Porod koncem pánevním Nové město na Moravě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
24.5.19 13:05

Ahoj, jsem na tom podobně…dnes 38+0tt, poloha koncem panevnim, ale před 14ti dny byl malý hlavičkou dolů, se tam točí jak na kolotoči. Dnešní Vahovy odhad 3100g, ale jinak se k porodu vůbec nic nechystá a v brzké době rodit nebudu( čípek přes 3 cm), doktorka( byla jen jako zástup za myho doktora) mi vůbec nic neřekla jen mě odeslalado poradny do porodnice, kam jdu v pondělí… A jen jsem slyšela, když volala do porodnice, jak říkala " když to s ní proberes, tak by mohla přistoupit " když jsem se pak ptala, co se bude dít, tak jen že mi vše řeknou v pondělí a já teď přemýšlím co bude… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.19 14:19

Zdravím, kamarádka tam rodila pár měsíců zpátky KP. Nevím jestli to bylo kvůli její diagnoze nebo to tam tak dělají běžně, ale nikdo se s ní předem nijak nepáral, otáčení nebo domlouvání císaře neproběhlo. Ležela tam několik týdnů na pozorování a nakonec provedli akutního císaře až po odtoku plodové vody a při kontrakcích.

• Citovat
  • Upravit
5924
24.5.19 17:44

Já si teda myslím, že při KP v NM udělají vždy císaře. Praxi moc nemají, tak jdou na jistotu. Já před těma 7 roky mela na císaře Millera staršího a mladšího. Jizvu mám nádhernou. Byla jsem spokojená. Jen mi teda dali asi málo anestezie, která brzy odeznela a užila jsem si chvilku otevřený břicho zaživa a pak se jim tam na sále pozvracela :mrgreen: Šli jsme na to 3 hodiny po jídle. Do císaře bych šla znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.9.19 20:34

Ahoj, vim ze to sem asi nepatří zrovna jsem se zaregistrovala a nejde mi přidat téma, chtela jsem se zeptat jestli je nutný mit u porodu rodný list jsem svobodna a určení otce dělat nebudu rodný list jsem ztratila a domů si pro něj jet nemuzu mam před termínem budu rodit v novem meste.. Chtela jsem se zeptat jestli bude stačit jen OP dekuji za každou koliv radu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí