Porod červenec 2012 - kopie

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
150
14.11.11 18:03
veve.m píše:
Lucifer22 píše:
artep88 píše:
Ahojky holky mužu se mezi vás taky vetřít :-D je to moje prvni tehotenství je mi 23 let a snažily jsme se 5 měsicu.Jsem v 6tt a v pátek 11.11 uz jsem videla mimiška :lol: za 14 dni se jdu podívat na srdíčko.Beru utrogestan a stale je me na zvraceni ale jinak jsem nejstatnejší zatim slečna na svetě :kytka:

Zatím slečno,

vítám tě tu, a kategorizuju se také jako zatím slečna :kytka: a moc gratuluju k těhotenství.

Pověz jaké to bylo na UTZ, mě to teprve čeká, a ostatní to určitě také zajímá, co po tobě Dr. chtěl/a? na co se ptal/a? Jak to probíhalo? :-)
jj taky mě to zajímá :palec:
Holky tak já už jsem vdaná paní :mrgreen: , termín porodu mi právě vychází dva roky po svatbě :palec:

jee dostanete k vyroci ten nejhezci darek :-)
jinak taky jsme zatim slecna

• načítám...
342
14.11.11 18:04

veve.m

To ti moc gratuluju, je to asi osud! :-)
Jinak s -zatím přítelem- jsem 3.11. oslavili 4 roky výročí, skoro 2 roky spolu žijeme ve svém, máme pejska a už brzo budeme kompletní rodina :huban: :srdce:

• načítám...
19886
14.11.11 18:09

jj tak pejska máme taky, je to zlobivec :mrgreen:

• načítám...
342
14.11.11 18:16
veve.m píše:

No jo Jack Russel :mrgreen:
To chápu, že ho nazýváš zlobivcem, našla bych ještě jiný jména jako: hyperaktiv, apod. :-)
To my máme angl. buldoka, a to je pohodářka, mazlík a princeznička :srdce:

• načítám...
150
14.11.11 18:21
veve.m píše:

taky mame jacka russella, 9ti mesicni fenku :) zlobi poradne ale taky si rada pospi :)

• načítám...
19886
14.11.11 18:29
dencina píše:
veve.m píše:
taky mame jacka russella, 9ti mesicni fenku :) zlobi poradne ale taky si rada pospi :)

jo to je pravda, chrápe nám v peřinách skoro celý den, když zrovna něco neškube nebo nevymýšlí lotroviny :mrgreen: strašně rád se zahrabe úplně celý pod peřinu, se divím, že nechcípe vedrem :mrgreen:

• načítám...
19886
14.11.11 18:31
Lucifer22 píše:
veve.m píše:
To chápu, že ho nazýváš zlobivcem, našla bych ještě jiný jména jako: hyperaktiv, apod. :-)
To my máme angl. buldoka, a to je pohodářka, mazlík a princeznička :srdce:

jj pěkná :palec: a jak je stará? Našemu budou teď tři. A jmenuje se Endy

• načítám...
342
14.11.11 18:34
veve.m píše:
Lucifer22 píše:
veve.m píše:
To my máme angl. buldoka, a to je pohodářka, mazlík a princeznička :srdce:
jj pěkná :palec: a jak je stará? Našemu budou teď tři. A jmenuje se Endy

Jmenuje se Heduška, a jsou jí 2,5 roku, nejradši spí v naší posteli zahrabaná mezi polštáři, trpí plynatostí, chrápe, krká, chrochtá, ale milujeme jí :-D

• načítám...
275
14.11.11 19:24

pan doktor byl stastny ze se to tak brzo povedlo hodne mi pomahal ruznyma praskama a rikal ze se tu urcite podari.Hned jak jsem vešla do ordinace mi rekl ze celá zářím a ja mu rekla ze se to konecne povedlo udelal mi hned delozni utz a ukazal malou 12mm tecku a misto kde bude pozdeji tlouct srdicko.napsal mi neschopenku,objednal za 14 dni a jeste jednou pogratuloval :lol:
A svatbu mam 11.2. 2012 :huban:

• načítám...
342
14.11.11 19:29
artep88 píše:
pan doktor byl stastny ze se to tak brzo povedlo hodne mi pomahal ruznyma praskama a rikal ze se tu urcite podari.Hned jak jsem vešla do ordinace mi rekl ze celá zářím a ja mu rekla ze se to konecne povedlo udelal mi hned delozni utz a ukazal malou 12mm tecku a misto kde bude pozdeji tlouct srdicko.napsal mi neschopenku,objednal za 14 dni a jeste jednou pogratuloval :lol:
A svatbu mam 11.2. 2012 :huban:

Jéé tak to je krásný :andel: tvůj doktor je podle vyprávění takovej příjemnej, to je fajn. A gratuluju k brzké svatbě :palec: v kolikátém si tam šla týdnu?

• načítám...
275
14.11.11 19:36

Děkuju :srdce: byla jsem 5+4tt a na dalši pujdu to uz budu v 7+4 tt tak snad uz bude srdicko :srdce: a kdy se chystas ty na utz?

• načítám...
580
14.11.11 19:38

ahoj holky
taky se vtěrnu :mrgreen:
tak my v sobotu našli dvě čarky po pul roce snaženi :-D
bude to naše druhatko,o prvorozeneho jsme se snažili cca 2 roky :nevim:
koukam že jsme věkově hodně podobně,mě je 25,taky jsem pejskařka mame pitbulika skerdu :-)

jinak taky zatim slečna :jazyk:

• načítám...
275
14.11.11 19:40

Vitem te taky zatim slečno a gratuluju hlavne at jste oba v pořádku a štastni

• načítám...
342
14.11.11 19:41
artep88 píše:
Děkuju :srdce: byla jsem 5+4tt a na dalši pujdu to uz budu v 7+4 tt tak snad uz bude srdicko :srdce: a kdy se chystas ty na utz?

No kamárdka byla asi v 5. týdnu u Dr. a akorát jí vystresoval, že to může být mimoděložní atd. takže já to plánuju tak za 2-3 týdny, pokud se budu cítit -normálně- to budu 7.-8. týden a už by mělo být slyšet i to srdíčko :srdce:

• načítám...
19886
14.11.11 19:42
taraskunk píše:
ahoj holky
taky se vtěrnu :mrgreen:
tak my v sobotu našli dvě čarky po pul roce snaženi :-D
bude to naše druhatko,o prvorozeneho jsme se snažili cca 2 roky :nevim:
koukam že jsme věkově hodně podobně,mě je 25,taky jsem pejskařka mame pitbulika skerdu :-)jinak taky zatim slečna :jazyk:

Ahoj :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí