Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak pediatra jsem jen obvolala, stacilo to a budou s nami pocitat
a okna mi umyl muz
ale jinak zbytek si tady teda uklizim a slechtim sama, jenze uz tak nejak nemam co
no a vanoce neresim nejak letos ![]()
@Lzucis 2,7 kg (v 38+5), má malý obvod břicha. Celé těhotenství bylo fyziologické a dle tabulek, celou dobu je mi výborně, zvracela jsem jen 3× (a to ve 2. trimestru
), to mám za to… ![]()
@Fjodorka
My měli 2,7 ve 36tt tak to není přece zase o tolik ne? Nemusíš mít přece 4kg mimi..
@Schara Stačí zavolat? Tak to je paráda, zítra bych to tedy už fakt mohla zařídit, než bude zas pátek večer ![]()
@Lzucis jo tak kvuli detem to je jine, my budeme dva dospelaci a jedno mrne, takze se pak objednaji nejake drobnosti z netu, nazdobime strom a pak se jen udela salat a rizky
a preci ten nej darek bude v postylce ![]()
@Lzucis Také si říkám, že to přehánějí. U nás v rodině se stejně vždycky rodili takoví mrňaví chcípáci, takže jsem vlastně v normě. Navíc je to jen odhad ![]()
No, všechny průtoky byly ok, ozvy pak také ok, tak mě poslali domů a objednali mě hezky 2 dny před termínem ![]()
@Fjodorka
Můj první měl 3800g a druhý 3050g a utz se může o půl kila mýlit..tak klid ![]()
@Fjodorka u nas stacilo zavolat, sestricka si nas napsala a rekla at se ozveme az se narodi mrnous a budeme doma ![]()
@Schara
Jo jo..tak nějak jsme to měli s prvním..to byla pohodička.. ![]()
@Lzucis píše:
@Fjodorka
Můj první měl 3800g a druhý 3050g a utz se může o půl kila mýlit..tak klid
presne tak, maji tam toleranci +/- 500g a urcite se male ditko bude rodit lepe nez ctyrkilacek
ja pro jistotu nevim kolik to nase mlade asi ma, aspon jsem v klidu a nestresuju, ze uz ted je to treba obrik ![]()
no nic… zkusim jit usnout
dobrou ![]()
@Schara Také jsem byla jaksi spokojenější, dokud jsem toho nevěděla moc ![]()
Hezky se vyspi! ![]()
@Lzucis Neboj, už jsem klidná, stresovali mě jen do 12, domů už jsem šla v pohodě
Ale děkuji za sdílené zkušenosti
Tříkilové mimino myslím bude tak akorát. Děvče by nemělo být obryně Stáňa ![]()
@Schara Ahooj. Tak ty jsi i tady??? ![]()
Ahoj holky, mám 13 dnů do termínu, ale cítím se úplně v pohodě. Ani jeden příznak, kromě občasného návalu a 15 kg navíc.
Maliník piju, sexuju, pohybu mám dost a prostě nic… ![]()
@Fjodorka no to mas pravdu ze se bude rodit lip
u prvniho jsem mela nastrih a sedela jsem 14 dni na nafukovavim kruhi a u druheho bych z porodniho salu odesls po svych
bez nastrihu.