Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@fenny Jak já ti závidím! Já od včerejšího večera zvracím pořád. Cokoliv sním, vypiju.. hned jde ven. Jsem už vyčerpaná, mám popraskané rty a jsem docela naměkko.
Nemůžu si do pusty strčit ani kartáček, navíc nosím na noc rovnátka na horní patro, takže ty musím na čas taky odložit. Je to síla, ale musím to zvládnout!! ![]()
@Lucyanne zkus zázvorový lízátka, prej pomáhají. Snad bude líp. Mně teda bylo blbě v neděli a včera a taky dneska ráno po snídani, ale pak už dobrý, tak doufám, že to vydrží ![]()
@kittylittle Ty mám a zabírají jen tak na půl hodinku. Pak mám ještě Emesin tablety, ty mi trochu ulevují. Jinak na mě nefunguje absolutně nic, ani Cola, piškoty, přeslazený čaj.. ![]()
@Lucyanne to je mi líto
snad bude brzo líp ![]()
já mám zas pocit, že to musím dostat každou vteřinou, bolí mě stejně jako na MS, furt se lítám kontrolovat, ach jo, no snad to nic není
@fenny píše:
Zdravím, děvčátkaMůžu se k vám přidat? Minulý týden ve středu 10DPO duch, v pátek slabá čárka, v neděli už pěkná. Termín ms včera a nedošla, tak to vypadá na dobré cestě. Termín porodu podle poslední ms vychází na 13.7. a k doktorovi bych ráda šla až v 10. týdnu, pokud to vydržím a shluk buněk se udrží
Jinak je mi 31 a doma máme patnáctiměsíčního rošťáka, takže bychom rádi sestřičku.
Zdravím Vás! Ráda bych se přidala
Mám to úplně stejně jako tady Fenny
Ve středu 10DPO dušíkem to začalo, termín ms byl včera.
Příspěvek upraven 04.11.14 v 20:02
@Lucyanne Snad se to brzo trochu srovná a budeš si to pěkně užívat ![]()
Já jsem u minulého těhotenství kromě rostoucího břicha vůbec nevěděla, že jsem těhotná… dokonce chlap mi říkal: kdybych s tebou nebyl na tom ultrazvuku, tak bych ti nevěřil
Absolutně žádné nevolnosti, žádné chutě, žádné změny nálad, oteklé nohy, vůbec nic.
Zato teď jsem tušila čertovinu hned 9DPO, kdy jsem jednou krátce zašpinila a následně jsem se večer málem rozbrečela u čtení pohádky synovi… druhý den jsem letěla pro test ![]()
Jinak malýho pořád ještě jednou denně (brzo ráno) kojím, asi by to nemělo ničemu vadit, že? ![]()
@kittylittle Já jsem to bolení měla stejně asi týden kolem ms, teď mám týden po očekávané ms a už mě jen sem tam píchne. Musím říct, že se cítím stejně jako při prvním těhotenství, skoro bez příznaků, tak snad to vydrží:)
@kittylittle Taky si myslím, že bych vůbec neotěhotněla, kdyby to vadilo
Já už jsem ho teda chtěla touhle dobou odstavit, ale on se nějak nechce nechat ![]()
@kittylittle To je normální, já ty pocity, že to dostanu, mám ještě teď. Neboj se, všechno bude v pořádku. ![]()
@fenny To doufám, včera jsem byla zvracet cca 10 x. Dnes jsem vzhůru od půl 6 a byla jsem už dvakrát.
Cítím se hrozně unaveně a je mi slabo, jak fyzicky, tak psychicky. ![]()
@Teruu Ahoj vítám Tě mezi námi:-) Tak jsi objevila ducha na testu nebo už jsi byla i u doktora?
@selamine ahooj moc děkuji ![]()
u doktora sem ještě nebyla, bojím se ![]()
kdo by se taky nebál po bezmála 3 letech snažení bez sebemenšího úspěchu… ALE včera se na mě ukázala druhá slabší čárka a dnes znova
![]()
nemůžu tomu ani veřit
K doktorovi půjdu asi až příští čtvrtek ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat