Porod každým dnem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
4.12.13 14:21

@Lzucis my probiotika davame uz ted. asi je to lepsi s tim espumisanem. no musime bojovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
5.12.13 16:30

Ahojda holky, mam malou chvili :) Dneska jsme byli na prevazeni a na to, ze nedelam nic jineho nez ze kojim, tak maly moc nepribral, prej to neni malo, ale je to na hrane, tak ho mam budit nejdyl po 4 hodinach, dr. je sprymarka, protoze nas broucek spi max 3 hodky… spis se budi po 1,5 az 2 hodkach. A jak porad kojim a kojim, tak mam pocit, ze uz v tech prsou zadne mliko neni, pritom tam jako asi je.no za 10 dni jdeme na prevazeni a uvidime.

a co vy? nechodi dneska certici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
5.12.13 16:54

Hlasim dnesni super rychli porod. Mikulaska nadilka Robert 3185g 49cm porod za tri hodky od prijeti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
5.12.13 17:01

@Vrtul Moc gratuluju :) a tak jak vsem ostatnim i vam hodne zdravicka :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
5.12.13 17:19

@Vrtul
gratuluju, to je krasny den na narozeniny!
a super ze rychly porod!
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
5.12.13 18:10

@Schara @budi diky holky. Ano krasne datum. A navic maminka ma dnes svatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1073
5.12.13 18:23

@Vrtul obrovska gratulace, krasny darecek :kytka: @Schara tak my zatim co 3,4 hodky..vcera pocit ze mi prasknou prsa a dnes dnes ze tak akorat..ale nliko se prizpusobuje ne? Jj u nas chodi..deti uz vyhlizi a mladej ma natazeno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
5.12.13 20:24

@Vrtul Bezvadné, moc gratuluji! :kytka:

@Schara Tabulky tabulky… Pokud ti dítě neřve hlady po dvaceti minutách, tak bych se vážně nebála ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
5.12.13 20:36

@Fjodorka ona to dr. nijak ani teda nedramatizovala, ale uprimne cekala vetsi narust kdyz nedelam nic jineho, nez ze kojim :mrgreen: a objednala si nas driv na prevazeni :)

@Lzucis ja doufam, ze se mliko prizpusobuje, jinak budu za chvili jak vyschla studna :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
6.12.13 08:06

@Vrtul
@Lzucis
@Schara
@Fjodorka

a kdokoliv dalsi…

zalozila jsem tema pro miminka, kdyz uz mame odrozeno :-)

https://www.emimino.cz/…2013-172682/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová