Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lzucis my probiotika davame uz ted. asi je to lepsi s tim espumisanem. no musime bojovat ![]()
Ahojda holky, mam malou chvili
Dneska jsme byli na prevazeni a na to, ze nedelam nic jineho nez ze kojim, tak maly moc nepribral, prej to neni malo, ale je to na hrane, tak ho mam budit nejdyl po 4 hodinach, dr. je sprymarka, protoze nas broucek spi max 3 hodky… spis se budi po 1,5 az 2 hodkach. A jak porad kojim a kojim, tak mam pocit, ze uz v tech prsou zadne mliko neni, pritom tam jako asi je.no za 10 dni jdeme na prevazeni a uvidime.
a co vy? nechodi dneska certici?
Hlasim dnesni super rychli porod. Mikulaska nadilka Robert 3185g 49cm porod za tri hodky od prijeti! ![]()
@Vrtul Moc gratuluju
a tak jak vsem ostatnim i vam hodne zdravicka
![]()
@Vrtul
gratuluju, to je krasny den na narozeniny!
a super ze rychly porod!
![]()
@Vrtul obrovska gratulace, krasny darecek
@Schara tak my zatim co 3,4 hodky..vcera pocit ze mi prasknou prsa a dnes dnes ze tak akorat..ale nliko se prizpusobuje ne? Jj u nas chodi..deti uz vyhlizi a mladej ma natazeno ![]()
@Vrtul Bezvadné, moc gratuluji! ![]()
@Schara Tabulky tabulky… Pokud ti dítě neřve hlady po dvaceti minutách, tak bych se vážně nebála ![]()
@Fjodorka ona to dr. nijak ani teda nedramatizovala, ale uprimne cekala vetsi narust kdyz nedelam nic jineho, nez ze kojim
a objednala si nas driv na prevazeni ![]()
@Lzucis ja doufam, ze se mliko prizpusobuje, jinak budu za chvili jak vyschla studna
![]()
@Vrtul
@Lzucis
@Schara
@Fjodorka
a kdokoliv dalsi…
zalozila jsem tema pro miminka, kdyz uz mame odrozeno ![]()