Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Me desne pali zaha, hruza. nejvic ze sladkosti a furt se jimi cpu, nemuzu si pomoct
ale co mi vadi nejvic je, ze kdyz si sednu, tak mam prsa polozene na brise a bricho na stehnech
pripadam si jak muj obezni otec, brrr ![]()
@Lzucis
14 dni
to me nedes..třetí mimco? to je parada, ja chtela taky, ale po posledních 9 měsících se mi teda nechce do druhého, prvni tri mesice jsem ve dne v noci zvracela, to jsem si rikala uz nikdy
ted si říkám ze to druhy snad jeste preziju
jedinacka ne-e
@Schara
jj ale tak chápu, ze se tesi, však ja taky!
me prave taky tlačí dole, chvilema se bojím ze mi ta kost praskne ![]()
@Lzucis a vzdyt je to fuk, ale ze jsou deti zdrave
u nas v rodine nikdo neumi holky ![]()
@budi no zaha me taky pali, a bude to tim i, ze se siiilene prejidam, jsem cune
ale kdyz sedim jsem na tom stejne, prsa na brise
pupik pred sebou
a kdyz se zvedam z gauce a postele je to komedie
ovsem pro okoli, pro me moc ne ![]()
@Vepe
No první dal fakt zabrat..za to oba porody krásně rychlé..
druhý mě přijímali ve 12 hod a 15:25 byl Kuba venku ![]()
@Schara
tak nějak je to i u nás.. ![]()
Ahoj
taky se pridam, prvni termin 21.11., kontrakce mam uz od dvacatyho tydne, takze sem myslela, ze to takhle daleko ani nedoklepem a ted to naopak vypada, ze se malymu z toho hotelu nechce
malinik mu zjevne chutna moc a tepla vana se mu asi taky libi..
![]()
Holky a popohanite ty mrnousky v brisku nejak? ja teda ani ne, sem tam uklid, pohyb na prochazkach a to spis abych udrzela uz tak tu svou mizernou fyzicku ![]()
@Schara
já vana dnes a mužíček.. ![]()
Sperma prý taky vyvolává..nebo popožene.. ![]()
@Lzucis moc ne, ale ty brutalnejsi jako cerveny vino a nejake koktejly zkouset nebudu
@Schara ja teda trosku jo, malinikem, vanou a pohybem, ale jen proto, ze uz ted mame 3500 g, tak se bojim, abych nerodila slonika jako byl tatinek 4200 g.. ![]()
Zkoušela jsem víno, svarak, schody, dřepy, piju malinik, dneska jsem jela v traktoru po poli a nic ![]()
v pátek si řeknu asi o Hamiltona, mate s nim někdo zkušenost? jestli to moc boli?
@Lzucis no, my uz jsme sex vzdali
to uz totiz byla spis komedie
jinak ted kdyz jeste trosku spinim, tak vanu nedavam, spis sprsku, ale rada se tam rochnim a s klidem i 20 minut
malinik teda piju taky, ale ten porod moc nevyvolava ne? spis pomaha v druhe dobe porodni, jsem myslela ![]()
a zadne koktejly taky nehodlam zkouset ![]()
@stříbřenka ja mam posledni vahovy odhad v 31.tt a to 1800-1900g a od te doby nic
az pred porodem se asi dozvim jestli bude obrik nebo ne ![]()
@Vepe nemam, ale tady v diskuzich jsem cetla, ze nekoho to bolelo a nekoho ne… tezko rict. no ja doufam, ze se nalez do utery nejak pohne a dr. mi ho udela. Pokud bude stejny, tak jeste asi tyden pocka… jeste jsem zvedava v patek co bude na monitoru
kdyztak dej vedet, jaky ten hamilton byl ![]()
EDIT: jinak drepy jsem delala taky, myla jsem dvere doma, a jedine co bylo, ze me bolely stehna jak po nejaky cviceni
![]()
@Schara ja cetla, ze uvolnuje porodni cesty a nekomu vyvolava kontrakce
my uz sex taky nee, muzskymu vadi ten pocit, ze je ve me neco zivyho prej
ja byla v patek na prvnim monitoru a tam mi ho prave premerili, ale my byli vetsi uz od 30tt..
Ahoj holky ja mam termin az 10.12 ale klidne uz bych rodila kazdym dnem. Jako urcite kazda tady