Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Najde se někdo kdo má porodit každým dnem? Pocity? Jak se cítíte?
Ahoj, cítím se jak koule
, ikdyž jsem uplně hubená s malým břichem… Bolí mě záda, nic se mi nechce… O víkendu má být úplněk, tak snad se to spustí
. Jak jsi na tom ty?
Stejně jako posledních x měsíců. Je mi fajn
Jen ta frndová kost bolí. ![]()
No termín 23.11. ale už pro dva prsty, břicho jako kombajn
hlavička dole..mám 11 měsíčního synka, takže nálož další.. ![]()
Dnes jdu prubnout vanu..malé bříško záávidím ![]()
Já termín 25.11. zatím jen zkrácený čípek, ale dneska na KO mi už doktor říkal, že mám šurovat podlahu at to popoženu
nic mě nebolí… Obdivuju že to zvládáš i s malým prckem!!!
Tak my čekáme dohromady páté..
Já mám syna 5, přítel Daniela 18 a Naty 8, tu vychovávám od jejích 3 let, Kubu 11 měs. a teď čekáme Matyáše.. ![]()
Noo já zkusím vanu a muže asi ![]()
Ahojda
, ja mam termin 21.11., otevreno na prst, ale s tim, ze se to od minule kontroly nehnulo, takze pry se dle dr. uvidime jeste pristi tyden
akorat jsem ted po vysetreni spila dost a stale trosku spinim, s tim, ze hamiltona nedelal, zrovna jsem ani to vysetreni ani necitila ![]()
jinak se citim trosku jako hroch a neohrabane, blbe se me spi… a ted dva dny spis polehavam a cekam na gauci az to prijde
, doted jsem tri tydny litala jak das, jako uklid, prochazky…
Ahoj ![]()
ja uz jsem 4dny přes termin a je to trochu o nervy, břicho dole, ze si nemuzu poradně sednout a pozoruju každy pichnuti jestli uz a porad nic
nejhorší je to, jak všichni: tak jak?? jeste nic??? rikala sem si ze mi to vadit nebude, ale jo!! nemuzu to slyšet ![]()
@Vepe
v klidu
já u prvního přenášela skoro 14 dní..druhé přesně na termín tak teď by mohlo dřív ![]()
Ale rozumím Ti..nejhorší otázka: coo? Pořád nic?
![]()
@Lzucis ano, prvni, uz jsme s muzem desne nateseni na toho naseho raubirka ![]()
@Vepe taky jsem si myslela, ze mi tyhle dotazy nebudou vadit, a vadi, kor kdyz se ptaji 3× tydne a vidi me osobne, ze porad sebou taham brisko a ne kocar
jinak nas maly ma taky hlavicku uz dole a tlaci me…
@Lzucis jj, bude to chlapak, jmenovat se bude Filip, takze normalni a caste jmeno
ale nam se libi. Koukam, taky cekate chlapecka ![]()