Porod červenec 2015 - kopie

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
738
4.11.14 19:14

@fenny Jak já ti závidím! Já od včerejšího večera zvracím pořád. Cokoliv sním, vypiju.. hned jde ven. Jsem už vyčerpaná, mám popraskané rty a jsem docela naměkko. :( Nemůžu si do pusty strčit ani kartáček, navíc nosím na noc rovnátka na horní patro, takže ty musím na čas taky odložit. Je to síla, ale musím to zvládnout!! :hug:

• načítám...
4465
4.11.14 19:16

@Lucyanne zkus zázvorový lízátka, prej pomáhají. Snad bude líp. Mně teda bylo blbě v neděli a včera a taky dneska ráno po snídani, ale pak už dobrý, tak doufám, že to vydrží :)

• načítám...
738
4.11.14 19:25

@kittylittle Ty mám a zabírají jen tak na půl hodinku. Pak mám ještě Emesin tablety, ty mi trochu ulevují. Jinak na mě nefunguje absolutně nic, ani Cola, piškoty, přeslazený čaj.. :roll:

• načítám...
4465
4.11.14 19:41

@Lucyanne to je mi líto :( snad bude brzo líp :hug:

já mám zas pocit, že to musím dostat každou vteřinou, bolí mě stejně jako na MS, furt se lítám kontrolovat, ach jo, no snad to nic není

• načítám...
286
4.11.14 19:45
@fenny píše:
Zdravím, děvčátka :mavam: Můžu se k vám přidat? Minulý týden ve středu 10DPO duch, v pátek slabá čárka, v neděli už pěkná. Termín ms včera a nedošla, tak to vypadá na dobré cestě. Termín porodu podle poslední ms vychází na 13.7. a k doktorovi bych ráda šla až v 10. týdnu, pokud to vydržím a shluk buněk se udrží :-)Jinak je mi 31 a doma máme patnáctiměsíčního rošťáka, takže bychom rádi sestřičku.

Zdravím Vás! Ráda bych se přidala :lol: Mám to úplně stejně jako tady Fenny :mrgreen: Ve středu 10DPO dušíkem to začalo, termín ms byl včera.

Příspěvek upraven 04.11.14 v 20:02

• načítám...
6942
4.11.14 19:50

@Lucyanne Snad se to brzo trochu srovná a budeš si to pěkně užívat :hug:

• načítám...
6942
4.11.14 19:57

Já jsem u minulého těhotenství kromě rostoucího břicha vůbec nevěděla, že jsem těhotná… dokonce chlap mi říkal: kdybych s tebou nebyl na tom ultrazvuku, tak bych ti nevěřil :D Absolutně žádné nevolnosti, žádné chutě, žádné změny nálad, oteklé nohy, vůbec nic.
Zato teď jsem tušila čertovinu hned 9DPO, kdy jsem jednou krátce zašpinila a následně jsem se večer málem rozbrečela u čtení pohádky synovi… druhý den jsem letěla pro test :mrgreen:
Jinak malýho pořád ještě jednou denně (brzo ráno) kojím, asi by to nemělo ničemu vadit, že? :think:

• načítám...
707
4.11.14 19:58

@kittylittle Já jsem to bolení měla stejně asi týden kolem ms, teď mám týden po očekávané ms a už mě jen sem tam píchne. Musím říct, že se cítím stejně jako při prvním těhotenství, skoro bez příznaků, tak snad to vydrží:)

• načítám...
4465
4.11.14 20:05

@fenny jasně že kojení nevadí ;)

@selamine no doufám, ale vzpomínám si, že u prvního těhu jsem taky měla ty MS bolesti a bylo to v pořádku. No jo, jak stárnu, tak jsem nějaká připosranější :lol:

• načítám...
6942
4.11.14 20:16

@kittylittle Taky si myslím, že bych vůbec neotěhotněla, kdyby to vadilo :-) Já už jsem ho teda chtěla touhle dobou odstavit, ale on se nějak nechce nechat :D

• načítám...
5310
5.11.14 06:55

Ahoj holky!! Můžu se přidat :)!??

• načítám...
738
5.11.14 06:58

@kittylittle To je normální, já ty pocity, že to dostanu, mám ještě teď. Neboj se, všechno bude v pořádku. :hug:
@fenny To doufám, včera jsem byla zvracet cca 10 x. Dnes jsem vzhůru od půl 6 a byla jsem už dvakrát. :( Cítím se hrozně unaveně a je mi slabo, jak fyzicky, tak psychicky. :(

• načítám...
707
5.11.14 08:13

@Teruu Ahoj vítám Tě mezi námi:-) Tak jsi objevila ducha na testu nebo už jsi byla i u doktora?

• načítám...
5310
5.11.14 08:18

@selamine ahooj moc děkuji :hug:
u doktora sem ještě nebyla, bojím se :lol:
kdo by se taky nebál po bezmála 3 letech snažení bez sebemenšího úspěchu… ALE včera se na mě ukázala druhá slabší čárka a dnes znova :dance: :dance:

nemůžu tomu ani veřit
K doktorovi půjdu asi až příští čtvrtek :pankac:

• načítám...
6942
5.11.14 09:05

@Teruu Supeer, to už je pěkná čárka :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest