jj tak pejska máme taky, je to zlobiveczlobi poradne ale taky si rada pospi
jo to je pravda, chrápe nám v peřinách skoro celý den, když zrovna něco neškube nebo nevymýšlí lotroviny
strašně rád se zahrabe úplně celý pod peřinu, se divím, že nechcípe vedrem ![]()
Lucifer22 píše:veve.m píše:No jo Jack Russel
To chápu, že ho nazýváš zlobivcem, našla bych ještě jiný jména jako: hyperaktiv, apod.
To my máme angl. buldoka, a to je pohodářka, mazlík a princeznička
jj pěkná
a jak je stará? Našemu budou teď tři. A jmenuje se Endy
veve.m píše:Lucifer22 píše:jj pěknáveve.m píše:No jo Jack Russel
To chápu, že ho nazýváš zlobivcem, našla bych ještě jiný jména jako: hyperaktiv, apod.
To my máme angl. buldoka, a to je pohodářka, mazlík a princezničkaa jak je stará? Našemu budou teď tři. A jmenuje se Endy
Jmenuje se Heduška, a jsou jí 2,5 roku, nejradši spí v naší posteli zahrabaná mezi polštáři, trpí plynatostí, chrápe, krká, chrochtá, ale milujeme jí ![]()
pan doktor byl stastny ze se to tak brzo povedlo hodne mi pomahal ruznyma praskama a rikal ze se tu urcite podari.Hned jak jsem vešla do ordinace mi rekl ze celá zářím a ja mu rekla ze se to konecne povedlo udelal mi hned delozni utz a ukazal malou 12mm tecku a misto kde bude pozdeji tlouct srdicko.napsal mi neschopenku,objednal za 14 dni a jeste jednou pogratuloval ![]()
A svatbu mam 11.2. 2012 ![]()
artep88 píše:
pan doktor byl stastny ze se to tak brzo povedlo hodne mi pomahal ruznyma praskama a rikal ze se tu urcite podari.Hned jak jsem vešla do ordinace mi rekl ze celá zářím a ja mu rekla ze se to konecne povedlo udelal mi hned delozni utz a ukazal malou 12mm tecku a misto kde bude pozdeji tlouct srdicko.napsal mi neschopenku,objednal za 14 dni a jeste jednou pogratuloval
A svatbu mam 11.2. 2012
Jéé tak to je krásný
tvůj doktor je podle vyprávění takovej příjemnej, to je fajn. A gratuluju k brzké svatbě
v kolikátém si tam šla týdnu?
Děkuju
byla jsem 5+4tt a na dalši pujdu to uz budu v 7+4 tt tak snad uz bude srdicko
a kdy se chystas ty na utz?
ahoj holky
taky se vtěrnu ![]()
tak my v sobotu našli dvě čarky po pul roce snaženi ![]()
bude to naše druhatko,o prvorozeneho jsme se snažili cca 2 roky ![]()
koukam že jsme věkově hodně podobně,mě je 25,taky jsem pejskařka mame pitbulika skerdu ![]()
jinak taky zatim slečna ![]()
Vitem te taky zatim slečno a gratuluju hlavne at jste oba v pořádku a štastni
artep88 píše:
Děkujubyla jsem 5+4tt a na dalši pujdu to uz budu v 7+4 tt tak snad uz bude srdicko
a kdy se chystas ty na utz?
No kamárdka byla asi v 5. týdnu u Dr. a akorát jí vystresoval, že to může být mimoděložní atd. takže já to plánuju tak za 2-3 týdny, pokud se budu cítit -normálně- to budu 7.-8. týden a už by mělo být slyšet i to srdíčko ![]()
taraskunk píše:
ahoj holky
taky se vtěrnu
tak my v sobotu našli dvě čarky po pul roce snaženi
bude to naše druhatko,o prvorozeneho jsme se snažili cca 2 roky
koukam že jsme věkově hodně podobně,mě je 25,taky jsem pejskařka mame pitbulika skerdujinak taky zatim slečna
Ahoj ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat