Porod císařským řezem v Rychnově nad Kněžnou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5499
11.1.16 17:30

A nevíte, jak se dívají v této porodnici na císaře, pokud první byl ukončený akutní sekcí pro nepostupující porod? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
11.1.16 21:03

@pet19 Homeo na kojení se může brát hned po porodu. A dokonce v některých radách je 2 kuličky při každém přiložení. Ale až se nastartuje produkce mléka, vysadit! Na hojení rány se bere déle, klidně 14 dnů.
Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
11.1.16 21:04

@Barborkaa26 Tak to bohužel nevím. Leda se tam zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
11.1.16 21:34

@rychnov3 asi nevíš, jestli stačí zavolat, co? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
11.1.16 21:42

@Barborkaa26 myslim, ze takove veci je lepsi resit osobne ;)

@rychnov3 tak jsme se domluvili na sc, nebyl zadny problem ted mame vahovy odhad 3.7kg takze macek. Dekuji moc za rady v tydnu vse nakoupim a jsem pripravena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
11.1.16 22:21
@rychnov3 tak jsme se domluvili na sc, nebyl zadny problem ted mame vahovy odhad 3.7kg takze macek. Dekuji moc za rady v tydnu vse nakoupim a jsem pripravena ;)

OK, tak bezva. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
11.1.16 22:23

@pet19 Pardon, nepovedlo se mi ocitovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
1.2.16 13:40

@rychnov3 tak to mam za sebou ;) porod probehl dobre. Na muze jsem celou dobu videla a kdyz me vezli ze salu tak mohl byt se mnou a malou na pokoji. :D uzili jsme si tu hodinku spolu a pak odesel. Nadstandarty byli plne, ale ja stejne nemela na navstevy naladu. :nevim:. Po epiduralu me tak strasne bolela hlava, ze jsem myslela ze ji hodim z okna :zed: vstala jsem az druhy den vecer a to byl teda ocistec, ale kazde dalsi vstavani bylo lepsi a lepsi. Malou jsem mela u sebe po 48 hod. A ctrty den by nas klidne pustili domu. Tolik asi o cs v rychnovske porodnici.
Jo a homeopatika zabrala ve vsech smerech. Sedmy den jizva krasne zahojena a plne jsem kojila od tretiho dne :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
1.2.16 23:04

@pet19 Gratuluju. Paráda!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.16 19:18

@pet19 To jsme se minuli, gratulace k prckovi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková