Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Schara to mi povidej, me ted prave rikala doktorka, ze mam jet i kdyz se zpravidelni to tvrdnuti po 5 minutach 2 hodiny, ze ze zacatku to prave vubec bolet nemusi
tak sem ji na rovinu rekla, ze to teda urco nepoznam ![]()
Ahoj holky,
termín máme 18. a je to děs - schody, vstávání z gauče, nohy jako mostní piloty, místo prstů vodnický bambule, pálení žáhy, hrůza! Na váhu už radši nelezu, takže jsem přibrala jen 12 kg
(kdo ví, kolik ve skutečnosti). Na monitoru nic, prcka museli budit. Navíc tenhle týden má OG dovolenou, takže jsem bez kontroly a tím pádem i info, ja to vypadá ![]()
Nejvíc mě rozčiluje, když si břichem vypnu varnou desku ![]()
@Schara to mě taky děsí, minule jí píchli na sále a za chvilku byl malej venku
@Lzucis tak asi bych byla prvni, kdo zmeskal vlastni porod.. ![]()
@Lzucis ![]()
Jestli bych si neměla najít nějaký botky elegantky na vyšším podpatku…
Jo a ten maliník? - piju ho hektolitry, někdy se mi zdá, že už mi raší z uší výhonky
Me vodu prvne pichli po druhe mi prdla v porodce kdyz jsem se svlikala.
No prave, ja mam fakt obavu, ze to nepoznam a pak nedojedem vcas
uvidime, pak mam taky trosku hruzu, ze muze voda jen ucmrndavat, a jak to jako poznam, ze je to voda… no proste asi zbytecne plasim ![]()
no ono to brisko zavazi dost, kdyz se naklanim nad hrnce, ze ochutnam, tak se tam nemuzu dostat
vetsinou zakydam desku i sebe
![]()
My zatím nevyháníme nijak, ještě mám 2 týdny do termínu a nemám nacvičeno, takže se rači šetřím, ať ještě trochu pipku roztáhnu.
u minulého těhu nám ale vyhánění nepomohlo, ani sex, ani zimní túra po beskydských hřebenech
narodil se, až když jsme všecko vzdali, přesně v termínu.
a tentokrát sex asi vůbec nehrozí… muž nemá zájem někdy od půlky těhu, co mi trochu víc narostlo břicho a měla jsem dost tvrdnutí. vadí mu to dítě uvnitř (ta představa) a taky měl strach, aby něco nepošťouchnul
takže já se docela těším až bude šestinedělí za mnou
@Ťouk píše:Jo a ten maliník? - piju ho hektolitry, někdy se mi zdá, že už mi raší z uší výhonky
nápodobně
@Lzucis píše:
@Ťouk![]()
![]()
Já vaření stojím na špičkách aby mi pupek nevadil
já jsem onehdy večer zjistila, že celý den chodím v sice hezkém hnědém tričku, ale to je od pupku dolů celé špinavé od mouky! váleli jsme s malým perníčky a mě jaksi nenapadlo zkontrolovat spodní část trika ![]()
@budi ja se ani moc neptam jestli chce
ale nikdy moc nenamita..