Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lzucis jo to jsem videla uz kdysi
ja se ale obavam, ze by hooodne tezce zvladali i to tehotenstvi ![]()
@stříbřenka ja kontrakce nemam, asi, ale zas me tvrdne bricho, ale to uz od 16.tt ![]()
To jo předchozi těhu byly fajň i ty porody:-)ale ted me vse boli.mam poslicky, tvrdnuti to u holek neznam tak mam strach ze si budu rikat poslicci a pak porodim po ceste.po kazdy jsem rodila vecer po tom co jsem u nasich pomahala delat drivi do krbu:-)mam navrh uz 18kg. s holkama jsem mwla 12 a 8.ted jsem jak koule:-)
@Lzucis jo jo, to sem taky videla, ten jeden to vzal uz po dvou hodinach, ze je to prej tyrani.. ![]()
@Vepe no ja tam byla s muzem, tak ono to celkem uteklo, jsme si povidali a tak ![]()
@Lzucis píše:
@Schara
na fb bylo video..mužům se uměle vyvovali kontrakce..jako zkoušeli zda muži by byli schopni odrodit a? Nebyli![]()
Jo jo to jsem videla cerstve po porodu a dost jsem se u toho nasmala. Poslala bych je tam vsechny, aby vedeli!
@Lzucis no to jo, takhle dole ho nemam a ani tak velke. ale ditko uz mam natlacene hlavou dole
rikal to dr.
@Schara no ono prave to tvrdnuti se uz bere taky jako kontrakce delohy i kdyz to jeste neboli ![]()
@Schara nedelam si plane nadeje ze by to vazne bylo kazdym dnem. Ale tahne se to! Doma mam 19m klucinu a nejak ho nestiham.
Silene ted zlobi B-)
No proste si nebudem nic nalhavat, ale ten konec uz je narocny
ja se nikdy za cele tehotenstvi porodu nebala, i kdyz vim, ze bude bolet. ale ted se na to primo tesim a fakt pocitam, ze to bude masakr, ale chci mit uz prcka u sebe
a hybat se relativne normalne atd. ![]()
Pěkně řečeno..
taky se těším až se normálně zvednu z postele, z gauče..
@Lzucis vsak ono to brisko „splaskne“ ![]()
holky a vzdy vam praskal doma voda kdyz jste rodily? nekde jsem cetla, ze voda praska jen v 10% porodu… a ja mam trosku obavu, abych poznala podle bolesti, ze mam jet uz do porodnice ![]()